Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Zadegan sen bu menüyü kaç gündür uyguluyorsun?

***2.TAKIM 414.ETAP**
lusyen32 ( 66 /65,5 /0,5 / 0,76 %)
pinoli ( 59,4 / / / %)bildirimde bulunmadı
hedef52 (66,4 /66,1 /0,3 /0,45 %)
Zadegan ( 56,6/56,4 /0,2 /0,35 %)
Meggieee(64,8/ / / %) bildirimde bulunmadı
Hepbera(63,5/0,2 /63,3 / 0,32 %)

losefar ( 62,3/61,2 /1,1/0,35 %)410 ve 411. etapta bildirimsiz izine ayrılan üye döndü/yüzdesi 5e bölündü
secret_88(57,3/57,1/0,2 /0,09 %)411, etapta bildirimsiz izne ayrılan üye döndü/yüzdesi 4e bölündü
cemre cemre (64,6 / 64,0/0,6 / 0,23 %)411, etapta bildirimsiz izne ayrılan üye döndü/yüzdesi 4e bölündü

2.takim ortalamasi : % 0,28

sabah
1 ceri domates ,1 rafadan yumurta,1 ufak salatalık ve ufak bir dilim beyaz
ara
5 adet siyah zeytin ve 1 galeta
öğle
ufak bi tabak salata,yarım porsiyon et döner
bunlardan hariç aralarda yemeklerden önce ve yemeklerden sonra yarım saat arayla bol su içtim :)

bu sabah:3 burgu peynir/1haş yumurta/salatalık/1 çb süt
ara: 1 elma

öğlen: ton balıklı salata
ara: elma iptal, 1 minik kare çukulata (42 kilo veren kızın dediğine uydum yedim)

Meggiee ve pinoli olsaydınız verdiğniz kilolar ile yüzdemiz güzel olabilirdi..
Telefon no bekliyorum sizden ve tabiki açıklama..

2. notamızı da aldık haftaya ilk üçe girmemiz şart oldu

Zadegan çok mesakatli bir program uygulayabilirsen
Kilo veriyorsun çok fazla matematik ama Alisirim insaallah

ZERDEÇAL'IN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR...!

Bu bitkinin bir çay kaşığı kadarı bile hafızayı güçlendirmeye yetiyor
Tayvan’da yapılan araştırma, kahvaltıda bir gram zerdeçal tüketmenin diyabetin ilk evresinde ve bilişsel becerilerinde azalma riski bulunan kişilerin hafızasını güçlendirdiğini gösterdi.

Diyabet teşhisi koyulan 60 yaşın üzerinde kadın ve erkeklerin katıldığı araştırmada, bilim adamları zerdeçalın hafızaya etkisini araştırdı.

Katılımcılar kahvaltıdan önce ve saatler sonra hafıza testine tabi tutuldu. Kahvaltıda bir gram zerdeçal tüketen katılımcılar testlerde daha başarılı oldu.

Araştırmanın sonuçları, “Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition” dergisinde yayımlandı.

Daha önceki araştırmalar, orta yaşlı diyabet hastalarının beyin hacmi kaybına daha yatkın olduğunu, bunun sonucunda da hafıza ve düşünme becerilerini kaybetme riski taşıdıklarını ortaya koymuştu.
r
ZERDEÇAL’IN PEK BİLİNMEYEN FAYDALARI...!

Köri baharatı bugün zerdeçal kullanılarak üretilmektedir. Araştırmalar, bağırsaklarda polip oluşumunu, yemek borusu kanserini, kolon, karaciğer, akciğer ve prostat kanserinde çok etkilidir.

Zerdeçal, östrojeni taklit eden kimyasalları etkisiz hale getiren özel bir baharattır. Östrojen taklidi olan bu kimyasallar özellikle kadınlarda meme kanserinin başlamasına neden olur. Zerdeçal hakkında yapılan araştırmalar, bu kimyasalları ortadan kaldırdığını ve %75 oranında tutarak kanserli hücrelerin büyümesini engellediğini ortaya koymaktadır.

Zerdeçal, tümörlerin içinde kan damarı oluşmasına engel olur. Özellikle karaciğer kanserinde hastalığın ilerlemesini yaklaşık %60 oranında engellemektedir. Antiviral etkisi ile özellikle uçuklarda çok etkilidir. Uçuğu oluşturan Herpes virüsünü etkisiz hale getirir. Bu etki yeni kanıtlanmıştır.

PEKİ ZERDEÇAL NASIL TÜKETİLMELİ?

Hindistan’da günde en az 1 çay kaşığı zerdeçal kullanılmaktadır. Bu nedenle, Hintlilerde akciğer, meme, böbrek kanserleri daha az görülmektedir. Ayrıca Alzheimer oranı yaşlılarda yok denecek kadar azdır.

Zerdeçalın zeytinyağı, karabiber, kırmızıbiber ile birlikte tüketilmesi vücut tarafından tamamen emilmesini sağlamaktadır.

Özellikle kanser başlangıcında ve kanserli hücre oluşumunu engelleyen zerdeçal, bağışıklık sisteminin gelişmesi için de çok faydalıdır. Bu baharat kullanıldıktan sonra bağırsaklarda inceleme yapan araştırmacılar, B tipi bağışıklık hücrelerinin hızla arttığını görmüşlerdir. Hintli bilim adamları ise, zerdeçal ile vücudun daha fazla antikor ürettiğini söylemektedir.

Zerdeçalı kaynayan her yemeğe 1 tatlı kaşığı eklemekle kullanabilirsiniz. Hemen hemen her yemeğe yakışan bir tadı vardır. Süte ekleyerek içilebileceği gibi çayı da tüketilebilir. Fakat belki de en etkili kullanım salatalara ekleyerek, limon ve baharatlar ile kullanımıdır.

Balıkla beslenen hayvanların metobolizmalarını farkında olmadan bozmaya başladık.

DOĞAL ÖKSÜRÜK ŞURUBU...!

Bal+Zencefil+Limon = Doğal Öksürük Şurubu

Son zamanlarda artan gribal hastalıklar için evde kendiniz hazırlayabileceğiniz doğal bir ilaç: Limon, zencefil, bal karışımı.
Hazırlayacağınız şurubu soğuk algınlığına yakalanmamak için günde bir fincan içebilirsiniz. Öksürük kesici bu iksir hastalık sırasında da en yakın dostunuz olacak.

Malzemeler:

-1 adet orta boy kavanoz
-Taze zencefil
-1 limon
-Bal

Hazırlanışı:

Zencefilin kabuklarını soyduktan sonra incecik dilimliyoruz yada rendeliyoruz. Peki ne kadar zencefil kullanacağız? Bizimki gibi mini boy bir kavanoz için zencefilden keseceğiniz ceviz büyüklüğünde bir parça yeterli. Kavanozun yarısına kadar doğradığımız zencefilleri yerleştiriyoruz.

Dilimlediğimiz limonları da üzerine yerleştirdikten sonra kavanozun geri kalanını balla doldurup, kapağını sıkıca kapattıktan sonra buzdolabına kaldırıyoruz.

Kullanım:

Kullanırken; bir çay bardağına 1 dilim limon ve ballı-zencefil karışımından 1-2 yemek kaşığı koyup, üzerine ılık su ekledikten sonra afiyetle içebilirsiniz.

Harika içeceğinizi sıcak su yerine dilerseniz soğuk su veya sodayla da hazırlayabilirsiniz.

Havalar ısınmadan doğa kendini yeniledi ve karıncalar her yerde gezmeye başladı.

İlaç kullanıp onları öldürmek yerine doğal yöntemlerle onları uzaklaştırmayı tercih ediyorum.

Kapı ve cam önleri yada karıncaların bulunduğu yere yarım limonu (salatalara kullandığınız limonları sakın atmayın ) dörde bölüp ortasına bir tatlı kaşığı kuru nane koyarsanız karıncalar o bölgeye bir daha gelmez.

Bir süre sonra kuruyan kabuğun yerine yenisini koyarak devamlılık sağlayabilirsiniz.

Ben de geldim ama kaptanım bugün
Zadegan sen bu menüyü kaç gündür uyguluyorsun?
Diyet modunda olduğumda devamlı uyguluyorum akşam yemeği yememek diyette çok etkili çok faydasını görüyorum canım bu hafta komple bu tarzda beslenicem 55 kiloyu ucundan da olsa göreceğim inşallah :)
Zadegan çok mesakatli bir program uygulayabilirsen
Kilo veriyorsun çok fazla matematik ama Alisirim insaallah
Bu benim tarzım dğil benim tarzım herşeyden ye ama az az :)

Benim kız da ben daha arkamı dönmeden alır o limonu yerden ham yapar

Bugünki 2 saatlik yürüyüşüme 2 saat daha ekliyorum ve toplam 4 saat yürüyüşle günü kapatıyorum.
Canım kızım sağolsun 3 saat peşinde koşturttu yine beni sokakta oynarken arada da oturdum 1 saati öyle düştüm ama rahat 2 saat yürümüşümdür

Iyi akşamlar kızlar bugün aksama kadar salata ile beslenir bol su ödem suyu içtim
Aksam oglusuma yemek yedirirken bi kaç kaşık aldım ağzıma
40 dakika yürüyüşü mü yaptım bugunluk bu kadar iyi akşamlar

Pizza bile yiyebiliyorsun bugün yaş pasta yedim ama akşam ve öğlen ekmek ten kestim mesela o tarz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…