- 14 Aralık 2014
- 470
- 485
- 48
- 43
maşallah canım devamı da gelir inş
İnsaallah canim.bu kendimden umitliyim
Zadegan sen bu menüyü kaç gündür uyguluyorsun?MENÜMÜ YAZAYIM
SABAH
1.5 bardak mısır gevreği üzerine 1 bardak süt
ARA
1 adet kayısı, 2 adet çeri domatesi, 2 adet eti cin mini
ÖĞLE
1 adet büyük boy patlıcana karnıyarık, 5 yk kaşığı yoğurt
Aslında meyve de yiyecektim ama doydum yarın kahvaltıda inşallah
AKŞAM
Yok
SPOR
2 saat yürüyüş
Meggiee ve pinoli olsaydınız verdiğniz kilolar ile yüzdemiz güzel olabilirdi..***2.TAKIM 414.ETAP**
lusyen32 ( 66 /65,5 /0,5 / 0,76 %)
pinoli ( 59,4 / / / %)bildirimde bulunmadı
hedef52 (66,4 /66,1 /0,3 /0,45 %)
Zadegan ( 56,6/56,4 /0,2 /0,35 %)
Meggieee(64,8/ / / %) bildirimde bulunmadı
Hepbera(63,5/0,2 /63,3 / 0,32 %)
losefar ( 62,3/61,2 /1,1/0,35 %)410 ve 411. etapta bildirimsiz izine ayrılan üye döndü/yüzdesi 5e bölündü
secret_88(57,3/57,1/0,2 /0,09 %)411, etapta bildirimsiz izne ayrılan üye döndü/yüzdesi 4e bölündü
cemre cemre (64,6 / 64,0/0,6 / 0,23 %)411, etapta bildirimsiz izne ayrılan üye döndü/yüzdesi 4e bölündü
2.takim ortalamasi : % 0,28
iki hftanız dolduktan sonra giriyosunuz listeye ama her hafta kilo bildirimi yapıyosunuz canımbiz haftaya ölçüm toplamına girecekmiyiz şimdi, bi sonraki ölçümemi giricez
Ben de geldim ama kaptanım bugünAlta bakıyorum yeni kızlar var hep, bizim üyelerden kimsecikler yok...
Hedef ve ben hariç..
Hedefcim yapacak bişey yok maalesef, bildirimde bulunmadı yazıcaz..18:00 öncesi gelen olursa değiştiririz artık paylaşımda..
Diyet modunda olduğumda devamlı uyguluyorum akşam yemeği yememek diyette çok etkili çok faydasını görüyorum canım bu hafta komple bu tarzda beslenicem 55 kiloyu ucundan da olsa göreceğim inşallah :)Zadegan sen bu menüyü kaç gündür uyguluyorsun?
Bu benim tarzım dğil benim tarzım herşeyden ye ama az az :)Zadegan çok mesakatli bir program uygulayabilirsen
Kilo veriyorsun çok fazla matematik ama Alisirim insaallah
Benim kız da ben daha arkamı dönmeden alır o limonu yerden ham yapar
Havalar ısınmadan doğa kendini yeniledi ve karıncalar her yerde gezmeye başladı.
İlaç kullanıp onları öldürmek yerine doğal yöntemlerle onları uzaklaştırmayı tercih ediyorum.
Kapı ve cam önleri yada karıncaların bulunduğu yere yarım limonu (salatalara kullandığınız limonları sakın atmayın ) dörde bölüp ortasına bir tatlı kaşığı kuru nane koyarsanız karıncalar o bölgeye bir daha gelmez.
Bir süre sonra kuruyan kabuğun yerine yenisini koyarak devamlılık sağlayabilirsiniz.
Pizza bile yiyebiliyorsun bugün yaş pasta yedim ama akşam ve öğlen ekmek ten kestim mesela o tarzBen de geldim ama kaptanım bugün
Diyet modunda olduğumda devamlı uyguluyorum akşam yemeği yememek diyette çok etkili çok faydasını görüyorum canım bu hafta komple bu tarzda beslenicem 55 kiloyu ucundan da olsa göreceğim inşallah :)
Bu benim tarzım dğil benim tarzım herşeyden ye ama az az :)
Karbonhidrat diyetine benziyor sanırım..Pizza bile yiyebiliyorsun bugün yaş pasta yedim ama akşam ve öğlen ekmek ten kestim mesela o tarz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?