Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar sevincimi sizle paylaşmak istiyorum biraz önce tartıldim 67 kiloyum 2 günde 1 kilo gitmiş
2 gündür tuz tüketmiyorum belki giden ödemdir ama olsun gitti 1 kilo bakalım doktora gidene kadar kaç kilo gidecek
Şimdi temizlik zamanı görüşürüz iyi hafta sonları

Pizza bile yiyebiliyorsun bugün yaş pasta yedim ama akşam ve öğlen ekmek ten kestim mesela o tarz
Aaa bak aynı ben de böyle yapıyorum herşeyden yiyip diğer öğünlerde denge kuruyorum sevdim bu diyeti :)

Senin adına çok sevindim canım, aç kalmana değiyor desene.. Sonucu merakla takip ediyorum..
Menü listelerini ihmal etme, uygulamak isteyen arkadaşlara örnek olsun..
Aaa bak aynı ben de böyle yapıyorum herşeyden yiyip diğer öğünlerde denge kuruyorum sevdim bu diyeti :)

Zaten önemli olan da bu..
Sağlıklı menü üzerine kurulu bir düzen, az ama öz..
supersin canim tartida oynama gormek cok motive edici oluyo.temizlikte kolay gelsin
Seni de merakla takipteyim canım..

merhabalar
dun oğleden sonra giremedim okulun sergi işleri vardı sonra anneme geldim onda kaldım güya ertesi gun diyeti yapacaktım ama pazartesiye kaldı
dun: öğlen fıstıklı kısır biz batırık deriz bilen varsa bilmiyorum ondan edim 2 tahıl
malesef yaş pasta yedim 4 tahıl+ 1yağ
aksama etsiz sebze yemegi yedim

bugün sabah 1 dilim ekmek 1 tahıl
5 zeytin 1 yag
1 dilim peynir 1 et
cay
domates salatalık

öğlen hastaneden geldik kardeşim sıcak simit aldı dayanamadım 1 simit yedim tam 4 tahıl
1 max dondurma yedim 1 tahıl 1 yağ

birazdan çiğ köfte yiycem ama kararsızım o da tahıl ve bugün tahıl ambarına döndüm

kaptancim biliyosun ben bir ver iki al seklinde bu hale geldim.listede olmama bile 5 kilom var.ben bu iki hafta girip paylasim yapicam ama menumu yazmiycam.az yadim diyemi ne sapitiyorum hemencek.bide boyle deniyim diyorum bakalim degisiklik olucakmi.bu hafta hedefim 1 kilo İnsaallah

Dondurma neden tahılki
Kuzum kasma beynini, rahat bırak.. Sen diyette değilsin.. Sağlıklı beslenme yolundasın ve bu şekilde vücudundaki pis yağlardan kurtulucaksın..
Sağlıklı ne varsa onu uygula..
Akşam belli bi saatten sonra yemekten uzak ol, spor yap, yürüyüş yap, bol su iç, ibadet et, dua et, kitap oku, pozitif düşün...

Dondurmanın süt grubuna girmesi gerekmiyor mu ki?

Bugün menüm biraz cısslı oldu ama her zamanki gibi fazla hareketliydim bugünde.
Belki sabah kendimi 300 gr ekside gördüğüm için şımarık bilmiyorum. Sabah resmen 56.1 rakamını gördüm. Ve altı baskülümü tam bu rakamı kalbime getirip bağrıma bastım cumaya kadar bi 200-300 gr daha ekside olmaya gayret göstereceğim inşallah

Gelelim cısslı menüme

SABAH
1 kase yoğurta 2 adet minik nektarin ve 2 adet kayısı doğrayıp yedim

ARA
1 adet Magnum Bademli, 1 adet çikolatalı Gofret (fazla şımartmışım kendimi yazınca daha çok farkettim)

Öğlen
Yok

AKŞAM
3 adet ızgara köfte, 2 dilim ızgara sucuk, yarım dilim ekmek, 1 bardak ayran, 2-3 çatal yoğurt, 1 kase salata, yarım dilim Kaymaklı ekmek kadayıfı

Uzun zamandır böyle ağır akşam yemeği yememiştim hatta uzun zamandır akşam yemeği yemiyordum. Midem alışmış hafif akşamlar geçirmeye o kadar zorlandım ki anlatamam
Toplam kaç kalori almışım bugün hesaplayıp yazacağım

SPOR
3.5 saat yürüyüş

A a o kadar da fena sayılmam. Yaptığım sporu yediklerimin kalorisinden düşünce 200 kalori de eksideyim. Iyiymiş
Fakat keşke çikolata ekmek kadayıfı yerine sağlıklı gıdalardan alsaydım kalorilerimi

Neden hep tatli yada pasta yiyosun ne guzel dikkat ediyosun sonra birden butun emeklerini cope atiyosun bu hafta 300 gr verdin bide bunlari yemesen varya 1 kg garanti kafandan at tatli yok hamur isi yok

Menum sabah dikkatli kahvalti
Oglen 1 dolma
Aksam 2 kasik pilav 1 kase cacik 4 kasik et sote
Su 2 lt
Spor yok

Neden hep tatli yada pasta yiyosun ne guzel dikkat ediyosun sonra birden butun emeklerini cope atiyosun bu hafta 300 gr verdin bide bunlari yemesen varya 1 kg garanti kafandan at tatli yok hamur isi yok
Doğru diyorsun ama bu cısssları hayatımdan çıkarmıyorum
Ama tüm takıma söz veriyorum bu hafta cumaya kadar bir daha cıss yemeyecegim ve en az 500 gr ekside olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…