Aaa bak aynı ben de böyle yapıyorum herşeyden yiyip diğer öğünlerde denge kuruyorum sevdim bu diyeti :)Pizza bile yiyebiliyorsun bugün yaş pasta yedim ama akşam ve öğlen ekmek ten kestim mesela o tarz
Günaydın kızlar sevincimi sizle paylaşmak istiyorum biraz önce tartıldim 67 kiloyum 2 günde 1 kilo gitmiş
2 gündür tuz tüketmiyorum belki giden ödemdir ama olsun gitti 1 kilo bakalım doktora gidene kadar kaç kilo gidecek
Şimdi temizlik zamanı görüşürüz iyi hafta sonları
Günaydın kızlar sevincimi sizle paylaşmak istiyorum biraz önce tartıldim 67 kiloyum 2 günde 1 kilo gitmiş
2 gündür tuz tüketmiyorum belki giden ödemdir ama olsun gitti 1 kilo bakalım doktora gidene kadar kaç kilo gidecek
Şimdi temizlik zamanı görüşürüz iyi hafta sonları[/QUOTE
supersin canim tartida oynama gormek cok motive edici oluyo.temizlikte kolay gelsin
Senin adına çok sevindim canım, aç kalmana değiyor desene.. Sonucu merakla takip ediyorum..Günaydın kızlar sevincimi sizle paylaşmak istiyorum biraz önce tartıldim 67 kiloyum 2 günde 1 kilo gitmiş
Şimdi temizlik zamanı görüşürüz iyi hafta sonları
Zaten önemli olan da bu..Aaa bak aynı ben de böyle yapıyorum herşeyden yiyip diğer öğünlerde denge kuruyorum sevdim bu diyeti :)
Seni de merakla takipteyim canım..supersin canim tartida oynama gormek cok motive edici oluyo.temizlikte kolay gelsin
Karbonhidrat diyetine benziyor sanırım..
Dondurma neden tahılkimerhabalar
dun oğleden sonra giremedim okulun sergi işleri vardı sonra anneme geldim onda kaldım güya ertesi gun diyeti yapacaktım ama pazartesiye kaldı
dun: öğlen fıstıklı kısır biz batırık deriz bilen varsa bilmiyorum ondan edim 2 tahıl
malesef yaş pasta yedim 4 tahıl+ 1yağ
aksama etsiz sebze yemegi yedim
bugün sabah 1 dilim ekmek 1 tahıl
5 zeytin 1 yag
1 dilim peynir 1 et
cay
domates salatalık
öğlen hastaneden geldik kardeşim sıcak simit aldı dayanamadım 1 simit yedim tam 4 tahıl
1 max dondurma yedim 1 tahıl 1 yağ
birazdan çiğ köfte yiycem ama kararsızım o da tahıl ve bugün tahıl ambarına döndüm
Kuzum kasma beynini, rahat bırak.. Sen diyette değilsin.. Sağlıklı beslenme yolundasın ve bu şekilde vücudundaki pis yağlardan kurtulucaksın..kaptancim biliyosun ben bir ver iki al seklinde bu hale geldim.listede olmama bile 5 kilom var.ben bu iki hafta girip paylasim yapicam ama menumu yazmiycam.az yadim diyemi ne sapitiyorum hemencek.bide boyle deniyim diyorum bakalim degisiklik olucakmi.bu hafta hedefim 1 kilo İnsaallah
Dondurmanın süt grubuna girmesi gerekmiyor mu ki?merhabalar
dun oğleden sonra giremedim okulun sergi işleri vardı sonra anneme geldim onda kaldım güya ertesi gun diyeti yapacaktım ama pazartesiye kaldı
dun: öğlen fıstıklı kısır biz batırık deriz bilen varsa bilmiyorum ondan edim 2 tahıl
malesef yaş pasta yedim 4 tahıl+ 1yağ
aksama etsiz sebze yemegi yedim
bugün sabah 1 dilim ekmek 1 tahıl
5 zeytin 1 yag
1 dilim peynir 1 et
cay
domates salatalık
öğlen hastaneden geldik kardeşim sıcak simit aldı dayanamadım 1 simit yedim tam 4 tahıl
1 max dondurma yedim 1 tahıl 1 yağ
birazdan çiğ köfte yiycem ama kararsızım o da tahıl ve bugün tahıl ambarına döndüm
Doğru diyorsun ama bu cısssları hayatımdan çıkarmıyorumNeden hep tatli yada pasta yiyosun ne guzel dikkat ediyosun sonra birden butun emeklerini cope atiyosun bu hafta 300 gr verdin bide bunlari yemesen varya 1 kg garanti kafandan at tatli yok hamur isi yok
Oooooo :-/Ben de sabah tartildim 65.1 dunden 400 gr eksideyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?