Sağlıklı haftalar diliyorum...
günaydınnn iyi haftalarrrr :) gitsin gitsin kilolarrrr ..:)))
İnşallah Canım Bugün Dr. Gideceğim bakalım İnşallah hamileyimdir inşallahhadi hayırlı olsun, ilk zaman kilo almamaya çalışırsan devamı da iyi olur.
ben de 65 dk eliptik bisiklet çalıştımhafta sonu bol bol yürüş ve temizlikle geçti : ) 10499 adımla 8 km yol yürüdüm sahil boyunda
sonucu ilk bizimle paylaşİnşallah Canım Bugün Dr. Gideceğim bakalım İnşallah hamileyimdir inşallah
canım benim ya ne güzel dökmüşsün içini ...çoğumuzun içindeki duygulara tercüman olmuşsun, ben kilo veremediğim zaman ya da aldığım zaman disiplinimi bozmamaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum tabi. karatay ve dukan hakkında dediklerin ne kadar da doğru ..karatay eti, ciğeri, zeytini tüketin dediği için gönlimce yiyorum sabah 3-5 zeytinle geçiştitmiyorum doyana kadar yiyorum ama meyveeeeee meyveeeee aylardır hasret kaldım doyunca meyve yemeye...perş. akşamı eşimle oğluma çilek yıkadım ertesi gün tartı günü diye 1 tane yedim ama tadı nasıl güzel anlatamam, birkaç tane ayırdım cua işyerinde yerim dediim yemeyi unutmuşum bozuldu tabi çilekler.demem o ki o çilekten belki yarım kilo yemek isterdim ama yemedim yiyemedim..kızlar 66,1 ile girdiğim hafatsonunda 65,5 ile çıktım , hem de o kadaaar çokm ilaç içtim ki çocukların ilaçlarından kaşık kaşık içtim. Ağrı kesici içip eliptik bisiklette yürüyüş yaptımcumartesi günü bol yemeli içmelyildi şükür ki 5 ten sonra yememiştim,pazar sabah kiloma bi bakayım dedim o da ne 66,7 hani 5ten sonra yemedim ya gündüz yediklerim saylanmaz inşallah diyordum ama baskül canımı sıktı, gittim mutfağa ne yesem ne yesem diye dolandım, çukulata yok tatlı yok...1 elma yedim kesmedi, 1 yumurta yedim yetmedi. ahkkkk ekmek de almamışım, zeytin ??? o da yok zira evde zeytin ve eklmek olsa 20 zeytin yarım ekmek yiyerek kendimden intikam alacaktım. sonra buzdolabının üstünde şu bimde falan satılan hazır kurabiyeler olur ya ondan buldum, şekerli çay ile birlite 5 tane ondan yedim aklım başıma geldi,artık aklı selim düşünebiliyordum dur dedim bu böyle olmaz...hani rus diyetini yapacaktım hani bugün süt günüydü?
yediklerimi telafi etmek falan değil ya da yeterince karbonhidrat aldım karbonhidrat almamak değil, benim zaafım ekmek-hamurişi-pilav-makarna ve tatlıya. öyleyse bunları hiç yemesem abartmazdım da.karatay mı dukan mı diye kafamda tilkiler dolaştı. dukan olmasın çünkü çok hızlı kilo verip geri alan kişiler biliyorum doğrudan göbek yapıyorlar, ama olsun hele bi vereyim de korurum diyordum. sonra vücüut direnci düşüp felç olan kadın geldi aklıma, bir de uzun zaman yapıldığında hayvansal ağırlıklı olduğu için kansere yol açan bir beslenme tazı olması.... karatay yapiim o zaman dedim. ama karatayı da defalarca denemiştim. bol tereyağı, 1 öçay bardağı olması gereken kuruyemişten bir kesekağıdı zıbarana kadar zeytin yiyince de olmuyordu.aslında oluyordu kilo almıyordum karatayla,sadece canım karbonhidrat çekip kısır yaptığımda veya kuru fasulye nohut gibi şeyler pişirdiğimde işi 1 tabakla sonlandıramayıp karatayı da bozuyordum...3 tabak kısır, karatay 3 tabak yiyin demiyor ki...kuruyemişten bıkıyordum midem bulanıyordu ama kahvaltı dışında meyve yiyemiyordum, 50 tane badem 1 elmenaın yerini tutmuyordu, kiraz çilek muuuzz
sonra dedim kiiiii
1-tahılları ve bakliyatları da hayatımdan çıkartıyorum ( iştahımı açtığı için yoksa bakliyat yesem de kötü bişey olmaz)
2- canım isterse araöğün yaparım 3ü 5i yok...yapacam. meyve+süt benim için güzel bir tatlı. hani şu bizim smoothieler var ya onlar tatlı niyetine iyi oluyor
3-tahıllardan almadğım b1 vitaminini kuruyemiş yemzsem barbunra kurufasulye yemezsem nerden alıcam? vitamin mi kullansam? yoksa dukanın dediği yulaf kepeğini mi kullansam?... dolapta yulaf kepeği vardı gerçekten de araştırdım 1,5-2 yk günlük ihtiyacı karşılamak için yetiyormuş. veee 3. kuralım günde 1,5-2 yk yulaf kepeği kullanmak.
4- akşam 6dan sonra yemek 8den sonra araöğün yenmeyecek
şimdilik diyet programımı meyveli sebzeli dukan olarak özetliyorumdün sabahki kilom 66,7 bu sabah 65,5
dünkü menümü de yazayım(sadece hatırladıklarımı)
sabah: 1 elma 1 cb süt
1 yumurta
5 tatlı kurabiye
ara: 1 nektarin-1 çb süt-zencefil-1 çk bal
ikindi: 1 yumurta/mantar /biber ve 1 yk yulaf kepeğinden omlet
çocuklardan kalan 1 küçük tavuk baget
* gün boyu 3 bardak kadar uhs'nin tarifini verdiği ödem attırıcı çay
1 yeşil çay spor:65 dk eliptik bisiklet
ps: bu benim sadece 1 günlük başarı hikayembir de 52 kiloya düşsem yani neler yazacam siz düşünün
59 mu?kızlar takım içinde de yarışalım yaaa...hani hedef söylüyorduk falan..59u görmek istiyorum artık
tartılmamaya çalışıyorum, doğrusunun tartılmamak olduğunu biliyorum ama duramıyorum. belki disiplinsiz olup bir programa uymadığım için kilom ne alemde onu görmek beni disipline sokar diye düşünüyorum. inan diyetim güzel giderken tartılma ihtiyacı duymuyorum bile. tıpkı dünkü gibi bişey denerken ertesi sabah bakma ihtiyacı duyuyorum. belki bu sistemle devam eder yarın sabah da bakarım kiloma , sistem otursa bi bakmicam kilomacanım benim ya ne güzel dökmüşsün içini ...çoğumuzun içindeki duygulara tercüman olmuşsun, ben kilo veremediğim zaman ya da aldığım zaman disiplinimi bozmamaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum tabi. karatay ve dukan hakkında dediklerin ne kadar da doğru ..karatay eti, ciğeri, zeytini tüketin dediği için gönlimce yiyorum sabah 3-5 zeytinle geçiştitmiyorum doyana kadar yiyorum ama meyveeeeee meyveeeee aylardır hasret kaldım doyunca meyve yemeye...perş. akşamı eşimle oğluma çilek yıkadım ertesi gün tartı günü diye 1 tane yedim ama tadı nasıl güzel anlatamam, birkaç tane ayırdım cua işyerinde yerim dediim yemeyi unutmuşum bozuldu tabi çilekler.demem o ki o çilekten belki yarım kilo yemek isterdim ama yemedim yiyemedim..
bir de canım naçizane tavsiyem ( biliyorum haddim değil) hergün tartılma, bu seni gerçekten olumsuz etkiliyor.....
sizin giriş kilolarınız belli geçen cuma sorun değil ama bu cuma muhakkak kilo bildirin.günaydın kızlar hafta sonu yazamadım. tel benim fazla akıllı diil.
ama bence kadınlar kulubunun bi mobil destekli uygulaması olması lazım olmuyo böyle. belki de varda ben bulamadım.
ctesi dikkat etmeye çalıştım ama pazar günü cortladı. Neyse bugün iyi başladım sayılır.
Tam kilom 71,4 iyi bir hafta olur inşallah, cuma bizde ölçülecekmiyiz şimdi onu netleştiremedim kafamda
Bizim takimin en havali hatununu goren oldumu
Günaydın kızlar bu diyet yapmayacağım bakalım. Ama diyet yapmayacağım demek değil ki patlayana kadar yiyeceğim. Yine Normal hayatıma devam edecem ama az yiyerek. Çünkü hamile olma ihtimalim var (inşallah hamileyimdir) O yüzden bu hafta öyle çok aç kalmamaya çalışacağım doğal olarak bu durum da cuma gününe yansıyacak umarım artı olarak yansımaz. Çünkü kilomun sabit kalmasını ve eğer ki hamileysem zayıf bir hamilelik geçirmek istiyorum.
1 elma,maydanoz,1 limon,1 taze zencefil, 1 tarçın,1 tutam kiraz sapı, 1 tutam mısır püskülü...hedefcim uhs nin verdigi cayin tarifini paylasirmisin.bide seni cokkkkkk disiplinli ve kararli gordum MASAALLAH
ben de seni çok azimli gördüm,hemen yapacaksın yani ödem çayınıhedefffffffff gor beni kagit kalem bekliyorum
nerdesin sen bakiimhayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?