Deneyim derken bazen bazı arkadaşlar şok diyet yapıyorlar fakat ödemleri olduğunda veya kilo durması yaşadıkşarında. Bunun dışında sağlıklı tek diyet yöntemi var.Hosbulduk arkadaslar.
Hedef kilom 62. Buradaki deneyimlerden faydalanip zayiflamak istiyorum.
hedefcim senden sonra eski olarak ben geliyorum galiba
70 kiloya kadar inip 78 e kadar ciktigimi hicccccccc soylemiyorum bile.
benim rejim isleri fena gitmiyo.bugun ilk gun olarak 1 km. yurudum.sicak ve halsizlik yurutmedi ama buda bisey benim icin baslangic oldu.devami gelir İnsaallah
Davet mi ettin? Bende konuğumuz sandımHosgeldin.hedef kilon kac?
Ilk 2hafta deneme haftamiz.gunluk menu paylasimi yapiyoruz.devam edersen 3.cuma listeye girebilirsin.
Bu arada cuma sabahlari kilo bildirimu yapiyoruz.
Arkadaşi dun gece davet ettim
İlahiii nasılda hislenmişsin
Bravo canımhedefcim senden sonra eski olarak ben geliyorum galiba
70 kiloya kadar inip 78 e kadar ciktigimi hicccccccc soylemiyorum bile.
benim rejim isleri fena gitmiyo.bugun ilk gun olarak 1 km. yurudum.sicak ve halsizlik yurutmedi ama buda bisey benim icin baslangic oldu.devami gelir İnsaallah
Düşünsene 1 derken 1,5 kilo gidiyomuşBu haftaki hedefim 1 KİLOOOOOOOOOOOO
kendine hatirlatma mesaji olarak yazdim
O benmiyimYillanmislardan birini mezun ettik:) sira bende, sen daha tazeciksin:)
Hosgeldin :)Herkese merhabalar.. Bende varımm! :))
Tabıkı.. :) Ismım Feyza 20 yasındaym kılomu kucuk bı mıde sorunu yasadım 55 kılodan ne yazıkkı 90 kıloya kadar cıktm ve suan hastalıgımı da yendım 78 kıloyum.. onemlı olan saglık ben bunu yasadım ve gordum.. oyle bıkac ayda devasa zayıflamayı hedeflemıyorum.. duzenlı saglıklı kılo vermek ıstıyorum hedefım 60-62 arası. ılgınız ıcın ayrıca tesekkur ederım :)Yeni üyeleri panter gibi kapiyorum
Hosgeldin :)
Takim kurallarimiz ilk sayfamizda yazili.2hafta deneme suriz var.
Kendini tanitir misin
Ilk kisim akrep e cevapti burda cikmisYeni üyeleri panter gibi kapiyorum
Hosgeldin :)
Takim kurallarimiz ilk sayfamizda yazili.2hafta deneme suriz var.
Kendini tanitir misin
Hmm aldiklarini vermeye baslamissin.saglikli saglikli gitsin kilolarTabıkı.. :) Ismım Feyza 20 yasındaym kılomu kucuk bı mıde sorunu yasadım 55 kılodan ne yazıkkı 90 kıloya kadar cıktm ve suan hastalıgımı da yendım 78 kıloyum.. onemlı olan saglık ben bunu yasadım ve gordum.. oyle bıkac ayda devasa zayıflamayı hedeflemıyorum.. duzenlı saglıklı kılo vermek ıstıyorum hedefım 60-62 arası. ılgınız ıcın ayrıca tesekkur ederım :)
Herkese merhabalar.. Bende varımm! :))
Hoş geldin canımTabıkı.. :) Ismım Feyza 20 yasındaym kılomu kucuk bı mıde sorunu yasadım 55 kılodan ne yazıkkı 90 kıloya kadar cıktm ve suan hastalıgımı da yendım 78 kıloyum.. onemlı olan saglık ben bunu yasadım ve gordum.. oyle bıkac ayda devasa zayıflamayı hedeflemıyorum.. duzenlı saglıklı kılo vermek ıstıyorum hedefım 60-62 arası. ılgınız ıcın ayrıca tesekkur ederım :)
Geçmiş olsun canımYa ben de ramazan baslanyana kadar 62.5olabilirim diye bir hesap ve plan yapmisim.buz dolabimin kapaginda .gunde 4tahil hakki vermistim kendime zaten kacamaklarla fazlasiyla dolduruhorum. Tahili cikartip dukandaki gibi yulaf kepegi ile idare etmeye calisacam.
Depresif bir haftadonu geciriyorum.cicuklar ve ben hepimiz ilac kullaniyoruz.buyuk oglana busey dokundu sanki ateşi biraz cikiyo surekli mide bulantisi var.kullandigimiz ilaclardan mi bilmiyorum uyku daatlerimiz de oglen aksam karıştı. Haliyle yemek saatlwri de.benim de bademcigim agriyo zencefille falan gecer herhalde.dune gore daha iyiyim.ne diyodum:) hamur şu hamurlarin alayina dikkat etmek lazım:)
Hoşgeldin canımHerkese merhabalar.. Bende varımm! :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?