yok canim disari cikicam.aktardan alicaklarim varken cayin malzemesinide aliyim dedimben de seni çok azimli gördüm,hemen yapacaksın yani ödem çayını
tartılmamaya çalışıyorum, doğrusunun tartılmamak olduğunu biliyorum ama duramıyorum. belki disiplinsiz olup bir programa uymadığım için kilom ne alemde onu görmek beni disipline sokar diye düşünüyorum. inan diyetim güzel giderken tartılma ihtiyacı duymuyorum bile. tıpkı dünkü gibi bişey denerken ertesi sabah bakma ihtiyacı duyuyorum. belki bu sistemle devam eder yarın sabah da bakarım kiloma , sistem otursa bi bakmicam kiloma
ayrıca burada birbirimizle fikirlerimizi paylaşıyoruz,hatalrımızı söylicez tabi kiama ben seninle bilikte diyet yapmam ısrar etme lütfen
ben artık çay may yapamıyorum ya.... başlarda hevesli hevesli sarmısaklı zencefilli çay yaptım , sonra bi ara elma sirkesi içtim.. yeşil çay içiyorudm , emzirdiğim için onu da bıraktım( oğlum şu an 14 aylık ) kaptan kaynardan bahsetmişti ( mersn adanada yaygın lohusa şerbeti gibi tabi bizimki şekersiz) kaynarı aldım adanadan hala yapmadım ...ne tembelim yaaa..hedefcim uhs nin verdigi cayin tarifini paylasirmisin.bide seni cokkkkkk disiplinli ve kararli gordum MASAALLAH
kıssss ben de üstüme alınmıştım 1,55.'lebiri bana mı seslendi...
kaptan yasakladı bana zaten şok mok yok ....ama senle bir rus yapmak isterdim
ben artık çay may yapamıyorum ya.... başlarda hevesli hevesli sarmısaklı zencefilli çay yaptım , sonra bi ara elma sirkesi içtim.. yeşil çay içiyorudm , emzirdiğim için onu da bıraktım( oğlum şu an 14 aylık ) kaptan kaynardan bahsetmişti ( mersn adanada yaygın lohusa şerbeti gibi tabi bizimki şekersiz) kaynarı aldım adanadan hala yapmadım ...ne tembelim yaaa..
kıssss ben de üstüme alınmıştım 1,55.'le
Kotu gecti malesef :SCanım bende işletme 4. sınıftayım sınavın nasıl geçti
benim ki türk usulü rus diyetiydi, paça çorbalıkaptan yasakladı bana zaten şok mok yok ....ama senle bir rus yapmak isterdim
ben artık çay may yapamıyorum ya.... başlarda hevesli hevesli sarmısaklı zencefilli çay yaptım , sonra bi ara elma sirkesi içtim.. yeşil çay içiyorudm , emzirdiğim için onu da bıraktım( oğlum şu an 14 aylık ) kaptan kaynardan bahsetmişti ( mersn adanada yaygın lohusa şerbeti gibi tabi bizimki şekersiz) kaynarı aldım adanadan hala yapmadım ...ne tembelim yaaa..
kıssss ben de üstüme alınmıştım 1,55.'le
Darisi basima insallah uykusuzluk cok zor gercekten ama cocuklar herseye degergeçmiş olsun canım bisikletinde hayırlı olsun
hoşgeldin canım geçmiş olsun yaşında küçük bol spor ve diyet istediğin kiloya yakın zamanda kavusursun
canım hoş geldin benim de bebeğim 20 aylık ve ben 17 aylık iken sütü kestim ve rahat uyumaya başladım darısı sana
ayrıntıları paylaştığın için sağol canım ben 1 demet maydonoz koydum 1 kocaman limon koydum acaba onlar mı tansiyonumu düşürdü bilmiyorum1 elma,maydanoz,1 limon,1 taze zencefil, 1 tarçın,1 tutam kiraz sapı, 1 tutam mısır püskülü...
malzemeler bunlardı,tutam kısmı muallak
ben ölçüleri kafama göre değiştirdim. çok ekşi olunca içemiyorum diye limonu 1/2, tansiyonum düşmesin diye maydonozu 10 yapyarsız sap, tazesi olmadığı için 1 kuru zencefil, dokunduğu için tarçınsız, kiraz sapını da 10-15 kadar koydum. iyice pişirdim , kuru kabukları içinden çıkartıp robottan geçirdim, sulandıra sulandıra içiyorum.
bende , finansal tablolar analizi haricindeki türkiye ekonomisi, Küresel Pazarlama, ve Stratejik Planlama 2 dersleri fena değil di de İlk günki Türkiye ekonomisi dersinin olduğu gün cevap kağıdında kimlik numaramı kodlamayı unutmuşumKotu gecti malesef :S
Seneye kismet
Herkese merhabalar.. Bende varımm! :))
Selam guzeller hafta sonu olmasina ragmen guzel paylasimlar olmus
Bizde bu gun ailece piknige gittik piknikler diyet icin bence iyi oluyo cunku bol protein aliyorum ekmek yemezseniz hic bi sikinti yok bol gozlenmis sebzeler biraz da mangalda et tam bi diyet menu
Sabah 1 haslanmis yumurta peynir domates salatalik seytin cok az ekmekb
Oglen bi porsiyon meyve
Aksam kozlenmis sebzeler ve 6 kofte 1 bardak ayran cok az ekmek
Su 2 lt
Spor yok 2 haftadir yok
Günaydın kızlar bu diyet yapmayacağım bakalım. Ama diyet yapmayacağım demek değil ki patlayana kadar yiyeceğim. Yine Normal hayatıma devam edecem ama az yiyerek. Çünkü hamile olma ihtimalim var (inşallah hamileyimdir) O yüzden bu hafta öyle çok aç kalmamaya çalışacağım doğal olarak bu durum da cuma gününe yansıyacak umarım artı olarak yansımaz. Çünkü kilomun sabit kalmasını ve eğer ki hamileysem zayıf bir hamilelik geçirmek istiyorum.
Kızlar günaydın. Cuma günü için kusura bakmayın.Biliyorsunuz bu hafta çok sorunluydu benim için. Nete giremedim. Telefonu bile elime alamadım. Çünkü işyeri çok gergindi. Geçen hafta kilom sabitti. Ama size söz bu hafta en az 1 kilo verip takımın yüzdesini yükselteceğim. Gerçi 2'ye bölünecek sanırım ama olsun. Bu arada kimse de merak etmemiş benilusyen32 dışında...
Karnım çok acıktı bozmamak için diyetimi kendimi zor zaptediyorum..
öğlennnnnnn menümüz 1 kase çorba 1 kase cacık 3 yemek kaşığı yemek o kaaaaadarısı akşam yemeğineee ....
kendine mukayyet ol yavrumKarnım çok acıktı bozmamak için diyetimi kendimi zor zaptediyorum..
hemşire bir arkadaş söylemişti 1 demet maydanozu blendrdan geçirmiş 1 su bardağı suyu çıkmış onu içmiş mutfaktan salona gelene kadar düşmüş yere, ben de suyunu sıkmamıştım 1 demat maydanozu öğleye kadar yemiştim sonra akşama kadar toparlanamaıştım ama akşam iyi yiyince insan kendine geliyoayrıntıları paylaştığın için sağol canım ben 1 demet maydonoz koydum 1 kocaman limon koydum acaba onlar mı tansiyonumu düşürdü bilmiyorum
Ilk bebiş mi :)Günaydın kızlar bu diyet yapmayacağım bakalım. Ama diyet yapmayacağım demek değil ki patlayana kadar yiyeceğim. Yine Normal hayatıma devam edecem ama az yiyerek. Çünkü hamile olma ihtimalim var (inşallah hamileyimdir) O yüzden bu hafta öyle çok aç kalmamaya çalışacağım doğal olarak bu durum da cuma gününe yansıyacak umarım artı olarak yansımaz. Çünkü kilomun sabit kalmasını ve eğer ki hamileysem zayıf bir hamilelik geçirmek istiyorum.
Sen takıma geldiğinde ben ayrılmasaydım aha şimdiye mezun olmuştumgünaydın 2.takımın güzellll ve çıtır olmaya aday hatunları.....yen gelen arkadaşlar hoş geldiniz....umarım sağlıklı bir şekilde arzu ettiğiniz kilolara kavuşursunuz...bir arkadaş kaç aydı burdasınız diye sormuş , ben 7 aydır buradayım yaklaşık 15 kilo verdim daha 5 kilom var .o beş kiloyu da verdikten sonra duruma bakıp 5 kg daha verebilirim....
kaptancım teşekkğr ederim ilgin için canıma minnetyapnmadım valla şok mok....Aslında 2 kez yaptım şok diyet , tabiki sağlığım herşeyden önemli ama bu şok diyetler de çok sağlıksız değil gibime geldiğnden tekrar yapma hevesim olmuştu ama sen yapma dedğin için yapmadım.acelem de yok kilo vermek için, 14 haziranda kuzenimin düğünü vardı onun için acele ettim olsun şimdi b,le kendimi gayet iyi hissediyorum (kilo olarak) .....sanırım ramazanda da devam edecek mezuniyete giden yol ......
Içim kıyılırsa akşam 17:00 da bir bardak ayran ya da süt içiyorum ama bazen artık alıştım akşamları yemek yemekten hoşlanmıyorum çünkü akşam yemeği yemediğim ertesi sabahlar dümdüz bir karna sahip oluyorumakşam hiç mi yemiyorsun zadegancım.salata falan da mı yok
ne yaptın yedin mi yoksa?Karnım çok acıktı bozmamak için diyetimi kendimi zor zaptediyorum..
yemek dediğin ne acaba?patates falan mı?öğlennnnnnn menümüz 1 kase çorba 1 kase cacık 3 yemek kaşığı yemek o kaaaaadarısı akşam yemeğineee ....
hayırlısı olsun diyelim,her şeyde vardır bir hayır.bende , finansal tablolar analizi haricindeki türkiye ekonomisi, Küresel Pazarlama, ve Stratejik Planlama 2 dersleri fena değil di de İlk günki Türkiye ekonomisi dersinin olduğu gün cevap kağıdında kimlik numaramı kodlamayı unutmuşum
hoşgeldin canım
afiyet olsun lusyencim..pikniği ben de çok seviyorum..
ayyy...hadi bakalım inşallah hamilesindir
1 kilo nasıl veriyorsunuz yaaaa....ben de öyle vermek istiyorum
ahhh...kıyamam sana..almak ne güzeldi..vermek...çin işkencesi
afiyet olsun arzucum..bizde kuru fasülye vardı
menüm arzununkiyle aynı ve hiç doymadım, tatlıyıda yesemiydim
kendine mukayyet ol yavrum
Ben yeni geldiğimde 60 lı kilolar dayken sen 57-58 din çok özeniyordum sana sen izin alınca seni geçmişim 200 gr laGünaydın kızlar
Bazılarımız kaçamak yapmış bazılarımız devam etmiş diyete
Bende bir hafta sonu ilk defa bu kadar dikkat ettim ama 56.6 ya düştüm sonunda gördüm 56 ları
cumartesi pilates yaptım ve her yerim tutuldu
Anagünaydın kızlar doktorun verdiği diyet cumartesi öğlene kadar güzel gitti fakat ben rahatsızlandım.tuzsuz şekersiz sadece meyve ve sebze yiyince ve cocuklu çalışan bir ev hanımı da olunca tansiyon 9 a 5 olmuş hemen ayran falan içtim doktora da ulaştım böyle böyle ne yapalım ayran yoğurt ekleyin menüye dedi ama ben yumurta ekledim.
birde dün akşam tavuk ızgara yedim kendime geldim bomba gibi oldum
bugün 1,5 saat yürüyüp dünü telafi etmeyi düşünüyorum
bugünkü menü mü de yazayım
sabah domates salatalık lor peyniri 1 adet ceviz şekersiz çay
arada ödem çayı yok yeşil çay bol su
öğlen sabahın aynısı ve yoğurt
arada 1 şeftali
akşam karnıbahar haşlama yoğurt
yarından sonra menüme yumurta ve haşlanmış tavukta eklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?