Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar günaydın. Cuma günü için kusura bakmayın.Biliyorsunuz bu hafta çok sorunluydu benim için. Nete giremedim. Telefonu bile elime alamadım. Çünkü işyeri çok gergindi. Geçen hafta kilom sabitti. Ama size söz bu hafta en az 1 kilo verip takımın yüzdesini yükselteceğim. Gerçi 2'ye bölünecek sanırım ama olsun. Bu arada kimse de merak etmemiş beni lusyen32 dışında...

kaptan yasakladı bana zaten şok mok yok ....ama senle bir rus yapmak isterdim
hedefcim uhs nin verdigi cayin tarifini paylasirmisin.bide seni cokkkkkk disiplinli ve kararli gordum MASAALLAH
ben artık çay may yapamıyorum ya.... başlarda hevesli hevesli sarmısaklı zencefilli çay yaptım , sonra bi ara elma sirkesi içtim.. yeşil çay içiyorudm , emzirdiğim için onu da bıraktım( oğlum şu an 14 aylık ) kaptan kaynardan bahsetmişti ( mersn adanada yaygın lohusa şerbeti gibi tabi bizimki şekersiz) kaynarı aldım adanadan hala yapmadım ...ne tembelim yaaa..

biri bana mı seslendi...
kıssss ben de üstüme alınmıştım 1,55.'le

Bir takıma bir tane havalı üye yeter şekerim. Hem boyla alakası yok onun. Ruhum havalı benim.

benim ki türk usulü rus diyetiydi, paça çorbalı kafkas falan demek daha uygun olur,hem de hiç şok bi diyet değildi

Darisi basima insallah uykusuzluk cok zor gercekten ama cocuklar herseye deger

ayrıntıları paylaştığın için sağol canım ben 1 demet maydonoz koydum 1 kocaman limon koydum acaba onlar mı tansiyonumu düşürdü bilmiyorum

Kotu gecti malesef :S
Seneye kismet
bende , finansal tablolar analizi haricindeki türkiye ekonomisi, Küresel Pazarlama, ve Stratejik Planlama 2 dersleri fena değil di de İlk günki Türkiye ekonomisi dersinin olduğu gün cevap kağıdında kimlik numaramı kodlamayı unutmuşum

Herkese merhabalar.. Bende varımm! :))

hoşgeldin canım

afiyet olsun lusyencim..pikniği ben de çok seviyorum..

ayyy...hadi bakalım inşallah hamilesindir

1 kilo nasıl veriyorsunuz yaaaa....ben de öyle vermek istiyorum

Karnım çok acıktı bozmamak için diyetimi kendimi zor zaptediyorum..

ahhh...kıyamam sana..almak ne güzeldi..vermek...çin işkencesi

öğlennnnnnn menümüz 1 kase çorba 1 kase cacık 3 yemek kaşığı yemek o kaaaaa darısı akşam yemeğineee ....

afiyet olsun arzucum..bizde kuru fasülye vardı

ayrıntıları paylaştığın için sağol canım ben 1 demet maydonoz koydum 1 kocaman limon koydum acaba onlar mı tansiyonumu düşürdü bilmiyorum
hemşire bir arkadaş söylemişti 1 demet maydanozu blendrdan geçirmiş 1 su bardağı suyu çıkmış onu içmiş mutfaktan salona gelene kadar düşmüş yere, ben de suyunu sıkmamıştım 1 demat maydanozu öğleye kadar yemiştim sonra akşama kadar toparlanamaıştım ama akşam iyi yiyince insan kendine geliyo

Ilk bebiş mi :)
Sen takıma geldiğinde ben ayrılmasaydım aha şimdiye mezun olmuştum
akşam hiç mi yemiyorsun zadegancım.salata falan da mı yok
Içim kıyılırsa akşam 17:00 da bir bardak ayran ya da süt içiyorum ama bazen artık alıştım akşamları yemek yemekten hoşlanmıyorum çünkü akşam yemeği yemediğim ertesi sabahlar dümdüz bir karna sahip oluyorum ve akşam yemeği azcık ağır yesem midem rahatsız oluyor artık

Karnım çok acıktı bozmamak için diyetimi kendimi zor zaptediyorum..
ne yaptın yedin mi yoksa?

öğlennnnnnn menümüz 1 kase çorba 1 kase cacık 3 yemek kaşığı yemek o kaaaaa darısı akşam yemeğineee ....
yemek dediğin ne acaba?patates falan mı?
hayırlısı olsun diyelim,her şeyde vardır bir hayır.

hepberacığım bir zamanlar aydinays sen ve ben aynı kilodaydık bunu uutmuş değilim, en yakınımda sen varsın seni yakalayacağım ilkin,kolla kendini

menüm arzununkiyle aynı ve hiç doymadım, tatlıyıda yesemiydim

kendine mukayyet ol yavrum

ay yese miydin ki acabadur bi elma meyve bişey ye bari

Ben yeni geldiğimde 60 lı kilolar dayken sen 57-58 din çok özeniyordum sana sen izin alınca seni geçmişim 200 gr la
Yaa bizim senle kilolarımız yakın biz de seninle yarış yapalım mı
Ana benim normal tansiyonhm 8 e 5 9 a 6 o aralar hatta hamileliğimin 37. Haftasında tansiyonum 11 e 8 olmuştu da doktorum huzursuz olmuştu

sabah menüm:1 muz ve 1 çb süt 1 çk zencefil
20 dk. eliptik
2 dilim peynir ve 1 çk yulak keğeği ile 1 yumurtadan omlet,domates
ara:1 elma
öğlen: döner,salata,ayran,1 kayısı
şimdi:şekerisz türk kahvesi
25dk. yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…