Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ilk gun menum
SABAH 1 yumurta,2 dilim peynir, domates, 2 dilim cavdar ekmegi

ÖGLE Menemen,2 dilim ekmek

AKSAM 2 Ad tavuk incik izgara, salata, ayran ,2 dilim tahin helvasi

2km yuruyus

Bugun sinav telasindan bu kadar oldu:)
Ne sınavı canım ?

Ay ne guzel cok ozendim.
8 aylik oglum var utkuya hasret kaldim.
Benim de bebişim var canım ama seninki kadar küçük değil 22. ayını tamamlamak üzere o yüzden onlar babayla oyun zamanı yaparken ben kapattım kendimi yatak odasına unutulmaz anlar yaşadım yastığım ve pikemle
Ve neler hissettiğini anlayabiliyorum. Benim prenses bebekken şöyle gün arasında canları istedi diye uyuyabilmek o kadar o kadar o kadar lüks bir hayaldi ki.

Bikaç ay önce mahalle teyzelerinin gazını gelip az kalsın 2. Bebeği yapıyordum. Son anda annem vazgeçirdi. Allah razı olsun. Şimdi düşünüyorum da 2. Bebeği kaldıramazdım. Biraz uykunun keyfini çıkarayım

gecmis olsun canim.bencede onemli olan saglikli ve kalici zayiflamak (kaptanim ve hefefin bunu senmi soyluyosun dedigini duyar gibiyim)

Selam guzeller hafta sonu olmasina ragmen guzel paylasimlar olmus
Bizde bu gun ailece piknige gittik piknikler diyet icin bence iyi oluyo cunku bol protein aliyorum ekmek yemezseniz hic bi sikinti yok bol gozlenmis sebzeler biraz da mangalda et tam bi diyet menu
Sabah 1 haslanmis yumurta peynir domates salatalik seytin cok az ekmekb
Oglen bi porsiyon meyve
Aksam kozlenmis sebzeler ve 6 kofte 1 bardak ayran cok az ekmek
Su 2 lt
Spor yok 2 haftadir yok

Günaydın kızlar bu diyet yapmayacağım bakalım. Ama diyet yapmayacağım demek değil ki patlayana kadar yiyeceğim. Yine Normal hayatıma devam edecem ama az yiyerek. Çünkü hamile olma ihtimalim var (inşallah hamileyimdir) O yüzden bu hafta öyle çok aç kalmamaya çalışacağım doğal olarak bu durum da cuma gününe yansıyacak umarım artı olarak yansımaz. Çünkü kilomun sabit kalmasını ve eğer ki hamileysem zayıf bir hamilelik geçirmek istiyorum.

Bizim takimin en havali hatununu goren oldumu

günaydıııın
hiç pikniği diyete uygu olarak düşünmemiştimbenim için piknik sınırsız yemek içmek,eve alınmayan asitli içecekleri almak, o mangalda pişne etleri ekmeğin arasında güpletmek demektir...közlenmiş sebeler mi hep onlr artar zaten. bundan sonra pikniğe senin baktığın gibi bakıcam

hadi hayırlı olsun, ilk zaman kilo almamaya çalışırsan devamı da iyi olur.

günaydın 2.takımın güzellll ve çıtır olmaya aday hatunları.....yen gelen arkadaşlar hoş geldiniz....umarım sağlıklı bir şekilde arzu ettiğiniz kilolara kavuşursunuz...bir arkadaş kaç aydı burdasınız diye sormuş , ben 7 aydır buradayım yaklaşık 15 kilo verdim daha 5 kilom var .o beş kiloyu da verdikten sonra duruma bakıp 5 kg daha verebilirim....

kaptancım teşekkğr ederim ilgin için canıma minnetyapnmadım valla şok mok ....Aslında 2 kez yaptım şok diyet , tabiki sağlığım herşeyden önemli ama bu şok diyetler de çok sağlıksız değil gibime geldiğnden tekrar yapma hevesim olmuştu ama sen yapma dedğin için yapmadım.acelem de yok kilo vermek için, 14 haziranda kuzenimin düğünü vardı onun için acele ettim olsun şimdi b,le kendimi gayet iyi hissediyorum (kilo olarak) .....sanırım ramazanda da devam edecek mezuniyete giden yol ......

Günaydın.
81 kg ile yarisa basliyorum.insallah hedefime kavusurum :)

hoşgeldin canım

Yok kaptanım başlamayacağım zaten şok diyeti geçti rus diyetinden ağzım yandı. Bana en iyi diyet akşam yemeği yemeyip bol hareket edin bol su içmek bunu öğrendim
Bi de cıssslardan uzak kalabilsem

akşam hiç mi yemiyorsun zadegancım.salata falan da mı yok

geçmiş olsun canım

kızlar 66,1 ile girdiğim hafatsonunda 65,5 ile çıktım , hem de o kadaaar çokm ilaç içtim ki çocukların ilaçlarından kaşık kaşık içtim. Ağrı kesici içip eliptik bisiklette yürüyüş yaptımcumartesi günü bol yemeli içmelyildi şükür ki 5 ten sonra yememiştim,pazar sabah kiloma bi bakayım dedim o da ne 66,7 hani 5ten sonra yemedim ya gündüz yediklerim saylanmaz inşallah diyordum ama baskül canımı sıktı, gittim mutfağa ne yesem ne yesem diye dolandım, çukulata yok tatlı yok...1 elma yedim kesmedi, 1 yumurta yedim yetmedi. ahkkkk ekmek de almamışım, zeytin ??? o da yok zira evde zeytin ve eklmek olsa 20 zeytin yarım ekmek yiyerek kendimden intikam alacaktım. sonra buzdolabının üstünde şu bimde falan satılan hazır kurabiyeler olur ya ondan buldum, şekerli çay ile birlite 5 tane ondan yedim aklım başıma geldi,artık aklı selim düşünebiliyordumdur dedim bu böyle olmaz...hani rus diyetini yapacaktım hani bugün süt günüydü?
yediklerimi telafi etmek falan değil ya da yeterince karbonhidrat aldım karbonhidrat almamak değil, benim zaafım ekmek-hamurişi-pilav-makarna ve tatlıya. öyleyse bunları hiç yemesem abartmazdım da.karatay mı dukan mı diye kafamda tilkiler dolaştı. dukan olmasın çünkü çok hızlı kilo verip geri alan kişiler biliyorum doğrudan göbek yapıyorlar, ama olsun hele bi vereyim de korurum diyordum. sonra vücüut direnci düşüp felç olan kadın geldi aklıma, bir de uzun zaman yapıldığında hayvansal ağırlıklı olduğu için kansere yol açan bir beslenme tazı olması.... karatay yapiim o zaman dedim. ama karatayı da defalarca denemiştim. bol tereyağı, 1 öçay bardağı olması gereken kuruyemişten bir kesekağıdı zıbarana kadar zeytin yiyince de olmuyordu.aslında oluyordu kilo almıyordum karatayla,sadece canım karbonhidrat çekip kısır yaptığımda veya kuru fasulye nohut gibi şeyler pişirdiğimde işi 1 tabakla sonlandıramayıp karatayı da bozuyordum...3 tabak kısır, karatay 3 tabak yiyin demiyor ki...kuruyemişten bıkıyordum midem bulanıyordu ama kahvaltı dışında meyve yiyemiyordum, 50 tane badem 1 elmenaın yerini tutmuyordu, kiraz çilek muuuzz

sonra dedim kiiiii
1-tahılları ve bakliyatları da hayatımdan çıkartıyorum ( iştahımı açtığı için yoksa bakliyat yesem de kötü bişey olmaz)
2- canım isterse araöğün yaparım 3ü 5i yok...yapacam. meyve+süt benim için güzel bir tatlı. hani şu bizim smoothieler var ya onlar tatlı niyetine iyi oluyor
3-tahıllardan almadğım b1 vitaminini kuruyemiş yemzsem barbunra kurufasulye yemezsem nerden alıcam? vitamin mi kullansam? yoksa dukanın dediği yulaf kepeğini mi kullansam?... dolapta yulaf kepeği vardı gerçekten de araştırdım 1,5-2 yk günlük ihtiyacı karşılamak için yetiyormuş. veee 3. kuralım günde 1,5-2 yk yulaf kepeği kullanmak.
4- akşam 6dan sonra yemek 8den sonra araöğün yenmeyecek

şimdilik diyet programımı meyveli sebzeli dukan olarak özetliyorum dün sabahki kilom 66,7 bu sabah 65,5

dünkü menümü de yazayım(sadece hatırladıklarımı)
sabah: 1 elma 1 cb süt
1 yumurta
5 tatlı kurabiye

ara: 1 nektarin-1 çb süt-zencefil-1 çk bal

ikindi: 1 yumurta/mantar /biber ve 1 yk yulaf kepeğinden omlet

çocuklardan kalan 1 küçük tavuk baget
* gün boyu 3 bardak kadar uhs'nin tarifini verdiği ödem attırıcı çay
1 yeşil çay spor:65 dk eliptik bisiklet

ps: bu benim sadece 1 günlük başarı hikayem bir de 52 kiloya düşsem yani neler yazacam siz düşünün

geçmiş olsun canım bisikletinde hayırlı olsun

hoşgeldin canım geçmiş olsun yaşında küçük bol spor ve diyet istediğin kiloya yakın zamanda kavusursun

Ay ne guzel cok ozendim.
8 aylik oglum var utkuya hasret kaldim.
canım hoş geldin benim de bebeğim 20 aylık ve ben 17 aylık iken sütü kestim ve rahat uyumaya başladım darısı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…