Ay ne guzel cok ozendim.Ayy akşam 6.5-7 gibi bir uyumuşum daha yeni uyandım. Ama nasıl tatlı bir uyku nasıl tatlı bir uyku anlamatamam yine uyumak istiyorum
Ne sınavı canım ?Ilk gun menum
SABAH 1 yumurta,2 dilim peynir, domates, 2 dilim cavdar ekmegi
ÖGLE Menemen,2 dilim ekmek
AKSAM 2 Ad tavuk incik izgara, salata, ayran ,2 dilim tahin helvasi
2km yuruyus
Bugun sinav telasindan bu kadar oldu:)
Benim de bebişim var canım ama seninki kadar küçük değil 22. ayını tamamlamak üzere o yüzden onlar babayla oyun zamanı yaparken ben kapattım kendimi yatak odasına unutulmaz anlar yaşadım yastığım ve pikemleAy ne guzel cok ozendim.
8 aylik oglum var utkuya hasret kaldim.
Açıköğretim sınavlari vardi.isletme 4.siniftayimNe sınavı canım ?
Haaa allah zihin açıklığı versin sene sonunda hem burdan hem okuldan mezun ol inşallahAçıköğretim sınavlari vardi.isletme 4.siniftayim
Haaa allah zihin açıklığı versin sene sonunda hem burdan hem okuldan mezun ol inşallah
gecmis olsun canim.bencede onemli olan saglikli ve kalici zayiflamak (kaptanim ve hefefin bunu senmi soyluyosun dedigini duyar gibiyim)Tabıkı.. :) Ismım Feyza 20 yasındaym kılomu kucuk bı mıde sorunu yasadım 55 kılodan ne yazıkkı 90 kıloya kadar cıktm ve suan hastalıgımı da yendım 78 kıloyum.. onemlı olan saglık ben bunu yasadım ve gordum.. oyle bıkac ayda devasa zayıflamayı hedeflemıyorum.. duzenlı saglıklı kılo vermek ıstıyorum hedefım 60-62 arası. ılgınız ıcın ayrıca tesekkur ederım :)
Canım bende işletme 4. sınıftayım sınavın nasıl geçtiAçıköğretim sınavlari vardi.isletme 4.siniftayim
Selam guzeller hafta sonu olmasina ragmen guzel paylasimlar olmus
Bizde bu gun ailece piknige gittik piknikler diyet icin bence iyi oluyo cunku bol protein aliyorum ekmek yemezseniz hic bi sikinti yok bol gozlenmis sebzeler biraz da mangalda et tam bi diyet menu
Sabah 1 haslanmis yumurta peynir domates salatalik seytin cok az ekmekb
Oglen bi porsiyon meyve
Aksam kozlenmis sebzeler ve 6 kofte 1 bardak ayran cok az ekmek
Su 2 lt
Spor yok 2 haftadir yok
Bizim takimin en havali hatununu goren oldumu
hadi hayırlı olsun, ilk zaman kilo almamaya çalışırsan devamı da iyi olur.Günaydın kızlar bu diyet yapmayacağım bakalım. Ama diyet yapmayacağım demek değil ki patlayana kadar yiyeceğim. Yine Normal hayatıma devam edecem ama az yiyerek. Çünkü hamile olma ihtimalim var (inşallah hamileyimdir) O yüzden bu hafta öyle çok aç kalmamaya çalışacağım doğal olarak bu durum da cuma gününe yansıyacak umarım artı olarak yansımaz. Çünkü kilomun sabit kalmasını ve eğer ki hamileysem zayıf bir hamilelik geçirmek istiyorum.
Günaydın.
81 kg ile yarisa basliyorum.insallah hedefime kavusurum :)
Yok kaptanım başlamayacağım zaten şok diyeti geçti rus diyetinden ağzım yandı. Bana en iyi diyet akşam yemeği yemeyip bol hareket edin bol su içmek bunu öğrendim
Bi de cıssslardan uzak kalabilsem
Ya ben de ramazan baslanyana kadar 62.5olabilirim diye bir hesap ve plan yapmisim.buz dolabimin kapaginda .gunde 4tahil hakki vermistim kendime zaten kacamaklarla fazlasiyla dolduruhorum. Tahili cikartip dukandaki gibi yulaf kepegi ile idare etmeye calisacam.
Depresif bir haftadonu geciriyorum.cicuklar ve ben hepimiz ilac kullaniyoruz.buyuk oglana busey dokundu sanki ateşi biraz cikiyo surekli mide bulantisi var.kullandigimiz ilaclardan mi bilmiyorum uyku daatlerimiz de oglen aksam karıştı. Haliyle yemek saatlwri de.benim de bademcigim agriyo zencefille falan gecer herhalde.dune gore daha iyiyim.ne diyodum:) hamur şu hamurlarin alayina dikkat etmek lazım:)
geçmiş olsun canım bisikletinde hayırlı olsunYa ben de ramazan baslanyana kadar 62.5olabilirim diye bir hesap ve plan yapmisim.buz dolabimin kapaginda .gunde 4tahil hakki vermistim kendime zaten kacamaklarla fazlasiyla dolduruhorum. Tahili cikartip dukandaki gibi yulaf kepegi ile idare etmeye calisacam.
Depresif bir haftadonu geciriyorum.cicuklar ve ben hepimiz ilac kullaniyoruz.buyuk oglana busey dokundu sanki ateşi biraz cikiyo surekli mide bulantisi var.kullandigimiz ilaclardan mi bilmiyorum uyku daatlerimiz de oglen aksam karıştı. Haliyle yemek saatlwri de.benim de bademcigim agriyo zencefille falan gecer herhalde.dune gore daha iyiyim.ne diyodum:) hamur şu hamurlarin alayina dikkat etmek lazım:)
hoşgeldin canım geçmiş olsun yaşında küçük bol spor ve diyet istediğin kiloya yakın zamanda kavusursunTabıkı.. :) Ismım Feyza 20 yasındaym kılomu kucuk bı mıde sorunu yasadım 55 kılodan ne yazıkkı 90 kıloya kadar cıktm ve suan hastalıgımı da yendım 78 kıloyum.. onemlı olan saglık ben bunu yasadım ve gordum.. oyle bıkac ayda devasa zayıflamayı hedeflemıyorum.. duzenlı saglıklı kılo vermek ıstıyorum hedefım 60-62 arası. ılgınız ıcın ayrıca tesekkur ederım :)
canım hoş geldin benim de bebeğim 20 aylık ve ben 17 aylık iken sütü kestim ve rahat uyumaya başladım darısı sanaAy ne guzel cok ozendim.
8 aylik oglum var utkuya hasret kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?