inşallah canımTeşekkürler canım sonunda gördüm 56 yı umarım 56 da takılı kalmam
önce evde yap pozitif çıkarsa sağlık ocağında bi daha yaptır. şimdi kafanı karıştırmıyım, ben öyle yapmamıştım ama en sağlıklı sonuç kanda bakılan sonuç.inşallah canım inşallah. Acaba akşam evde kendim mi ters yapsam yoksa direk dr. mı gitsem bilemedim. Siz ne diyorsunuz. Evde testte belli olur mu acaba adetim geçeli de 7 gün oldu ama adetime 10 gün kala bir miktar adet olunca ve küçük çaplı hamilelik belirtileri de olunca tabi birde bebek bekleyince hamile olduğumu düşünüyorum ama
canım ben 3 haftalıkken öğrendim idrar testin de iyi ve kaliteli al 2 tane ve dene derim
Tamam canım akşam işten çıkışta alırım evde denerim. Akşamdan mı yapayım yoksa sabah ilk idrarlamı Akşam yapsam belli olur değil mievde test yap bence önce benimde biraz gecikmişti adetim yapınca testi hemen çıkmıştı :) birazda ben sabırsızım test yapmak bana kolay gelmiştiinşallah bebiş geliyordur
Tamam canım çok sağol benim için dua edin kızlar. İnşallah hamileyimdir. inşallahönce evde yap pozitif çıkarsa sağlık ocağında bi daha yaptır. şimdi kafanı karıştırmıyım, ben öyle yapmamıştım ama en sağlıklı sonuç kanda bakılan sonuç.
Ben öğlen yapmıştım testi çıkmıştı farketmez ne zaman yaptığınTamam canım akşam işten çıkışta alırım evde denerim. Akşamdan mı yapayım yoksa sabah ilk idrarlamı Akşam yapsam belli olur değil mi
Tamam canım çok teşekkür ederim. Akşamdan deneyip size de haber veririm olumlu ya da olumsuz.Ben öğlen yapmıştım testi çıkmıştı farketmez ne zaman yaptığın
2 tane al birini akşam yap birini sabahTamam canım akşam işten çıkışta alırım evde denerim. Akşamdan mı yapayım yoksa sabah ilk idrarlamı Akşam yapsam belli olur değil mi
Tamam canım bende iki tane alıyım. Ama benim bayılmam felan yok da arada başım dönüyor.2 tane al birini akşam yap birini sabah
kuzum benim şöyle olmuştu
2013 temmuz ayı idi ramazanın 10.günü falan tabi ben son zamanlarda bayılıp bayılıp duruyodum ki ben ihtimal vermiyordum neyse sonra randevu aldım bi ihtimal belki olabilir diye eve geldim üstümü falan çıkardım çıkarken deli dolu bi komşum vardı o gördü beni hemen est yapalım dedi bende olmaz idrarda belli olması için 10 gün geçmesi lazım ki ben daha benim regl olmamam 1 hafta var olsada 3 haftalık şuan diye konuştuk olur olmaz derken gitti test aldı bende evde bekledim ve yaptık aman yarabbim sadece 2 dakika geçmişti ki 2.çizgi çok net belli oldu saat 2 gibi falandı sonra hastaneyee gittik kan verdim ve 3.5 haftalık olduğumuöğrendim yani varesa ve iyise testin her şekilde belli olur
süper yaa bende görsem ne harika olur.inşallah canım
biz 4 kişi aynı işyerindeniz.Boy la ne alakası var havanın
Siz reel de birlikte mi takılıyor sunuz :)
birer lokma attık valla dayanamadık ama onun dışında iyiyiz, gözüm üzerlerindene yaptın yedin mi yoksa?
yemek dediğin ne acaba?patates falan mı?
hayırlısı olsun diyelim,her şeyde vardır bir hayır.
hepberacığım bir zamanlar aydinays sen ve ben aynı kilodaydık bunu uutmuş değilim, en yakınımda sen varsın seni yakalayacağım ilkin,kolla kendini
ay yese miydin ki acabadur bi elma meyve bişey ye bari
Evet boyumuz da aynı sayılır 1.60 ben :) ama hedef kilom düz 50evet ya ben 57 lerde çok kaldım bir türlü 56 ları göremedim hayatım da 56 altı bir kere oldum heralde sonra hep 58 civarıydım hep
Evet kilolarımız yakın yarış yapalımbakalım haftalık ne kadar vericez
boyumuzda aynı hedefimizde heralde boyum 1.61 hedef kilom 53
Ondan sürekli düşüyorsun o zaman ama senin telefonla benimki arasında fazla Fiyat farkı yok ki. Ben de 1 yıl önce aldım.samsung galaksi ace 2:) telefonu alalı galiba 1,5 yıl falan oldu, ucuza kaçtım biraz, gereksiz görüyordum dokunmatik telefonu,sırf teknolojinin gerisinde kalmıyım çocuklarla aramda teknolojik mesafe oluşmasın diye aldım, akılı mı akıllı dokunmatik mi dokunmatik, samsung...ama olmuyormuş. bir de fark ettim sayfa tam yüklenmeden üst üste tıklayınca kilitleniyor,acele etmemeye çalışıyorum
Yok canım yaaa 10-15 kombin yaptım hangisiyşe katılacağıma karar veremedim amaaa n dedim :) du ben de bakayım kimler ne giymişselam kızlar nasılsınız bakalım sabahtan net yoktu giremedim haftasonuda malum giremiyorum ve sizleri çok özledimhedef56 canım tebrikler inşallah böyle devame der kilo gidişlerin secret_88 kuzum senide tebrik ederim @pinoli kuzum noldu cuma günü neden gergindi ortam naptın katıldın mı yarışmaya Zadegan sen naptın katıldn mı ben 13 numaraya oyumu verdim benim tarzımda giyinmiş pantolon uzun tunik rahat rahat takılmış
Kiminin normal tansiyonu düşük oluyor canım çok iyi hatırlıyorum çünkü her ultrason kağıdının arkasına o günkü kilomu tansiyonumu ve hislerimi yazmıştım 18. Yaş gününde kızıma vermek için saklıyorum.canım normal tansiyon ölçüleri 12/8 yanlışın olmasın çok düşük değil mi seninki de
allahım inş hayırlı haberlerle dönersin
Hamilelik hormonu sabah ilk idrarda yoğun olduğu için sabah yapılması öneriliyor fakat günün her saatinde yapabilirsin.Tamam canım akşam işten çıkışta alırım evde denerim. Akşamdan mı yapayım yoksa sabah ilk idrarlamı Akşam yapsam belli olur değil mi
Ilk bayılmak şart değil kiTamam canım bende iki tane alıyım. Ama benim bayılmam felan yok da arada başım dönüyor.
Aaa ne güzelbiz 4 kişi aynı işyerindeniz.
Ayy benim de canım elmalı tura elmalı kurabiye çekip duruyor bu cumaya kadar cıss yemeyeceğime dair takıma sözüm var ama bu cuma en az yarım kilo vermiş olursam 2 tane elmalı kurabiye yiyeceğimara öğün hiç tüketmedim bugün akşamda protein bakımından yüksek bir yemek yemek istiyorum
Adetin ne kadar gecikti ki senin ?Kizlar malesef hamile Değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?