- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Canim bir hafta oldu. 10 gun once kahverengi kanamam oldu goguslerimde cok ağrı var bugunde bikac damla kanamam olmuş ama testte hamile degil diyorAdetin ne kadar gecikti ki senin ?
1 hafta daha adet görmezsen bir hafta sonra tekrar yap testi.
Gerçi sana o 1 hafta geçmez ama yapacak birşey yok
belli olmaz canım birde sabah yap bakalımCanim bir hafta oldu. 10 gun once kahverengi kanamam oldu goguslerimde cok ağrı var bugunde bikac damla kanamam olmuş ama testte hamile degil diyor
Rabbim feraha çıkarsın inşallah canım :)İki gündür giremiyorum
Dün eşimle kavgaliydik yediğimi içtiğimi sayamadim Bugün sergi hazırlığı vardı üstüne birde sigarayi bıraktım adet agrilarim başladı iyice kötü birgün yani
Ne diyeyim insaallahRabbim feraha çıkarsın inşallah canım :)
canim dun merakla takip ettim bir kerede mesaj yazdim ama telefon calinca gelmemis.uzulme canim Rabbim herseyin hayirlisini versin.adetin uc gun daha gecikirse normalde duzensizligin yoksa doktora git bence daha garanti olurCanim bir hafta oldu. 10 gun once kahverengi kanamam oldu goguslerimde cok ağrı var bugunde bikac damla kanamam olmuş ama testte hamile degil diyor
Canım normalde adet düzensizliğim var kistim olduğu için 2 ay önce rahim filmi çektirdim. çektirdiğim aydan bu yana adetlerim hiç gecikmedi hatta normal tarihinden 2-3 gün erken bile oldu. O yüzden bu sefer 10 gün önce kasık ve bel ağrılarım olmaya başladı bende yine erken adet olacam derken bu kahve rengi lekeleri gördüm. bir günün sonunda kesildi. şimdi normal adetim geçeli 7 gün oldu dün akşamda biraz leke leke kırmızılıklar gördüm ama bir anlam veremedim ben şimdi adet oldum mu olmadım mı testte de negatif diyor. Sabah da tekrar yaptım şanssızlık test bozuk çıktı.canim dun merakla takip ettim bir kerede mesaj yazdim ama telefon calinca gelmemis.uzulme canim Rabbim herseyin hayirlisini versin.adetin uc gun daha gecikirse normalde duzensizligin yoksa doktora git bence daha garanti olur
hadi ya bende katılmışsındır diye tahmin etmiştim neyse sağlık olsunYok canım yaaa 10-15 kombin yaptım hangisiyşe katılacağıma karar veremedim amaaa n dedim :) du ben de bakayım kimler ne giymiş
Kiminin normal tansiyonu düşük oluyor canım çok iyi hatırlıyorum çünkü her ultrason kağıdının arkasına o günkü kilomu tansiyonumu ve hislerimi yazmıştım 18. Yaş gününde kızıma vermek için saklıyorum.
hemen ümidini yitirmeKizlar malesef hamile Değilim
canım bence sen idrar testiyle mestiyle uğraşma direk kan testi yaptır hemenCanım normalde adet düzensizliğim var kistim olduğu için 2 ay önce rahim filmi çektirdim. çektirdiğim aydan bu yana adetlerim hiç gecikmedi hatta normal tarihinden 2-3 gün erken bile oldu. O yüzden bu sefer 10 gün önce kasık ve bel ağrılarım olmaya başladı bende yine erken adet olacam derken bu kahve rengi lekeleri gördüm. bir günün sonunda kesildi. şimdi normal adetim geçeli 7 gün oldu dün akşamda biraz leke leke kırmızılıklar gördüm ama bir anlam veremedim ben şimdi adet oldum mu olmadım mı testte de negatif diyor. Sabah da tekrar yaptım şanssızlık test bozuk çıktı.
ben akşam bir parça haşlanmış tavuk ve yoğurt tükettim o kadar :) bence 2 kurabiyeyi 1 'e düşürseniz daha iyi.. sonuçta 2 taneden de 1 taneden de aynı tadı alacaksınız.. Boşuna kalori almayın ..Ayy benim de canım elmalı tura elmalı kurabiye çekip duruyor bu cumaya kadar cıss yemeyeceğime dair takıma sözüm var ama bu cuma en az yarım kilo vermiş olursam 2 tane elmalı kurabiye yiyeceğim
ozaman adet duxensizligindende olabilir demekki.sen olumsuz olabilir diye dusun canim kendini cok uzmeCanım normalde adet düzensizliğim var kistim olduğu için 2 ay önce rahim filmi çektirdim. çektirdiğim aydan bu yana adetlerim hiç gecikmedi hatta normal tarihinden 2-3 gün erken bile oldu. O yüzden bu sefer 10 gün önce kasık ve bel ağrılarım olmaya başladı bende yine erken adet olacam derken bu kahve rengi lekeleri gördüm. bir günün sonunda kesildi. şimdi normal adetim geçeli 7 gün oldu dün akşamda biraz leke leke kırmızılıklar gördüm ama bir anlam veremedim ben şimdi adet oldum mu olmadım mı testte de negatif diyor. Sabah da tekrar yaptım şanssızlık test bozuk çıktı.
2 tane al birini akşam yap birini sabah
kuzum benim şöyle olmuştu
2013 temmuz ayı idi ramazanın 10.günü falan tabi ben son zamanlarda bayılıp bayılıp duruyodum ki ben ihtimal vermiyordum neyse sonra randevu aldım bi ihtimal belki olabilir diye eve geldim üstümü falan çıkardım çıkarken deli dolu bi komşum vardı o gördü beni hemen est yapalım dedi bende olmaz idrarda belli olması için 10 gün geçmesi lazım ki ben daha benim regl olmamam 1 hafta var olsada 3 haftalık şuan diye konuştuk olur olmaz derken gitti test aldı bende evde bekledim ve yaptık aman yarabbim sadece 2 dakika geçmişti ki 2.çizgi çok net belli oldu saat 2 gibi falandı sonra hastaneyee gittik kan verdim ve 3.5 haftalık olduğumuöğrendim yani varesa ve iyise testin her şekilde belli olur
Tamam canım bende iki tane alıyım. Ama benim bayılmam felan yok da arada başım dönüyor.
Ilk bayılmak şart değil ki
bir kere bayılmadan hamilelik geçirdimoluyor yani
Aaa ne güzelbiriniz yemekte diğerini cıss yerken görürse direk gidip eline bir şaplak atsın o zaman
ara öğün hiç tüketmedim bugün akşamda protein bakımından yüksek bir yemek yemek istiyorum
Ayy benim de canım elmalı tura elmalı kurabiye çekip duruyor bu cumaya kadar cıss yemeyeceğime dair takıma sözüm var ama bu cuma en az yarım kilo vermiş olursam 2 tane elmalı kurabiye yiyeceğim
üzülme ya hayırlısı olsun.çok isteyince olmaz rahat olunca olur hepKizlar malesef hamile Değilim
günün güzel devam eder inşallah, sigarayı bırakman da çok isabetli bir karar olmuş, sigarayı bıraktıktan sonra kilo veren örnek insan olabilirsinİki gündür giremiyorum
Dün eşimle kavgaliydik yediğimi içtiğimi sayamadim Bugün sergi hazırlığı vardı üstüne birde sigarayi bıraktım adet agrilarim başladı iyice kötü birgün yani
şaşkınnn gönderdim yaaahedeffffffff anbuyanbu suan itibariyle cay tarifini yollamadigin icin sana kustu.sisman kalmamin tekkkkkkkkk sorumlusu sensin artik(tabi ben goremedim yolladiysan diyede tereddutteyim)
CANIM BENİM BAYILMAM NORMAL ÇNKÜ RAMAZAN AYINA DENK GELMİŞTİ VE NİYETLİYDİM OZAMAN BÜNYEM ZAYIF DÜŞMÜŞ ONDAN BAYILIP DURUYORDUM Kİ HAMİLE OLDUĞUMU BİLMİYORDUMben de hiç bayılmadım sadece 2. hamileliğimi öğrenmeden çok alıngan olmuştum cuma günü söylenen bir sözü kafama takıp salıya kadar ağlamıştım, adetimi 1 gün geçince de test yaptırmıştım, banka sırası beklerken arada iş yeri wcsine gidip:) niyeyse garanti hamileyim diye düşünmüştüm.
şu bayılma durumunu da bir türk filmlerinde gördüm bir de umranda
menülerinizi de görelim bakalım akşamları neler yiyor ne içiyorsunuz
aaaa elmalı turta sevene çok güzel bir elmalı tarif var. belkki bliyorsundur içinde un da yok. elmayı rendeliyorsun tarçınla breraber pişiriyorsun içine 1 tane de ceviz doğra misssss
üzülme ya hayırlısı olsun.çok isteyince olmaz rahat olunca olur hep
günün güzel devam eder inşallah, sigarayı bırakman da çok isabetli bir karar olmuş, sigarayı bıraktıktan sonra kilo veren örnek insan olabilirsin
şaşkınnn gönderdim yaaa
Kız dün senin mesajdan hemen sonra yazdı ya tarifi delüüüühedeffffffff anbuyanbu suan itibariyle cay tarifini yollamadigin icin sana kustu.sisman kalmamin tekkkkkkkkk sorumlusu sensin artik(tabi ben goremedim yolladiysan diyede tereddutteyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?