Bekle canım biraz, tabi beklerken lütfen sakin ol..Doktora git sen.. Kan testi de yaptırırsın hem..Canım normalde adet düzensizliğim var kistim olduğu için 2 ay önce rahim filmi çektirdim. çektirdiğim aydan bu yana adetlerim hiç gecikmedi hatta normal tarihinden 2-3 gün erken bile oldu. O yüzden bu sefer 10 gün önce kasık ve bel ağrılarım olmaya başladı bende yine erken adet olacam derken bu kahve rengi lekeleri gördüm. bir günün sonunda kesildi. şimdi normal adetim geçeli 7 gün oldu dün akşamda biraz leke leke kırmızılıklar gördüm ama bir anlam veremedim ben şimdi adet oldum mu olmadım mı testte de negatif diyor. Sabah da tekrar yaptım şanssızlık test bozuk çıktı.
Harikasın..ben akşam bir parça haşlanmış tavuk ve yoğurt tükettim o kadar :) bence 2 kurabiyeyi 1 'e düşürseniz daha iyi.. sonuçta 2 taneden de 1 taneden de aynı tadı alacaksınız.. Boşuna kalori almayın ..
Katıyla sıvıyı neden karıştırmıyosun, katı sıvı olmadan nasıl eritilicek?Günaydın bu güne bir parça beyaz peynir ve bir tabak karpuz yiyerek başladım.. bol su içmeyi ve katıyla sıvıyı birbirine karıştırmamayı ve aralarına en az yarım saat koymayı ihmal etmiyorum..
dun oruclu oldugumdan iftarda biraz kacirdim buhafta kendime bakim haftasi yapiyorum.gecmeyen oksurugum ve halsizligim var.otlara ve corekotuyagina geri dondum sifam Allahtan
muzu çok yeme sonra bağırsak sorunu yaşarsınDÜN
sabah menüm:1 muz ve 1 çb süt 1 çk zencefil
20 dk. eliptik
2 dilim peynir ve 1 çk yulak keğeği ile 1 yumurtadan omlet,domates
ara:1 elma
öğlen: döner,salata,ayran,1 kayısı
şekerisz türk kahvesi
25dk. yürüyüş
akşam: 1 muz+1çb süt+zencefil
1 haş. yumurta
soslanmış közlenmiş patlıcan/ 3 yk yoğurt/1,5 yk yulaf kepeği
1 muz daha
toplam:37 dk eliptik bisiklet
BUGÜN
SABAH:1 nektarin/1,5 çb muzlu kefir/1 tk çilek reçeli zencefil ile smoothy
2 burgu peynir
ara:maden suyu
Helal sana.. Sabah sabah sütle maden suyunu karıştırmışsın ya, pesss :)DÜN
sabah menüm:1 muz ve 1 çb süt 1 çk zencefil
20 dk. eliptik
2 dilim peynir ve 1 çk yulak keğeği ile 1 yumurtadan omlet,domates
öğlen: döner,salata,ayran,1 kayısı
şekerisz türk kahvesi
25dk. yürüyüş
akşam: 1 muz+1çb süt+zencefil
1 haş. yumurta
soslanmış közlenmiş patlıcan/ 3 yk yoğurt/1,5 yk yulaf kepeği
1 muz daha
toplam:37 dk eliptik bisiklet
BUGÜN
SABAH:1 nektarin/1,5 çb muzlu kefir/1 tk çilek reçeli zencefil ile smoothy
2 burgu peynir
ara:maden suyu
Katıyla sıvıyı neden karıştırmıyosun, katı sıvı olmadan nasıl eritilicek?
Katıyla sıvıyı aynı anda tüketmiyorum. Misal suyu ya da çorbayı yemekten yarım saat önce tüketiyorum sonra katı yiyorum. Yada suyu yine yemekten yarım saat sonra tüketiyorum. ikisini aynı anda tüketince mideyi genişletiyor. Sıvı tüketmiyor değil aksine bol bol su içiyorum ama yemeklerden yarım saat önce ve yarım saat sonra tüketmeye özen gösteriyorum..
yooo karıştırmadım kiHelal sana.. Sabah sabah sütle maden suyunu karıştırmışsın ya, pesss :)
nektarin çalıştırıyor bağırsaklarımuzu çok yeme sonra bağırsak sorunu yaşarsın
hedef vermiş ama görmediysen ben tekrar verim canımhedeffffffff anbuyanbu suan itibariyle cay tarifini yollamadigin icin sana kustu.sisman kalmamin tekkkkkkkkk sorumlusu sensin artik(tabi ben goremedim yolladiysan diyede tereddutteyim)
kız kardeşimde de kist ve yara vardı onun tedavisini gördü.aynı günlerde kocası da doktora gitti onda bir şey çıkmadıCanım normalde adet düzensizliğim var kistim olduğu için 2 ay önce rahim filmi çektirdim. çektirdiğim aydan bu yana adetlerim hiç gecikmedi hatta normal tarihinden 2-3 gün erken bile oldu. O yüzden bu sefer 10 gün önce kasık ve bel ağrılarım olmaya başladı bende yine erken adet olacam derken bu kahve rengi lekeleri gördüm. bir günün sonunda kesildi. şimdi normal adetim geçeli 7 gün oldu dün akşamda biraz leke leke kırmızılıklar gördüm ama bir anlam veremedim ben şimdi adet oldum mu olmadım mı testte de negatif diyor. Sabah da tekrar yaptım şanssızlık test bozuk çıktı.
yemek dökmek günah ama fazla yemek de günah kendimi böyle ikna ediyorum. eşim zapzayıf o artanlardan bir tane yemez, sökülmesin diye önüne koyarım gene yemez. dün akşamki patlıcanın yarısını eşime ayırdım gönülsüz gönülsüz çünkü hepsini ben yemek istiyordumgünaydın kızlar dün akşam 2 tabak makarna yedim başka bişey yemedim ama eşim yemiyodu bende atmak istemedim yazık, yemek dökmekten nefret ediyorum
sabah domates, peynir, zeytin, salatalık, helvadan oluşan kahvaltımı yaptım, hadi bakalım inşallah..öğle yemeğini bekliyorum hazırım
bugün canım bişey hazırlamak istemedi eşime simit aldırdım ama ben yemedimkızlar bugün sabah 66,8 gördüm çok şükür inş cumaya da 65 i görücem
sabah çok canım çekti diye yarım simit yedim
yine domates salatalık ve lor peyniriyle
arada yeşil çay leblebi, su
öğle karnıbahar,salata yoğurt,2 etimek
arada meyve leblebi su
akşam karnıbahar salata yoğurt,2 etimek
selam kızlar nasılsınız bakalım sabahtan net yoktu giremedim haftasonuda malum giremiyorum ve sizleri çok özledimhedef56 canım tebrikler inşallah böyle devame der kilo gidişlerin secret_88 kuzum senide tebrik ederim pinoli kuzum noldu cuma günü neden gergindi ortam naptın katıldın mı yarışmaya @Zadegan sen naptın katıldn mı ben 13 numaraya oyumu verdim benim tarzımda giyinmiş pantolon uzun tunik rahat rahat takılmış
Acıktım acıktımmm a cık tıııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?