Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bekle canım biraz, tabi beklerken lütfen sakin ol..Doktora git sen.. Kan testi de yaptırırsın hem..
ben akşam bir parça haşlanmış tavuk ve yoğurt tükettim o kadar :) bence 2 kurabiyeyi 1 'e düşürseniz daha iyi.. sonuçta 2 taneden de 1 taneden de aynı tadı alacaksınız.. Boşuna kalori almayın ..
Harikasın..

DÜN
sabah menüm:1 muz ve 1 çb süt 1 çk zencefil
20 dk. eliptik
2 dilim peynir ve 1 çk yulak keğeği ile 1 yumurtadan omlet,domates
ara:1 elma
öğlen: döner,salata,ayran,1 kayısı
şekerisz türk kahvesi
25dk. yürüyüş
ara:1 elma
akşam: 1 muz+1çb süt+zencefil
1 haş. yumurta
soslanmış közlenmiş patlıcan/ 3 yk yoğurt/1,5 yk yulaf kepeği
1 muz daha
toplam:37 dk eliptik bisiklet

BUGÜN
SABAH:1 nektarin/1,5 çb muzlu kefir/1 tk çilek reçeli zencefil ile smoothy
2 burgu peynir
ara:maden suyu

Günaydın bu güne bir parça beyaz peynir ve bir tabak karpuz yiyerek başladım.. bol su içmeyi ve katıyla sıvıyı birbirine karıştırmamayı ve aralarına en az yarım saat koymayı ihmal etmiyorum..
Katıyla sıvıyı neden karıştırmıyosun, katı sıvı olmadan nasıl eritilicek?
dun oruclu oldugumdan iftarda biraz kacirdim buhafta kendime bakim haftasi yapiyorum.gecmeyen oksurugum ve halsizligim var.otlara ve corekotuyagina geri dondum sifam Allahtan

Canım meyve sebze de tüket, doğal C vitamini.. Bir de zerdeçal..

muzu çok yeme sonra bağırsak sorunu yaşarsın

Helal sana.. Sabah sabah sütle maden suyunu karıştırmışsın ya, pesss :)

hedeffffffff anbuyanbu suan itibariyle cay tarifini yollamadigin icin sana kustu.sisman kalmamin tekkkkkkkkk sorumlusu sensin artik(tabi ben goremedim yolladiysan diyede tereddutteyim)
hedef vermiş ama görmediysen ben tekrar verim canım
1 limon 1 elma bunları kabuklu 4 bölüp 2 litre suya atıyoruz.
birde içine 1 tutam kiraz sapı, 1 tutam mısır püskülü,1 tutam maydonaz(fazla koyma maydonozu),2-3 adet de zencefil
kaynatıyoruz günde 3-4 bardak içiyoruz

kız kardeşimde de kist ve yara vardı onun tedavisini gördü.aynı günlerde kocası da doktora gitti onda bir şey çıkmadı
sonra kız kardeşimin tedavisi bitti doktor bi ilaç vermiş düşük önleyiciymiş bekliyor cocukları olmuyor ama nasıl üzgün
sonra devreye ben girdim int araştırdım yumurta çatlatıcı ilaç vermiş bazı kadınlara doktorlar
söyle sana da versin dedim
gitti doktoruyla konuştu yumurta çatlatıcı ilaç vermiş bir de özel günler belirlemiş beraber olsunlar diye
ve aynı ay hamile kaldı ama kulladığı ilaçlardan dolayı halen kasık ağrısı çekiyor doktoru normal dedi

kızlar bugün sabah 66,8 gördüm çok şükür inş cumaya da 65 i görücem
sabah çok canım çekti diye yarım simit yedim
yine domates salatalık ve lor peyniriyle
arada yeşil çay leblebi, su
öğle karnıbahar,salata yoğurt,2 etimek
arada meyve leblebi su
akşam karnıbahar salata yoğurt,2 etimek

yemek dökmek günah ama fazla yemek de günah kendimi böyle ikna ediyorum. eşim zapzayıf o artanlardan bir tane yemez, sökülmesin diye önüne koyarım gene yemez. dün akşamki patlıcanın yarısını eşime ayırdım gönülsüz gönülsüz çünkü hepsini ben yemek istiyordum saat 8,30dan sonra geldiler eve patlıcanı bitirmemiş gıcık, yemiceğini bilsem ben yiyecektim
bizim evde neredeyse hergün pilav makarna pişiyor,çocuklu ev ne de olsa. ve ben makarnaya bayılırım çok da güzel yaparımama makarnayla pilavla olmuyo beaa...çocuklardan artanları poşete koyuyorum, muhakkak her sofradan bi sürü şey artıyor, 1 hafta falan küflenmesin diye buzdolabının alt rafında birktiriyorum, tabi buzdolabında yer tutuyor ama atmamk için bulduğum çare bu, sonra onları tavukçunun kapısının önüne koyuyorum. şükür ki tavukçumuz sütçümüz var yakınlarda. annemler başka şehirde onlar da parkta güvercinlere veriyorlar.
bugün canım bişey hazırlamak istemedi eşime simit aldırdım ama ben yemedimha evde duruyor nazar değmesin bana da gidip yemiyim benim canıı da sen karnabahar çektirttinlusyen ile yarışımıza sen de katılaynı kilolardayız

Günaydın kızlar
Dün biraz kek pasta dolma kaçırdım
adet kanamam oldu biraz ama sabaha olmadım yine 7 aydır olmayınca böyle oldu sanırım ve yüzüklerim parmağımdan zor çıkıyor fena bir şişlik var tabi bu tartıyada yansımış inşallah cumaya düzelirim

İşyerinde sıkıntı var demiştim ya tatlım. O devam etti. Yarışmaya katılmadım. Burdaki resimler sonra kaldırılmıyor ya tedirgin oldun. Malum erkek üyler de giriyor siteye. Yüzün gözükmese bile hoşlanmadım. Benim sosyal medya hesabım bile yok nitekim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…