Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bir kare fotoğrafın olsa biyoloğu ayarlıcam netekim..ama yok bulamıyorum..bu gidişle evde kalcan netekim

dun oruclu oldugumdan iftarda biraz kacirdim buhafta kendime bakim haftasi yapiyorum.gecmeyen oksurugum ve halsizligim var.otlara ve corekotuyagina geri dondum sifam Allahtan

geçmiş olsun canım yaaa...kendini toparlayamadın bi türlü..bu arada orucunu da Allah kabul etsin

selam kızlar, umarı herkesler iyidir.
sabah:yarım simit , 4-5 zeytin, domates, salatalık, 2 lokma tahin pekmez.
Ara:3 minik kare çikolata

öğlen:1 brdk yulaflı süt

Akşam :güveç yiyeceğim.

Birde bugün benim doğum günüm eğer eşim pasta alırsa pasta yerim almazsa canı sağolsun

Doğum günün kutlu olsun

evetsöylemiştin canım belki kararın değişmiştir diye yinede bi sorayım dedim allah yardımcın olsun pek sevmiyosun sanırım facen mi bile yok
Buralardayım yavrum
buralarda ol sen grubun neşe kaynağısın

doğum günün kutlu olsun canım ailenle beraber nice güzel yaşlara canım

öğle yemeğinde yediklerim;

1 kase çorba (kıtır parçaları attım içine)
biraz tavuk yanında 1 küçük fırın patates
1 kase salata ve msmaskelibalo nun salatası duruyodu onu da yedim

moralim çok iyi ekmek yemedim patates ve kıtır olduğu için. umarım abartmamışımdır.

doğum günün kutlu olsun , yulaflı süte devam haa

BUGÜN
SABAH:1 nektarin/1,5 çb muzlu kefir/1 tk çilek reçeli zencefil ile smoothy
2 burgu peynir
ara:maden suyu

öğlen: 5 köfte/300 ml ayran/turşu yeşillik/2 kayısı
ara: 1 ceviz

bir kare fotoğrafın olsa biyoloğu ayarlıcam netekim..ama yok bulamıyorum..bu gidişle evde kalcan netekim

Evde kaldım zaten.Ben Allah'tan hayırlısını diliyorum.Evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum.Kısmetimde varsa olur. Fotoğraf konusuna gelince; fikir almak için kendi profilime koyacağım. Kiloma dur mu demeliyim yoksa devam mı etmeliyim.

Facebook hesabım yok.Diğerlerini kullanmaktan hoşlanmıyorum.
Grubun neşe kaynağı hepimiziz.

Doğum günün kutlu olsun

doğum günün kutlu olsun , yulaflı süte devam haa

şimdide bitki çayım hazır onu yudumliycaamm

L losefar doğum günün kutlu olsun nice senelere

Doğum günün kutlu olsun L losefar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…