- 21 Mayıs 2015
- 8
- 23
- 3
- 53
selam kızlarr
son 15 dk yı iple çekiyom, acaba ne var dün mantar çıkmıştı aç kalmıştım, bugun ciğer çıkarsa yandım iki gün üstüste açlık oyyyy
a.selam hepbera
İşyerinde sıkıntı var demiştim ya tatlım. O devam etti. Yarışmaya katılmadım. Burdaki resimler sonra kaldırılmıyor ya tedirgin oldun. Malum erkek üyler de giriyor siteye. Yüzün gözükmese bile hoşlanmadım. Benim sosyal medya hesabım bile yok nitekim.
dun oruclu oldugumdan iftarda biraz kacirdim buhafta kendime bakim haftasi yapiyorum.gecmeyen oksurugum ve halsizligim var.otlara ve corekotuyagina geri dondum sifam Allahtan
Doğum günün kutlu olsunselam kızlar, umarı herkesler iyidir.
sabah:yarım simit , 4-5 zeytin, domates, salatalık, 2 lokma tahin pekmez.
Ara:3 minik kare çikolata
öğlen:1 brdk yulaflı süt
Akşam :güveç yiyeceğim.
Birde bugün benim doğum günüm eğer eşim pasta alırsa pasta yerim almazsa canı sağolsun
evetsöylemiştin canım belki kararın değişmiştir diye yinede bi sorayım dedim allah yardımcın olsun pek sevmiyosun sanırım facen mi bile yokİşyerinde sıkıntı var demiştim ya tatlım. O devam etti. Yarışmaya katılmadım. Burdaki resimler sonra kaldırılmıyor ya tedirgin oldun. Malum erkek üyler de giriyor siteye. Yüzün gözükmese bile hoşlanmadım. Benim sosyal medya hesabım bile yok nitekim.
buralarda ol sen grubun neşe kaynağısınBuralardayım yavrum
doğum günün kutlu olsun canım ailenle beraber nice güzel yaşlara canımselam kızlar, umarı herkesler iyidir.
Birde bugün benim doğum günüm eğer eşim pasta alırsa pasta yerim almazsa canı sağolsun
doğum günün kutlu olsun , yulaflı süte devam haaselam kızlar, umarı herkesler iyidir.
bir kare fotoğrafın olsa biyoloğu ayarlıcam netekim..ama yok bulamıyorum..bu gidişle evde kalcan netekim
evetsöylemiştin canım belki kararın değişmiştir diye yinede bi sorayım dedim allah yardımcın olsun pek sevmiyosun sanırım facen mi bile yok
buralarda ol sen grubun neşe kaynağısın
doğum günün kutlu olsun canım ailenle beraber nice güzel yaşlara canım
Doğum günün kutlu olsun
evetsöylemiştin canım belki kararın değişmiştir diye yinede bi sorayım dedim allah yardımcın olsun pek sevmiyosun sanırım facen mi bile yok
buralarda ol sen grubun neşe kaynağısın
doğum günün kutlu olsun canım ailenle beraber nice güzel yaşlara canım
doğum günün kutlu olsun , yulaflı süte devam haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?