Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

atla bacım. Kendimi otobüs şöförü gibi gördüm.Ben de karavan var zaten. Çoluk çocuk hepinizi toplayacağım.Kaç kişi olduk sahi.

Hal-i hazırda hedefine en yakın pinoli var sanırım ama o artık çok yavaş kilo kaybediyor (gaza getireyim azcık )

Seldom kaç kiloyla mezun oldu arkadaşlar bilen var mı ?
evet canım artık çok yavaş kilo kaybediyorum. Diyetisyenime de sordum. O da normal kilonun 4 kilo altında olduğunuz için dedi.Ama ben mezun olmak istemiyorum. Çünkü henüz kendime güvenmiyorum.

günaydın arkadaşlar...
bu hafta babam yanımda.boyun fıtığından ikimiz de fizik tedaviye başladık.o evde olunca haliyle yemekler değişti.daha çok çeşit ve tatlı...kek..vs..uzak duruyorum mümkün olduğunca..ama bu sabah tartıldım.kilom aynı duruyor.bekliyordum ama çok canım sıkıldı.ramazan geldi yaaaa....offff...akşam yemeğini kaldırayım diye uğraşıyorum ama olmuyor.galiba insülin direnci yüzünden ya da bunun için verilen şeker ilacından dolayı çok halsiz kalıyorum.mutlaka bişeyler yemek istiyorum.akşam yemeğine çözüm bulamazsam bu kiloda kalıcam gibi..
ya da dukan,5 günde 5 kilo gibi bişeyler yapmam lazım.hiiiççç canım istemiyor..
maskelibalo..volgaarzu..sizin azminizden alabilir miyim accık..bu gidişle hedef beni yakalayacak

S.a. bacilarim.herkes yasadigi yeri yazmis ben dogma buyume İstanbulluyum.iki dedemde 12 yas civarlarinda istanbula geldiklerinden gidicek ne memleket ne koy var.köyüm olsun cok isterdim.
ben buaralar hastalik derdinden giremedim.simdide esim rapor aldi evde.rejim durumlarida fena ama cok halsiz kaldigimdan cokda dikkat etmiyorum.corekotu yagina geri dondum iyi gelicek İnsaallah

sabret canım, dün benim ufaklık soruyor: Anne sabır başarının anahtarı mıdır anahtar anladığı neyse artık abisinden öğrenmiş bana soruyo. evet sabır başarının anahtarıdır Direncin kırılınca hoooop bütün kilolar gidecek, yürüyüş ağırlık vs. insülin direncini kırıyor, muhakkak spora vakşit ayır, bak ramazan gelmeden üyürüdük yürüdük yoksa işimiz zor

ben de başladım, bu sefer yağını değil de kapsülünü aldım şifa home un. üşendim çörek otunu yutmaya baktım markette var buu aldım.

geçmiş olsun canım allah şifa versin

Canım gurbet sayılır 5 saatlik yol sadece izinlerde gidebiliyorum.
Uuuuu 5 saat mi benim annemler güya şehir dışında ama 2.5 saat sürüyor. Seninki hakkaten gurbetmis.
Gözlerden iltihap nasıl akıyor ki göz nezlesi gibi mi oluyor ?
67,5-68 gibi bişeydi
e çok zayiflamamis o zaman.

Hiçte bile ben 59 kiloyum
Takımda kilosu en az olan da benim
evet canım artık çok yavaş kilo kaybediyorum. Diyetisyenime de sordum. O da normal kilonun 4 kilo altında olduğunuz için dedi.Ama ben mezun olmak istemiyorum. Çünkü henüz kendime güvenmiyorum.
Neden hala kilo vermek istiyorsun o zaman bence boyun 8-10 kilo altı iyi daha fazla olunca dişil estetik kayboluyor diye düşünüyorum.
Dün akşam yarım tabak semiz otu yemeği ve birazcık yoğurtla günü tamamladım..
Bu sabah ise; rafadan yumurta, salatalık ve çeri domates yedim kahvaltıda..
Sağlıklı günler..
4 unuz kaç kilo vereceksiniz merak ediyorum sizleri gördükçe hevesleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…