Selam guzeller gecmisi okudum basliyorum
Zedegan telin hayirli olsun sabah sabah elmali turtada yemek nerden cikti cok az yiyosun metabolizman yavaslamis olabilir salatalik domates ye kahvaltilarda yumurta mutlaka ye okadar yuruyosun giden cok az bence daha bol sebze yemelisin
Hedefcim senide cok iddali gordum hepinizi solda sifir birakirim falan cok iyi gaz oldu bana
Pinoli diyarbakira giderken benide alin oyle gecelim
Hedef bugunku sporuna 6 dk eliptik bisiklet yazmisin yazarken usenmedinmi
Yeni gelen arkadaslar iyi gidiyosunuz yanliz cok fazla aciktim diyosunuz yemeyi cok faxla dusunmeyin hayatimizin bu evresinde yemegi arka planlara atiyoruz yasamak icin yiyoruz yani
Bende 64 kg ile 65 arasinda gidip geliyorum
Herkesin kilosu birbirine yaklasti iyice
lusyen şu yeşil kahve ve sirkeli karışımı sen yapıyordun değil mi yoksa secret miydiBende 64 kg ile 65 arasinda gidip geliyorum
Herkesin kilosu birbirine yaklasti iyice
Hal-i hazırda hedefine en yakın pinoli var sanırım ama o artık çok yavaş kilo kaybediyor (gaza getireyim azcık )
Seldom kaç kiloyla mezun oldu arkadaşlar bilen var mı ?
nereye gidiyonuz ya ben neden kaçırdım o kısmı
atla bacım. Kendimi otobüs şöförü gibi gördüm.Ben de karavan var zaten. Çoluk çocuk hepinizi toplayacağım.Kaç kişi olduk sahi.
nereye gidiyonuz ya ben neden kaçırdım o kısmı
Dün akşam yarım tabak semiz otu yemeği ve birazcık yoğurtla günü tamamladım..
Bu sabah ise; rafadan yumurta, salatalık ve çeri domates yedim kahvaltıda..
Sağlıklı günler..
cidden mi ordan yarı yolda beni indirin memleketimde dönüşte de alırsınız beni zaten köyümden geçeceğiz orda bi mola verirsiniz beni indirir yola devam edersinizdiyarbakıra canım..pinoli şoför..hadi gel
sabret canım, dün benim ufaklık soruyor: Anne sabır başarının anahtarı mıdırgünaydın arkadaşlar...
bu hafta babam yanımda.boyun fıtığından ikimiz de fizik tedaviye başladık.o evde olunca haliyle yemekler değişti.daha çok çeşit ve tatlı...kek..vs..uzak duruyorum mümkün olduğunca..ama bu sabah tartıldım.kilom aynı duruyor.bekliyordum ama çok canım sıkıldı.ramazan geldi yaaaa....offff...akşam yemeğini kaldırayım diye uğraşıyorum ama olmuyor.galiba insülin direnci yüzünden ya da bunun için verilen şeker ilacından dolayı çok halsiz kalıyorum.mutlaka bişeyler yemek istiyorum.akşam yemeğine çözüm bulamazsam bu kiloda kalıcam gibi..
ya da dukan,5 günde 5 kilo gibi bişeyler yapmam lazım.hiiiççç canım istemiyor..
maskelibalo..volgaarzu..sizin azminizden alabilir miyim accık..bu gidişle hedef beni yakalayacak
ben de başladım, bu sefer yağını değil de kapsülünü aldım şifa home un. üşendim çörek otunu yutmaya baktım markette var buu aldım.S.a. bacilarim.herkes yasadigi yeri yazmis ben dogma buyume İstanbulluyum.iki dedemde 12 yas civarlarinda istanbula geldiklerinden gidicek ne memleket ne koy var.köyüm olsun cok isterdim.
ben buaralar hastalik derdinden giremedim.simdide esim rapor aldi evde.rejim durumlarida fena ama cok halsiz kaldigimdan cokda dikkat etmiyorum.corekotu yagina geri dondum iyi gelicek İnsaallah
canım sen nerelisincidden mi ordan yarı yolda beni indirin memleketimde dönüşte de alırsınız beni zaten köyümden geçeceğiz orda bi mola verirsiniz beni indirir yola devam edersiniz
geçmiş olsun canım allah şifa versinS.a. bacilarim.herkes yasadigi yeri yazmis ben dogma buyume İstanbulluyum.iki dedemde 12 yas civarlarinda istanbula geldiklerinden gidicek ne memleket ne koy var.köyüm olsun cok isterdim.
ben buaralar hastalik derdinden giremedim.simdide esim rapor aldi evde.rejim durumlarida fena ama cok halsiz kaldigimdan cokda dikkat etmiyorum.corekotu yagina geri dondum iyi gelicek İnsaallah
Uuuuu 5 saat miCanım gurbet sayılır 5 saatlik yol sadece izinlerde gidebiliyorum.
Gözlerden iltihap nasıl akıyor ki göz nezlesi gibi mi oluyor ?çok şükür canım daha iyiyim ilaç kullandıktan sonra vücutta ki iltihapı gözlerimden atmaya başladım 2 3 gün gözlerim çok kötüydü ama çok şükür toparladım artk daha iyiyim canım teşekkür ederim
e çok zayiflamamis o zaman.67,5-68 gibi bişeydi
Takımda kilosu en az olan da benimHiçte bile ben 59 kiloyum
Neden hala kilo vermek istiyorsun o zaman bence boyun 8-10 kilo altı iyi daha fazla olunca dişil estetik kayboluyor diye düşünüyorum.evet canım artık çok yavaş kilo kaybediyorum. Diyetisyenime de sordum. O da normal kilonun 4 kilo altında olduğunuz için dedi.Ama ben mezun olmak istemiyorum. Çünkü henüz kendime güvenmiyorum.
4 unuz kaç kilo vereceksiniz merak ediyorum sizleri gördükçe hevesleniyorumDün akşam yarım tabak semiz otu yemeği ve birazcık yoğurtla günü tamamladım..
Bu sabah ise; rafadan yumurta, salatalık ve çeri domates yedim kahvaltıda..
Sağlıklı günler..
Memleket nirecidden mi ordan yarı yolda beni indirin memleketimde dönüşte de alırsınız beni zaten köyümden geçeceğiz orda bi mola verirsiniz beni indirir yola devam edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?