Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar
be n taşındım .kilolar aldım ve geri geldimaslında 2-3 hafta öncesine kadar iyidi fakat benim abur cubur merakın stres hepsi tavan yaptı ve kilolar aldım.kaç kilo bilmiyorum.tartılmak istemiyorum
Hoşgeldin tatlım..

Uhs canım duydun zilin sesini..

Selam millet herkes musmutlu bu hafta...ben de dahil olmak üzere haftasonu abartmamamızı umuyorum.akşam mantı ve mercmk çorb var ama ben mantıdan 3 kaşık alacağım sadece.haftaya 5li haneler görmem lazummmm

siyahbeyazcim hosgeldin canim.kilonu cokkkk merak ettim.sen benimkini tahmin bile edemezsin uctu gitti
herkes cok guzel kilo vermis kutlarim.ben buhafta kotuyum kilomu haftaya yazicam İnsaallah

Ben 162 cm boyundayım, yaş 33
Şuan ki kilom 61,7kg... Ben daha kuralları falan okumadım, okuyayım, sorun yok... Ben zaten hergün düzenli yediklerimi yazarım pinoli bilir beni.
Canım hedef kilon kaç ve daha önce herhangi bir takım katılmışmıydın?

Canım aynı soru senin içimde geçerli..

Canım kural gereği 15 günü doldurman lazım...
Senden daha da aktif olmanı istiyorum..

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum harikaydınız..

Hafta sonuna giriyoruz ve lütfen unutmayın hafta sonu demek abartma günleri demek değildir.. Hafta sonu ailecek daha çokvakit geçirdiğiniz, evdeki sorumluluklarınızı fazlaca yerine getirdiğiniz, belki gezdiğiniz, ziyaretlerde bulunduğunuz bol aktivasyonlu günler demek ama kesinliklee mideyi çöp kutusu gibi kullanmak değil, bunu aklınızın bir köşesine yazın..

Sağlıklı ve düzenli beslenmeye devam ettiğimiz, bol hareketli ama musmutlu bir hafta sonu bizimle olsun güzel yürekli şekerler..

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 415. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
22 Mayıs-29 Mayıs 2015

TAKIM DERECELERİ

YARIŞMA BİRİNCİSİ -----------------9.TAKIM 0,95

YARIŞMA İKİNCİSİ------------------ 4.TAKIM 0,90

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------ 2.TAKIM 0,87

BİREYSEL DERECELER

YARIŞMA BİRİNCİSİ-------AKovser-----4..TAKIM----5,23.

YARIŞMA İKİNCİSİ--------Otimoti-----1..TAKIM----2,67

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------perihan00-------8.TAKIM-------2,40

Birinci olan arkadaş 5 kilo vermiş değilmi yuzdesi falan değil yani hayatım hep diyetle geçti bi 5 kilo veremedim 1 haftada kendimi nasıl ezik hissettim anlatmam :))

Çok küçük farklarla 3. Olmusuz yaa azcık daha verseydik 3 nazar boncuğu alacaktık ama ne yapalım önümüzdeki haftalar artık

Kaptanın dereceye girdik ya notamiz silindi mi?

Çok küçük farklarla 3. Olmusuz yaa azcık daha verseydik 3 nazar boncuğu alacaktık ama ne yapalım önümüzdeki haftalar artık

Kaptanın dereceye girdik ya notamiz silindi mi?

Ben geçen hafta yazabilseydim 2'ye bölünmeyecekti. Ve biz 2. olacaktık.Hep benim yüzümden

Arkadaslar hosgeldiniz iyi yapmisiniz pinoli sizi ordan alip getirmis 2 haftada ben takilmistim 60-69 kilo grubuna ama hic hayat yotu orda takimlar cok daha farkli oluyo sizde takip ettikce goreceksiniz farki

Arkadaslar hosgeldiniz iyi yapmisiniz pinoli sizi ordan alip getirmis 2 haftada ben takilmistim 60-69 kilo grubuna ama hic hayat yotu orda takimlar cok daha farkli oluyo sizde takip ettikce goreceksiniz farki

Ben seni neden hatırlayamadım o gruptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…