Hoşgeldin tatlım..selam kızlar
be n taşındım .kilolar aldım ve geri geldimaslında 2-3 hafta öncesine kadar iyidi fakat benim abur cubur merakın stres hepsi tavan yaptı ve kilolar aldım.kaç kilo bilmiyorum.tartılmak istemiyorum
hoş geldin biz de ambuyanbuya rakip arıyorduk
izinden kilo alarak dönen üyenin artık listeye girebilmek için savaş vermesi gerekiyor,çünkü tüm takımlarda izine ayrılırkenki kiloya düşmeden listeye girememe kuralı var. ben ve hepbera barajı kırdık listedeyiz, uhs umutsuz vakaydı onun da az kaldısıra sizde. öğle arasına çıkıyorum, döndüğüne sevindim
hoşgeldin cnmbeni de aranıza alır mısınız?
sen de hoşgeldinbende geldim benide aranıza alırmısınız kızlar
beni de aranıza alır mısınız?
bende geldim benide aranıza alırmısınız kızlar
Canım hedef kilon kaç ve daha önce herhangi bir takım katılmışmıydın?Ben 162 cm boyundayım, yaş 33
Şuan ki kilom 61,7kg... Ben daha kuralları falan okumadım, okuyayım, sorun yok... Ben zaten hergün düzenli yediklerimi yazarımpinoli bilir beni.
slm canım 1. sayfa kurallarını okudum zaten onlar genel olarak yaptıgım rutin işler benim günlük paylaşımda yaparım canım
yaşım 30 boy 1,65 kilo 62 diyorum Ankaradayım evli bir çocuk annesiyim çalışıyorum.
@hedef52 kuzum kaptana sorarmisin benim listeye girme işi uzadı mi 2 cuma ama bu hafta aktif olamadım ya bekleyeceğim mi acaba :
Bu arada öğlen 2 küçük pofuduk poğaça yedim kendim yaptım 2 tahil
1 patatesli ekmek 2 tahil
Peynir 1 et
Reçel 1 meyve
Tahıl hakkım ve et hakkım bitti meyve ve süt hakkım var
Canım sana birkaç defa yazdım görmedin mi :-(Hoşgeldiniz kızlar..
Alırız tabiki neden olmasın..
Tanıtın bakalım kendinizi.. Kaç kilosunuz, hedef kilonuz ne, boy kaç?
İyide kuzu ben onu sana yazmadımki!Canım sana birkaç defa yazdım görmedin mi :-(
Nasıl vereceksin bize de şöylehiç boşuna uğraşmayın.haftaya en çok kiloyu ben vericem
Tamam şimdi anladım :) telefondan kk yi çözemedim ben karışıyor pardonnnİyide kuzu ben onu sana yazmadımki!
Amin inşaallah Rabbim gönlüne göre versin :)Hahahhy akıllı sipam benim :) insaallah ona gerek kalmadan olur da
Çok küçük farklarla 3. Olmusuz yaa azcık daha verseydik 3 nazar boncuğu alacaktık ama ne yapalım önümüzdeki haftalar artıkCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 415. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
22 Mayıs-29 Mayıs 2015
TAKIM DERECELERİ
YARIŞMA BİRİNCİSİ -----------------9.TAKIM 0,95
YARIŞMA İKİNCİSİ------------------ 4.TAKIM 0,90
YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------ 2.TAKIM 0,87
BİREYSEL DERECELER
YARIŞMA BİRİNCİSİ-------AKovser-----4..TAKIM----5,23.
YARIŞMA İKİNCİSİ--------Otimoti-----1..TAKIM----2,67
YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------perihan00-------8.TAKIM-------2,40
Çok küçük farklarla 3. Olmusuz yaa azcık daha verseydik 3 nazar boncuğu alacaktık ama ne yapalım önümüzdeki haftalar artık
Kaptanın dereceye girdik ya notamiz silindi mi?
Arkadaslar hosgeldiniz iyi yapmisiniz pinoli sizi ordan alip getirmis 2 haftada ben takilmistim 60-69 kilo grubuna ama hic hayat yotu orda takimlar cok daha farkli oluyo sizde takip ettikce goreceksiniz farki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?