pinoli 10.000 adımı 1 saatte mi yürüyorsun, yoksa?
nee neee neee hayır tabiki de Urfalıyan ezelden urfalıyam ezelden gönlüm geçmez güzelden gönlüm geçmez güzelden vayyyyyyySen Maraş'lıydın di mi kuzum
sende 19 haziranda gireceksin inşallah kuzumbende bu listeye gircem işte, bananeeee 2 hafta sora görüşürüz
tebrik ederim rakibecim ben bu hafta +1 kilodayım 1 hafta - 1 hafta + çıkıyorum hepGeçen hafta : 55.8
Bu hafta : 55.3
Fark : 0.5
Yüzde : 0.90%
Ramazan a kadar düz 55 olmayı kendime sinir koymustum. 55 ten de aşağı dusecegim galiba yupppiiiiii
Sevgili rakibecigim sen neler yaptın bakalım
nee neee neee hayır tabiki de Urfalıyan ezelden urfalıyam ezelden gönlüm geçmez güzelden gönlüm geçmez güzelden vayyyyyyy
sende 19 haziranda gireceksin inşallah kuzum
nehir hoş geldin spor arkadaşımarkadaşlar evde mayaladığıım yoğurdun yağını nasıl ayırırım bilen var mı.
kaynayıp soğuduktan sonra üzerindeki kaymağı .alıyorum.o mudur yağı.yani almış mı oluyorum.başka yağ var mı içinde.
bu haftaki kilodan geçen kaftakini çıkartıyoruz, bulduğumuz kilo farkını geçen haftaya bölüyoruz. sonucu 100 ile çarpınca % hesaplamış oluyoruz
Teşekkür ederim :)***2.TAKIM 416.ETAP***
lusyen32 ( 64,4 / / / % )
pinoli ( 59,0 / / / %)
hedef52 (/64,7 / / / %)
Zadegan ( 55,8 / 55,3/0,5 / 0,90%)
Meggieee( 65,2/ / / %)
Hepbera(63,3/ / / %)
losefar ( 60,6 / / / %)
secret_88( 55,9/ / / %)
cemre cemre ( 64,1 / / / %)
2.takım ortalaması : %
tebrikler canım
tebrikler canım
süpersin kuzum ya
( geçen haftaki kilon- bu haftaki kilon)/geçen haftaki kilonX100
teşekkür ederimkilo veren arkadaşları tebrik ederim , özellikle dehedef56 çiğim seni, maşaallahın var .ben de 100 gr da olsa verseydim keşke , neyse geçmişe bakmayacağım.....55. 55 .55 görürmüyüm ki yaaaaa
ayyy evet hedefim ya kusura bakma tebrik ederim inşallah böyle devame dersinteşekkür ederimbeni bir tek sen gördün kimse beni kutlamadı
bugün nikah tebriklerini bekleyen gelin gibi hissediyorum kendimi , ben o kadar hazırken tebrik almayınca şettim birazayyy evet hedefim ya kusura bakma tebrik ederim inşallah böyle devame dersin
bugün nikah tebriklerini bekleyen gelin gibi hissediyorum kendimi , ben o kadar hazırken tebrik almayınca şettim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?