kızlar benimde en büyük sorunum spor yapmaya üşenmem bu sorunu nasıl çözebilirim.
hadi bakalım hepbera mı yaman hedef misağol güzellik...akşam yemeksiz haftaya 62 yi sıfırlarım ben..aman pek hevesliyim..kendime güvenim tekrar geldi
owww ben çok severim geçen canım burma baklava çekti afedersiniz kalkıp yaptım ve doyana kadar yedimbenim en büyük artım tatlıyı sevmemem. Sene de 2-3 kere yerim. O da malum dönemde
neden böyle oldu ki acaba kuzumGünaydın kızlar
bügün patlıyorum resmen eşim senin suratına ne oldu öyle dedi balon gibi şiştim yaa nedem ödem topluyorum anlamadım
veee tartıda 55,9 ken 56,9 um
şimdi yürüyüş yapamıyor musun? menisküs falan değilse sadece kıkırdak erimesinin doğal bir ilacı var, yumurta kabuğunun içindeki zar kıkırdak yapımında faydalıymış, yumura kabuklarını kurutup yutan vs. insanlar var, ama tabi hijyen koku sorunlar sebebiyle tüketemeyebilirsin. o doğal ilacın(eczanelerde satılıyor) ismini sorup öğreneyim ,sen de istersen doktoruna sorarsıncanım normalde çook spor yapan biriydim ilk doğumdan sonrada 90 dan 65 e spor ve diyetle inmiştim.eve yürüyüş bandı aldım günde 1 saat 1.5 saat yürüyodum malesef abartmışım kıkırdaklarım eridi.şimdide dizlerim o kadar ağrıyorki yürüyüş yapamıyorum
owww ben çok severim geçen canım burma baklava çekti afedersiniz kalkıp yaptım ve doyana kadar yedim
neden böyle oldu ki acaba kuzum
arada yoğunluktan kaçamak girip bakim dedim...Bravo sizlere , azimlisiniz ve süpersiniz....
pinoli kiraz sapı olayını bende deniyeyim, bende de çok ödem oluyor
***2.TAKIM 416.ETAP***
lusyen32 ( 64,4 / / / % )
pinoli ( 59,0 / / / %) sabit
hedef52 (64,7 /63,5 /1,2 /1,86 %)
Zadegan ( 55,8 / 55,3/0,5 / 0,90%)
Meggieee( 65,2/65,0 /0,2 /0,31 %)
Hepbera(63,3/ 63/ 0,3/ 0,47%)
losefar ( 60,6 /60,6 / 0/ %00) sabit
secret_88( 55,9/ 56,9/-1,0 /-1,79 %)
cemre cemre ( 64,1 / / / %)
msmaskelibalo (83,20/ / / %) yeni üye 1,56 boyunda hedef kilosu 52
projektor11 (70/ / / %) yeni üye boyu 1,57 hedef kilosu 52
volgarzu (90/ / /%) yeni üye boyu 1,70
zerdeçali16(75/ / / %) yeni üye boyu 1,68 hedef kilosu 68
SaskınAnne (70/ / / %) yeni üye boyu 1,60 hedef kilo 58
2.takım ortalaması : %
volgar canım hedef kilonu yazar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?