Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tuzu kullanmam bile salataya bile atmam ama dün 2 3 tane turşu yedim acaba o mu dokunuyor ki
turşu dediğin şey tuz deposu. Sakıııınn Ben kiraz sapı içiyorum ödem için. Günde 2 kere. Sabah ve akşam. Bir de bol bol su

Günaydın kızlar kilom 65. Telefondan giriyorum listeye de yazıcam sonra

Geçen hafta : 55.8
Bu hafta : 55.3
Fark : 0.5
Yüzde : 0.90%

Ramazan a kadar düz 55 olmayı kendime sinir koymustum. 55 ten de aşağı dusecegim galiba yupppiiiiii

Sevgili rakibecigim sen neler yaptın bakalım

tebrik ederim

ooo harikasın

siyahbeyaz gene kayboldu.tam gaza gelirim acaba kac kilo derken gitti gene.
ben gene kilomu yazmiycam ortalamasi 60 kilo olan gruba kilomu yazmak icimden gelmiyo.biraz daha gitsin oyle

hiç utanma canım, deneme sürecindeki arkadaşlar 70-80 kilo olanlar var, sonuçta kiloluyuz diye geldik buraya. hepbera da takıma giremiyorum diye hayıflandığı dönemde ona da demiştim gel, kaç kilo olunca takıma gireceksen sürekli bize hatırlat diye...sen de öyle yap. her cuma kilonu bildir ve kaç kilo ile takıma gireceğini bize de kendine de sık sık hatırlat...

bak mesela benim aşkım 62...

günaydınlar..hayırlı cumalar herkese

hayırlı cumalar

Günaydın kızlar
bügün patlıyorum resmen eşim senin suratına ne oldu öyle dedi balon gibi şiştim yaa nedem ödem topluyorum anlamadım
veee tartıda 55,9 ken 56,9 um

sağlık olsun . ödem durumunda napıyoruz kiraz alıyoruz, kendisini yiyoruz saplarını atmıyoruz, kaynatıyoruz içiyoruz 10 çift kiraz sapı yeterli

turşu dediğin şey tuz deposu. Sakıııınn Ben kiraz sapı içiyorum ödem için. Günde 2 kere. Sabah ve akşam. Bir de bol bol su
ya adetim düzenli değil şuan 7 aydır olmadım iğne vurulduğumdan şimdi bıraktım doğum kontrolü için evet turşu yemicem yaa bi daha kiraz sapını nasıl hazırlıyorsun?

bu hafta kendimi 1. ilan ediyorum..keh kehcumartesi sabah ailecek yapılan kahvaltı sonrasında pazar günü tartıda 65 çıktımve kendime akşam yemeğini kaldırma cezası verdim.ne kadar etkili bir yöntemmiş.hem artıyı verdim hemde eksiye geçtim.bu hafta da devam edicem..kilosu yakın olan takipçilerime duyurulur
bu sabah21:

***2.TAKIM 416.ETAP***

lusyen32 ( 64,4 / / / % )
pinoli ( 59,0 / / / %) sabit
hedef52 (64,7 /63,5 /1,2 /1,86 %)
Zadegan ( 55,8 / 55,3/0,5 / 0,90%)
Meggieee( 65,2/65,0 /0,2 /0,31 %)
Hepbera(63,3/ / / %)
losefar ( 60,6 /60,6 / 0/ %00) sabit
secret_88( 55,9/ / / %)
cemre cemre ( 64,1 / / / %)

2.takım ortalaması : %

tey tey tey mendil sallayan smiley yokmuş bu olsun

iyi de kilon kaç

ya adetim düzenli değil şuan 7 aydır olmadım iğne vurulduğumdan şimdi bıraktım doğum kontrolü için evet turşu yemicem yaa bi daha kiraz sapını nasıl hazırlıyorsun?

10-15 dal kiraz sapının üstüne kaynamış su ekleyip 4-5 dakika kaynatıyorsun. İster soğuk iç ister sıcak.Ama günde 2 kereden fazla içimiyorsun sakın unutma. Enginar yaprağı da etkili.Maydanoz sapını da yapabilirsin. Bir de benim gibi ot çöp içmekten iğrenen biriysen KUŞKONMAZ yiyeceksin. Bulması çok zor ama. Şansını dene derim.

biti çayları içiyorum zaten kiraz sapını deniycem canım sağol

kızlar benimde en büyük sorunum spor yapmaya üşenmem bu sorunu nasıl çözebilirim.
ayy valla ben de üşeniyorum ama yaptıktan sonra insan çok rahatlıyor. bu sabah yapamadım, 2 hafta önce eliptik bisiklet aldım, günde en 35 dk yapmaya çalışıyorum kilo vermeye başlamamdaki etkenlerden biri de bu, yoksa bu kadaaa yemeye kilo veremeyebilirdim. az da olsa günde 100 defa ip atlamak da olsa spor yapmak lazım. 100 ip atlama veya 15 dk leslie sensone ile yürüyüş yapmak 100 kaloriden fazlasını yaktırmıyor ama bunlar metabolizmayı canlandırıyor, o yüzden az da olsa hergün yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…