Geçmiş olsun farklı birsey mi yedin de dokundu??Günaydın kızlar
bügün patlıyorum resmen eşim senin suratına ne oldu öyle dedi balon gibi şiştim yaa nedem ödem topluyorum anlamadım
veee tartıda 55,9 ken 56,9 um
beni tutuyon de miben de seni
demekki haftaya büyük bir mücadele göreceğiz hedef ve hepbera arasındapinoli hiç yakıştıramadım sana hepberayı tutman gerekirken
bu haftaki kilodan geçen kaftakini çıkartıyoruz, bulduğumuz kilo farkını geçen haftaya bölüyoruz. sonucu 100 ile çarpınca % hesaplamış oluyoruz
( geçen haftaki kilon- bu haftaki kilon)/geçen haftaki kilonX100
olsun bunlar gibi güzelbunlar aslında oynakta ben oynatamadım
aaa neden
fark:0,8 kgYaptım sanırım
Gecen hafta 69.7
Bu hafta 68.9
%1.5
Yanlislik olmadı umarim
Ilk defa sende 63 lu rakamlar gördüm ve ilk defa seni iki hafta üstüste fazla kilo verirken gördüm tebrik ederim***2.TAKIM 416.ETAP***
lusyen32 ( 64,4 / / / % )
pinoli ( 59,0 / / / %) sabit
hedef52 (64,7 /63,5 /1,2 /1,86 %)
Zadegan ( 55,8 / 55,3/0,5 / 0,90%)
Meggieee( 65,2/65,0 /0,2 /0,31 %)
Hepbera(63,3/ / / %)
losefar ( 60,6 /60,6 / 0/ %00) sabit
secret_88( 55,9/ / / %)
cemre cemre ( 64,1 / / / %)
2.takım ortalaması : %
tey tey tey mendil sallayan smiley yokmuş bu olsun
sanırım turşu dokundu önceden böyle olmamıştı anlamadım. bende bende istiyorum ramazana 54 ü görmeyi ucundanda olsa bu hafta dikkat edicemGeçmiş olsun farklı birsey mi yedin de dokundu??
I İ pinoli secret_88 ve ben 5 li rakamlardayizoyy herkesss 6 lı rakamlarda burdaaa zuhalll bir an öncee bizde 6lı rakamları görmeliyiz ona göree
teşekkür ederim.64,3 ve 64,7 ye bu yıl bir kaç defa düştüm ama en son geçen yıl 63ü bi görüp geri çıkmıştım. evet 3 haftadır kilo veriyorumIlk defa sende 63 lu rakamlar gördüm ve ilk defa seni iki hafta üstüste fazla kilo verirken gördüm tebrik ederim
tebrik ederim yakında 5 li rakamları görürsünteşekkür ederim.64,3 ve 64,7 ye bu yıl bir kaç defa düştüm ama en son geçen yıl 63ü bi görüp geri çıkmıştım. evet 3 haftadır kilo veriyorum3 hafta önce çarşamba perşembe günü 67yi bile görmüşken cuma gününe biraz dikket edip 66,4 kilo bildirmiştim ,3 haftada 3 kilo gitti aferim bana inşallah böyle devam edicem
inşallah yaaatebrik ederim yakında 5 li rakamları görürsün
canım normalde çook spor yapan biriydim ilk doğumdan sonrada 90 dan 65 e spor ve diyetle inmiştim.eve yürüyüş bandı aldım günde 1 saat 1.5 saat yürüyodum malesef abartmışım kıkırdaklarım eridi.şimdide dizlerim o kadar ağrıyorki yürüyüş yapamıyorum
hadi bakalım hepbera mı yaman hedef mi
hepbera bu hafta senle eş olalım mı nasıl yapmayı düşünüyosan bu haftayı de bende sana uyayım bu hafta benimde 2 kilo vermwem lazımmm hadiii bismillahhh
olsun bunlar gibi güzel
aaa neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?