yazdıklarınızı okuyorum, burada gülmekten ölüyorum.
hepiniz çok şekersiniz...
hmmm olsun canım olsun hadi küslük olmaz bizim hatrımıza hadi hadi seni seni
offf offff hepsi burnumda tütiçok özledim ya yemeklerini havasını suyunu yaa o şıllık tatlısı offfbol fıstıklı mis mis birde yazın sıcağında buzzz gibi ayran owwww
olmaz bitti bu ilişki. hepbera 'ya Gökhan Türkmen'in "BİR AŞK BAŞLAMDAN BÖYLE BİTER" şarkısını armağan ediyorum.
şş...k tatlısı ne kız? ban yersin bak
hedef52 (64,7 /63,5 /1,2 /1,86 %)
ana1.2 kilo mu...maşşşşaaalllaaahhh yeni farkettim...bugün pek kendimi beğenmişim
Teşekkür ederim umarım eskilerin artilarindan fazla oluyordur.tebrik ederim rakibecim ben bu hafta +1 kilodayım 1 hafta - 1 hafta + çıkıyorum hep
A a ben de kutladimteşekkür ederimbeni bir tek sen gördün kimse beni kutlamadı
Aynen ben de şimdi ramazan kadar düz 54 olmak istiyorum bayrama kadar da hedefine ulaşıp 50 kilo olacağım inşaallahsanırım turşu dokundu önceden böyle olmamıştı anlamadım. bende bende istiyorum ramazana 54 ü görmeyi ucundanda olsa bu hafta dikkat edicem
Valla Hedefcim aynı azim ve hırs la devam edersin ramazan Bayramına 5 li rakamlarla 38 beden olarak girersin ben sende o ışığı gördümteşekkür ederim.64,3 ve 64,7 ye bu yıl bir kaç defa düştüm ama en son geçen yıl 63ü bi görüp geri çıkmıştım. evet 3 haftadır kilo veriyorum3 hafta önce çarşamba perşembe günü 67yi bile görmüşken cuma gününe biraz dikket edip 66,4 kilo bildirmiştim ,3 haftada 3 kilo gitti aferim bana inşallah böyle devam edicem
evet ya , bi daha kilomu doğrudan listeye eklemicem, gözden kaçıyo böylehedef52 (64,7 /63,5 /1,2 /1,86 %)
ana1.2 kilo mu...maşşşşaaalllaaahhh yeni farkettim...bugün pek kendimi beğenmişim
kız hedef...şimdi ben de seni tutuyorum
Aman yarısı kaybettim buraya ağlayarak mendil sallayan bı tıp varya onu koyun benim kilo 63 . 8 giden 600 gr ama hedefin hedef kilosuna 10 kg ver daha ben hedef kılomdayım tabıkı benim kilo verme hızimla onunki bir olmayacak lütfen komnsey toplanıp karar versin butun hafta açtım (((
sen sonra kutladın gibime geliyoA a ben de kutladim
Valla Hedefcim aynı azim ve hırs la devam edersin ramazan Bayramına 5 li rakamlarla 38 beden olarak girersin ben sende o ışığı gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?