Canım benim boy 1.72 cm. Yasımda 33
yaşım 34 boyum 1,57ideal kilom 54
yaş 33 boy 1,72 ideal kilo:65miiisen iyisi mi git yağ kas oranına falan baktır, yağ vermen gerekiyorsa ver yoksa kilo verme
e sen diyetisyene gidiyorsun heeeeer ay bakılıyo neyin var neyin yoksa, hem sen bize bilgi ver ,ne durumdasın daha kaç kilo vereceksin vs. yağ oranın ne meselaHedef bana niden böyle şeyler demiyorsun?
e sen diyetisyene gidiyorsun heeeeer ay bakılıyo neyin var neyin yoksa, hem sen bize bilgi ver ,ne durumdasın daha kaç kilo vereceksin vs. yağ oranın ne mesela
yaaa 1 saniye tekrar denicem fotoyuOnu UmRaN_63'e sormak lazım o dedi
Ayy canım seninle kilolarımız aynı... Hedef kilonu öğrenebilirmiyim.Canım benim boy 1.72 cm. Yasımda 33
hah şimdi oldu işte karşınızda urfa nın meşhur şıllık tatlısı
Eki Görüntüle 1549930
bak yükledim sonunda şıllık tatlısınıne fotosu bebişim
Cemrecim basta 60ile 62 kilo arasi diyodum ama az olacak gibi hala kendimi zayif hissetmiyorum 58 ve alti daha iyi olur senin hedef kilon kacAyy canım seninle kilolarımız aynı... Hedef kilonu öğrenebilirmiyim.
Uctum ben UctumVuhuuuu
Diyetisyenini bile demeyi 55 diye tutturmussun hedefi mi dinleyeceksin diye düşünerek soylememis olabilirHedef bana niden böyle şeyler demiyorsun?
Goruntuden anlayamadım alt kısmı hamur mu yoksa başka birşey mi ?bak yükledim sonunda şıllık tatlısını
Yok kız veriliyor. Hiçbir cısı hayatımdan çıkaramadım neredeyse hergün kontrollü olmak kaydiyla çikolata yiyorum ama 300 gr daha versem tam 30 kilo vermiş olacağımNe tatliymis benim hic tatliyla aram yokiyikide yokmus yoksa hic kilo veremezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?