Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Şıllık tatlısı mi

Yok mezun olamak istemiyorum daha 5 kilom var benim hedefçim hemen kendine yeni adaylar bulmusun çok gucendım (
boy ve yaş sormuştum
e napalım kilosu yakın adayları da rahat bırakmayalım değil mi
5 kilon varsa yarışımız devam ediyor canım

hedefcim çokkkk tebrik ediyorum seni ama sen arayı açıyorsun ben sana nasıll yetişecem.
arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum bu hafta yine süpersiniz allahın izniyle haftaya bende aranızda olacam

senden korkuma kilo veriyorum zaten, bir de sen bay bay yapıp gidersen kendimi affetmem

gelelim menümüzeee
sabah:1 yumurta ve 1 tk yulaf kepeği ile krep/7 zeytin/domates/1,5 kk tulum peyniri/ 1/2 kk bal
ara: yeşil çay
öğlen:2 salatalık/2 dilim eski kaşar/1 yeşil elma/1 kayısılı aktivya/1ceviz/3 badem

yürüyüş:30 dk, eliptik yapamadım malesef

tatlım seninle aynı anda diyete başlamışız aynı civarda kilo vermişiz , ben de şu an 60,6'yım biz de seninle yarışalım mı???? (hedefime 5 kilocuk var)

şıllık tatlısına bizim memlekette taş ekmeği derler ben de çok severim sıcak sıcak, soğuyunca hiççç güzel olmyor ama

Aynen ben de şimdi ramazan kadar düz 54 olmak istiyorum bayrama kadar da hedefine ulaşıp 50 kilo olacağım inşaallah
vuvvv süpersin bacım , ramazan da kilo verirmiyiz ya çok merak ediyorum.

ablam bana ankrdan hediye bi ceket alacakmış beden sordu ben de 38-40 bana oluyo , sen kesimine bak dedim..1 beden( 36-38 yazıyomuş), 2 beden 38-40 yazıyormuş ...nasıl olsa kilo verecem diye artis artis 1 beden olanı istedim inş. küçük olmazzz

aynen canım sıcakken güzel

Sonradan kutlamisim ama söyle senin trip attığın mesajı okumadan kutladigim için sonra sayılmaz dimi
Ben yüzde daha yüksek olur diye tahmin ediyordum
bana da söyle bana da
Hepbera cim Harikasın muhtesemsin en büyük sensin

05.06.2015
sabah yağsız beyaz peynirli ekmek guduguna tost
4 zeytın

ara
ayran
1 adet eti burçak bisküvi

öğle
tarhana çorba
tavuk gögsü 1 adet
salata

ara
yoğurt

akşam
az pilav ve kuru fasulye yine 1 haftadır aynı yemek offf

pazartesiye kadar diyetten kaytarmazsam güzel olur.yoksa paçamı zor topluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…