Şıllık tatlısı mihmmm olsun canım olsun hadi küslük olmaz bizim hatrımıza hadi hadi seni seni
offf offff hepsi burnumda tütiçok özledim ya yemeklerini havasını suyunu yaa o şıllık tatlısı offfbol fıstıklı mis mis birde yazın sıcağında buzzz gibi ayran owwww
şş...k tatlısı ne kız? ban yersin bak
evet resmini buldum ama yüklemede hata veriyo ama yükleyeceğimŞıllık tatlısı mi
boy ve yaş sormuştumYok mezun olamak istemiyorum daha 5 kilom var benim hedefçim hemen kendine yeni adaylar bulmusun çok gucendım(
hedefcim çokkkk tebrik ediyorum seni ama sen arayı açıyorsun ben sana nasıll yetişecem.
arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum bu hafta yine süpersiniz allahın izniyle haftaya bende aranızda olacam
tatlım seninle aynı anda diyete başlamışız aynı civarda kilo vermişiz , ben de şu an 60,6'yım biz de seninle yarışalım mı???? (hedefime 5 kilocuk var)günaydın şekerlerrrrr
listeniz açıklanmış biz yokuzzzmalesef ama en kısa sürede orda olacağız inşallah kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum hedef 52 ayrıca tebrik ediyorum canım seni
bu arada burası bana yaradı kızlar gaza geldim ve bende bu sabah 60,6 cıktım tartıda cok mutluyum
şıllık tatlısına bizim memlekette taş ekmeği derler ben de çok severim sıcak sıcak, soğuyunca hiççç güzel olmyor amahmmm olsun canım olsun hadi küslük olmaz bizim hatrımıza hadi hadi seni seni
offf offff hepsi burnumda tütiçok özledim ya yemeklerini havasını suyunu yaa o şıllık tatlısı offfbol fıstıklı mis mis birde yazın sıcağında buzzz gibi ayran owwww
vuvvv süpersin bacım , ramazan da kilo verirmiyiz ya çok merak ediyorum.Aynen ben de şimdi ramazan kadar düz 54 olmak istiyorum bayrama kadar da hedefine ulaşıp 50 kilo olacağım inşaallah
aynen canım sıcakken güzeltatlım seninle aynı anda diyete başlamışız aynı civarda kilo vermişiz , ben de şu an 60,6'yım biz de seninle yarışalım mı???? (hedefime 5 kilocuk var)
şıllık tatlısına bizim memlekette taş ekmeği derler ben de çok severim sıcak sıcak, soğuyunca hiççç güzel olmyor ama
vuvvv süpersin bacım , ramazan da kilo verirmiyiz ya çok merak ediyorum.
Sonradan kutlamisim ama söyle senin trip attığın mesajı okumadan kutladigim için sonra sayılmaz dimi
hadi hadi, su koyvermetamam olabilir de benimle yarışmak isteyen sendin
dün ve önceki gün 64,1 di kilom,o yüzden sordum acaba 63ü gördün mü diye, dün akşam kiraz sapı limon falan içtim baktım sabaha böyle olmuş, 600 g. sudur herhalde. bakalım haftaya n'olacak?...
sen de bu hafta 300g. falan veririm diyordun 800 iyi vermişsin
hedef kilona geldinse ne düşünüyorsun? mezun mu olacaksın?
boyunu ve yaşını söyle hemen hesap kitap yapalım
sen sonra kutladın gibime geliyo
Ben yüzde daha yüksek olur diye tahmin ediyordum***2.TAKIM 416.ETAP***
lusyen32 ( 64,4 / 63,8 /0,6/ 0,93 % )
pinoli ( 59,0 / / / %) sabit
hedef52 (64,7 /63,5 /1,2 /1,86 %)
Zadegan ( 55,8 / 55,3/0,5 / 0,90%)
Meggieee( 65,2/65,0 /0,2 /0,31 %)
Hepbera(63,3/ 63/ 0,3/ 0,47%)
losefar ( 60,6 /60,6 / 0/ %00) sabit
secret_88( 55,9/ 56,9/-1,0 /-1,79 %)
cemre cemre ( 64,1 /63,8 /0,3 / 0,47 %)
msmaskelibalo (80,6/80 /0,6 /0,74 %) yeni üye, geliş tarihi 21 mayıs,başlangıç kilosu:83,2, hedef kilosu 52
projektor11 (71,0 /70,6 /0,4 /0,56 %) yeni üye, geliş tarihi 21 mayıs,başlangıç kilosu:72, hedef kilosu 52
volgarzu (86,1 / 85,2/ 0,9/1,05%) yeni üye,geliş tarihi 21 mayıs,başlangıç kilosu:90, hedef kilosu 78
zerdeçali16(72,0 /71,5 /0,5 /0,69 %) yeni üye, geliş tarihi 21 mayıs,başlangıç kilosu 75, hedef kilosu 68
SaskınAnne (69,7/68,9 / 0,8/1,15 %) yeni üye, geliş tarihi 20 mayıs,başlangıç kilosu:70,7 , hedef kilo 58
2.takım ortalaması : % 0,52
Hepbera cim Harikasın muhtesemsin en büyük sensinbana da söyle bana da
ahahahha şıllık tatlısı mı? wuhuuuu o ne be
Kızlar toplanın karar verin duruma bir el atın boy kilo ındeksı yapın yüzdeye bakın böyle olmazkı canım :)))
Aynen ben de şimdi ramazan kadar düz 54 olmak istiyorum bayrama kadar da hedefine ulaşıp 50 kilo olacağım inşaallah
Sonradan kutlamisim ama söyle senin trip attığın mesajı okumadan kutladigim için sonra sayılmaz dimi
Ben yüzde daha yüksek olur diye tahmin ediyordum
Hepbera cim Harikasın muhtesemsin en büyük sensin
bu bizim başımıza da geldi.dr 70 kilonun altına inmeden yürümeyin diyoruz kimse anlamıyor demişti.geçmiş olsun canım[/QUOTEA
Ahh canım ahh gitti kikirdaklar neyse ben Leslie yapayım o iyimi sizce bu arda esiz haa
Bu hafta nasıl bir besler düzeni yapacaksın beni bilgilendirme canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?