Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kizlar bende yarışmak istiyorum ama grubun en kilolusu benim sanırım Ayyy çok utandım
Bu arada az önce tatlı yedim az fazla kaçtı herhalde şekerim fırladı gitti akşam da arkadasa gidicez bakalım nasıl zararla kapaticam günü

bende yarın davetliyim arkadasa msj attım valla diyetteyim hamur işi istemiyorum sebze yegi ve salata tap dedim

hoşgeldinn aramıza burada hepberaber verelim inşşş

Diyetisyenini bile demeyi 55 diye tutturmussun hedefi mi dinleyeceksin diye düşünerek soylememis olabilir

He yaa.Çocuğu ikna ettim. O da orta yol bulmaya çalışıyor. 58 olsun da bakalım bari diyor.

30 mu??

Ben tatlı sevmem. Hele şerbetli tatlı Ama antep sarmaya bayılırımmm
Benim esin antepli. Geçen yaz bir haftaligina gittik kayinvalidemlere yemin ederim 1 haftada tek sulu yemek görmedim. Varsa yoksa mangal, lahmacun, kebap, baklava, mercimek köftesi, cigkofte hep böyle

He yaa.Çocuğu ikna ettim. O da orta yol bulmaya çalışıyor. 58 olsun da bakalım bari diyor.
Çocuk mu diyetisyen erkek mi
85 kiloyla doğuma gittim bu sabah 55.3 çıktım. Tam olarak 30 değil 29.7 kilo
Hadi 10 kilosu Bebek amniyotik sıvı pilasenta falan olsun. Ama 20 kilo verdim garanti.

Benim esin antepli. Geçen yaz bir haftaligina gittik kayinvalidemlere yemin ederim 1 haftada tek sulu yemek görmedim. Varsa yoksa mangal, lahmacun, kebap, baklava, mercimek köftesi, cigkofte hep böyle
vuhuuu tam benlik.

Hadi 10 kilosu Bebek amniyotik sıvı pilasenta falan olsun. Ama 20 kilo verdim garanti.

Evet kuzum neden şaşırdın? Diyetisyenim erkek

benimde yarın 2 tane günüm var dikkat edeceğim inşş
vuvvv 2 gün bayağı tehlikeli.bixim binadakilerle var işten izin alıp (çeşitli bahanelerle) katılmaya çalışıyorum ve giderken de yemeyeceğim diye kendimi şartlandırıyorum ama nafile

Ben tatlı sevmem. Hele şerbetli tatlı Ama antep sarmaya bayılırımmm
Ben tatlı seviyorum yoğun tereyağı kokanlar hariç...
Genelde diyetisyenler bayan oluypr ya bizim de dikkatimizi çekti

tatlım sen doğum sonrası yapışan kiloyu baz alsaydın ben de 95le doğuma gitmiştim şimdi 60.6yım .şükür yarabbim.

Ben aykırıyım ya biraz. Ondan diyetisyenim de erkek. Çöp gibi. Rakibim olur kendileri.Çocuk gibi zaten. Her gün 20 tane bayanla çalışınca bayan gibi oldum ben de diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…