Çok güzel Zuhal vede bende 1 kilo verdim bu hafta ke dimi şıklık 1 kilo un üstüne ci.pkalimHanımlar kilo bildirimi yapıyorum 71.1 tam 1 KİLO vermişim bu hafta yoğunluktan menü yazamadım
bende yarın davetliyim arkadasa msj attım valla diyetteyim hamur işi istemiyorum sebze yegi ve salata tap dedimKizlar bende yarışmak istiyorum ama grubun en kilolusu benim sanırım Ayyy çok utandım
Bu arada az önce tatlı yedim az fazla kaçtı herhalde şekerim fırladı gitti akşam da arkadasa gidicez bakalım nasıl zararla kapaticam günü
aslında daha çok verirdim ama regl oldum ve hep misafirim vardı inş haftaya daha çok veririm.seninle aynı kilodaydık değil mi ?Çok güzel Zuhal vede bende 1 kilo verdim bu hafta ke dimi şıklık 1 kilo un üstüne ci.pkalim
benimde yarın 2 tane günüm var dikkat edeceğim inşşbende yarın davetliyim arkadasa msj attım valla diyetteyim hamur işi istemiyorum sebze yegi ve salata tap dedim
hoşgeldinn aramıza burada hepberaber verelim inşşşKizlar bende yarışmak istiyorum ama grubun en kilolusu benim sanırım Ayyy çok utandım
Bu arada az önce tatlı yedim az fazla kaçtı herhalde şekerim fırladı gitti akşam da arkadasa gidicez bakalım nasıl zararla kapaticam günü
73 umaslında daha çok verirdim ama regl oldum ve hep misafirim vardı inş haftaya daha çok veririm.seninle aynı kilodaydık değil mi ?
Ben tatlı sevmem. Hele şerbetli tatlı
Ne tatliymis benim hic tatliyla aram yokiyikide yokmus yoksa hic kilo veremezdim
Pinoli seninle boylarimiz ayni ya obyuzden soruyorum sende 59 kilosun ya olculerini soylermisin arkadasim ozel olmazsa
Diyetisyenini bile demeyi 55 diye tutturmussun hedefi mi dinleyeceksin diye düşünerek soylememis olabilir
Goruntuden anlayamadım alt kısmı hamur mu yoksa başka birşey mi ?
Yok kız veriliyor. Hiçbir cısı hayatımdan çıkaramadım neredeyse hergün kontrollü olmak kaydiyla çikolata yiyorum ama 300 gr daha versem tam 30 kilo vermiş olacağım
Ha ama ben çoğunlukla akşam yemeği yemeyip ortalama saat 15:00- 16:00 gibi yemeği bırakıyorum o var
Benim esin antepli. Geçen yaz bir haftaligina gittik kayinvalidemlere yemin ederim 1 haftada tek sulu yemek görmedim. Varsa yoksa mangal, lahmacun, kebap, baklava, mercimek köftesi, cigkofte hep böyleBen tatlı sevmem. Hele şerbetli tatlıAma antep sarmaya bayılırımmm
Çocuk mu diyetisyen erkek miHe yaa.Çocuğu ikna ettim. O da orta yol bulmaya çalışıyor. 58 olsun da bakalım bari diyor.
85 kiloyla doğuma gittim bu sabah 55.3 çıktım. Tam olarak 30 değil 29.7 kilo30 mu??
Benim esin antepli. Geçen yaz bir haftaligina gittik kayinvalidemlere yemin ederim 1 haftada tek sulu yemek görmedim. Varsa yoksa mangal, lahmacun, kebap, baklava, mercimek köftesi, cigkofte hep böyle
Çocuk mu diyetisyen erkek mi
85 kiloyla doğuma gittim bu sabah 55.3 çıktım. Tam olarak 30 değil 29.7 kilo
Hadi 10 kilosu Bebek amniyotik sıvı pilasenta falan olsun. Ama 20 kilo verdim garanti.
vuvvv 2 gün bayağı tehlikeli.bixim binadakilerle var işten izin alıp (çeşitli bahanelerle) katılmaya çalışıyorum ve giderken de yemeyeceğim diye kendimi şartlandırıyorum ama nafilebenimde yarın 2 tane günüm var dikkat edeceğim inşş
Ben tatlı seviyorum yoğun tereyağı kokanlar hariç...Ben tatlı sevmem. Hele şerbetli tatlıAma antep sarmaya bayılırımmm
Genelde diyetisyenler bayan oluypr ya bizim de dikkatimizi çektiHe yaa.Çocuğu ikna ettim. O da orta yol bulmaya çalışıyor. 58 olsun da bakalım bari diyor.
tatlım sen doğum sonrası yapışan kiloyu baz alsaydın ben de 95le doğuma gitmiştim şimdi 60.6yım .şükür yarabbim.Çocuk mu diyetisyen erkek mi
85 kiloyla doğuma gittim bu sabah 55.3 çıktım. Tam olarak 30 değil 29.7 kilo
Hadi 10 kilosu Bebek amniyotik sıvı pilasenta falan olsun. Ama 20 kilo verdim garanti.
vuvvv 2 gün bayağı tehlikeli.bixim binadakilerle var işten izin alıp (çeşitli bahanelerle) katılmaya çalışıyorum ve giderken de yemeyeceğim diye kendimi şartlandırıyorum ama nafile
Ben tatlı seviyorum yoğun tereyağı kokanlar hariç...
Genelde diyetisyenler bayan oluypr ya bizim de dikkatimizi çekti
tatlım sen doğum sonrası yapışan kiloyu baz alsaydın ben de 95le doğuma gitmiştim şimdi 60.6yım .şükür yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?