Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

maşallah

günaydın şeker kızlar.nasılsınız ben iyiyim şükür...yarın memlekete gideceğim içim içime sığmıyor..bu hafta kaçamak manyağı oldum ...yaz geldi diye dondurma ısmarlamak isteyenler hat safhada , bakalım yarın tartı ne gösterecek...

günaydın kızlar

aslında direncim çok iyidi benimde acaba emzirdiğimden dolayı düşüyo ki yani ben kolay kolay hasta olabilen biri değildim neyse sağlık olsun
ay canım sana zahmet olmazsa bi sorar mısın???
ismin değişmiş ama konuştuklarımızdan çıkarttım kim olduğunu
sordum 1 yaştan sonra 1 çay kaşığı çörek otu yağı kullanılabiliyormuş. unutmuştum 2. çocuğu vardı arkadaşın o da 1 yaşında ve şu an kullanıyorlar

günaydın şekerler
10.06.2015 menüm
sabah
yarım ay çöreği +haşlama yumurta +4 zeytin

öğle
yarım kase çorba
sebzelı tavuk yemeği
salata

ara
yoğurt

akşam çok kaçtı
haşlama yagsız 1 porsiyon çubuk
domates soslu +yağsız ton balığı
artı künefe evde yaptım oğlusum ile paylaşdım

dun kaçtı kabul edıyorum

ayy canım benim ya çok teşekkür ederim yarın içereyim kızıma o zaan çok sağol

Ay canımmm inş ben ramazandan ümitliyim senin nasıl gidiyor buarada tayininiz hayırlı olsun bende ıspartalıyım kardeşimin tayinide afyona çıktı
aslinfa ilk tercihimiz ispartatdi ama olmadi canim oylesaskinizki benimde tercih yapmam lazim nereyi yazicaz edicez bilmiyorums

kaptan sarımsak önermişti ama ayyy yapamadım çok kötü oldum sabah sabah ki sanırımda yapamicam yinede teş.ederim bilgi için kaptanım

bu arada kitap okuyan hanımlar; 1 tane kitabı kaç günde okuyorsunuz? Mesela 400-500 sayfalık kitap desem?
Sanırım ben ağır okuyorum
bazen 1 yılda bazen 1 haftada ama genelde yarım kalıyor benimkiler ben elimdeki kitapları bitirsem iy, bu sıra size bitirdiğim kitapları yazayım inşallah, yarımlardan başliyim yani

uhs geçen ayın ortalrında depresyondaydım gene öyle diyelim hop oturup hop kalkıyorum, o arada ağzıma bişey atıyorum, sonra pişman oluyorum, karar veremiyorum...malum dönemi suçlamadan önce başka sıkıntılarım da var, gözümde büyüttüğüm...geçen hafta 2 gün akşam oğlanın büyük oğlanın yıl sonu gösterisi oldu. bu hafta misafirim gelecek diye bi telaşlkandım haftasonuna temizlikçi yaralşadım ertrsi gün alışverişe çıktım, tabak ve havlu bile gözüme eksik gözüktü stres yaptım ...misafirim geç geldi, kahvaltıdan sonra da gittiler, akşam yemeği dışarıda yendi . niye bu kadar telaşlanıyorsamakşam misafire diye yaptığım pilavları bi güzel ben yedim dün öğlen ikizlere yapamadığımız yaş günnü yaptık kreşte, pastadan yedim... bu hafta böyle oldu, yarın sabah büyük oğlum karne alıp gelecek, öğlen ikizlerden tekinin gösterisi var saat 3te öğretmenlerle veda yemeği var, iş çıkışı eşimin ve benim arkadaşımın nişanı var, cumartesi günü ikizlerden diğerinin öğretmenin veda yemeği varboooool boooool ymek var şu sıralar ve bu haftadan sonra büyük oğlum okula değil de benimle işe gelecek
bu hafta kilo aldım, yarına tek yapabileceğim şey fom çay içerek ödem atmak

mrb kızlar bu hafta pek giremedim gündü piknikti derken doğrudüzgün dikkat edemedim.inş kilo almamışımdır motie olamıyorummm
toparlanıcas canım

Hoşgeldin canım sen hangi takımdansın..

Ay canımmm inş ben ramazandan ümitliyim senin nasıl gidiyor buarada tayininiz hayırlı olsun bende ıspartalıyım kardeşimin tayinide afyona çıktı
bende ramazandan umitliyim canim sahurda yumurta ve yulaf kepegiyle krep yapalim 1 kase yogurtla yiyelim hem tok tutuyo hem zayiflatiyo iftar onemli abartmamak icin ayran ve salatyla acilis yapicam ben sebze yemegi birde meyve yer ajsami kapaturuz

sabah tartildim 73 2 gundurde regli oldum yarina sabit giricem heralde KAPTANIM bu arada biz zuhalke haftaya listeye girecrkmiyiz

bazen 1 yılda bazen 1 haftada ama genelde yarım kalıyor benimkiler ben elimdeki kitapları bitirsem iy, bu sıra size bitirdiğim kitapları yazayım inşallah, yarımlardan başliyim yani

Bende önce yoğun başlıyorum okuyorum 2 haftada 2 kitap sonra bir bıkıyorum 3-4 ay elime almıyorum.
Ama bu aralara son 3 aydır yoğunlaştım

bende listeye girebilecek miyim bilmiyorum? Yarın sabah kilomu yazacağım..
2 hafta evvel buraya geldiğimde 61.7 kg idim... geçen hafta cenaze dolayısıyla 3-4 gün ne spor ne yeme içmeye dikkat ettik, dün 62.5 kg dim. Bu sabah 62.4kg tartıldım, dünden bugüne 100 gram vermişim..

aslinfa ilk tercihimiz ispartatdi ama olmadi canim oylesaskinizki benimde tercih yapmam lazim nereyi yazicaz edicez bilmiyorums
ispartaaaailk atandığım yer, afyon burdur antalya denizliden muğladan bile birileri ile tanışınca bi akrabalık hissederim türkiyenin yarısını saydım herhalde
canım afyon un nesini soruyorsun? pek bilmem ama düz bir şehir işte
beklentiler önemli. en önemli yer eşinin ve senin çalıştığın kurum , ortam nasıldır, şehre yakın mıdır, geçici görev vs. çok olur mu, öğretmensen tam gün yarım gün var mı, çocuğun varsa kreş okul imkanları sorgulanmalı.
biz mesela şimdiye kadar ıspartanın ilçesinde yaşadık, eşim kocaelide yaşadı, e bir de karadeniz gördük
çıkarımlarımız şunlar
-il merkezinde çalışmak büyük avantaj, ilçeye atandığın zaman okul vs. imkanları kısıtlı oluyor ve herkes merkeze atanmak istiyor
-ailenden uzakta olacaksan şehirde hava alanı olması avantaj
- özel okul tercihin varsa o
-maddiyat açısından şehirdeki kiralar önemli
insanları da şuranın insanı iyidir buranın kötüdür diye birşey yok bence,insan her yerde insandır...
hayırlsı olsun inşallah

kilo alarak listeye girilmiyor

sen daha önceki gün çamaşır suyuyla orayı buray yıkamamış mıydın

kitap ve kuran için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…