- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
Bugün sabah namaz sonrası uyuyamadım, kalktım banyoyu komple çamaşır suyu ile fırçaladım beklemeye aldım..
O ara evi süpürdüm sildim, dün köy sütüm gelmişti pişirmiştim sabah onu yoğurt mayaladım..Banyoyu duruladım, ütü yaptım, tuvalet lavaboyu çamaşır suyu ile fırçaladım ve kendimi duşa attım
Kitap: 27. cüz ve Boleyn kadınları..
bu takımdayım kaptanım benim ümran nick değiştirdimHoşgeldin canım sen hangi takımdansın..
Ay canımmm inş ben ramazandan ümitliyim senin nasıl gidiyor buarada tayininiz hayırlı olsun bende ıspartalıyım kardeşimin tayinide afyona çıktıZuhalllll biz bu işi yapıcaz daha çok gencin evlatlarimiz küçük sağlığımız için zayifliycaz o kadar
ismin değişmiş ama konuştuklarımızdan çıkarttım kim olduğunuaslında direncim çok iyidi benimde acaba emzirdiğimden dolayı düşüyo kiyani ben kolay kolay hasta olabilen biri değildim neyse sağlık olsun
ay canım sana zahmet olmazsa bi sorar mısın???
tamam canim cuma baslayalim 10 gunde 2 mi hedegfim8zO zaman cuma başlayalım canım oldu mu
Yani motivasyon açısından iyi olur die düşünüyorum
günaydın kızlar
ismin değişmiş ama konuştuklarımızdan çıkarttım kim olduğunu
sordum 1 yaştan sonra 1 çay kaşığı çörek otu yağı kullanılabiliyormuş. unutmuştum 2. çocuğu vardı arkadaşın o da 1 yaşında ve şu an kullanıyorlar
aslinfa ilk tercihimiz ispartatdi ama olmadi canim oylesaskinizki benimde tercih yapmam lazim nereyi yazicaz edicez bilmiyorumsAy canımmm inş ben ramazandan ümitliyim senin nasıl gidiyor buarada tayininiz hayırlı olsun bende ıspartalıyım kardeşimin tayinide afyona çıktı
bazen 1 yılda bazen 1 haftada ama genelde yarım kalıyor benimkilerbu arada kitap okuyan hanımlar; 1 tane kitabı kaç günde okuyorsunuz? Mesela 400-500 sayfalık kitap desem?
Sanırım ben ağır okuyorum
hedef ne yapıyorsunn sen hani güzel gidecekti malum günlere kadar regl dönemine mi yaklaşıyorsun yoksa
bak ben bu hafta iyi gidiyorummmm.(bilmem anlatabiliyor muyum)
kaç kiloydun tatlım hedefimize ulaşana kadar sarelle falan yok çok canın çekerse 1 çay kaşığı kadar yiyebiliriz
ben bu hafta 1 kilonun üzerinde verip listeye girmek istiyorum.istersen gel beraber 1 kilonun üzerinde kilo verelim bakalım hangimiz daha fazla verecek
mrb kızlar bu hafta pek giremedim gündü piknikti derken doğrudüzgün dikkat edemedim.inş kilo almamışımdır motie olamıyorummm
Hoşgeldin canım sen hangi takımdansın..
bende ramazandan umitliyim canim sahurda yumurta ve yulaf kepegiyle krep yapalim 1 kase yogurtla yiyelim hem tok tutuyo hem zayiflatiyo iftar onemli abartmamak icin ayran ve salatyla acilis yapicam ben sebze yemegi birde meyve yer ajsami kapaturuzAy canımmm inş ben ramazandan ümitliyim senin nasıl gidiyor buarada tayininiz hayırlı olsun bende ıspartalıyım kardeşimin tayinide afyona çıktı
bazen 1 yılda bazen 1 haftada ama genelde yarım kalıyor benimkilerben elimdeki kitapları bitirsem iy, bu sıra size bitirdiğim kitapları yazayım inşallah, yarımlardan başliyim yani
ispartaaaaaslinfa ilk tercihimiz ispartatdi ama olmadi canim oylesaskinizki benimde tercih yapmam lazim nereyi yazicaz edicez bilmiyorums
kilo alarak listeye girilmiyorbende listeye girebilecek miyim bilmiyorum? Yarın sabah kilomu yazacağım..
2 hafta evvel buraya geldiğimde 61.7 kg idim... geçen hafta cenaze dolayısıyla 3-4 gün ne spor ne yeme içmeye dikkat ettik, dün 62.5 kg dim. Bu sabah 62.4kg tartıldım, dünden bugüne 100 gram vermişim..
sen daha önceki gün çamaşır suyuyla orayı buray yıkamamış mıydınBugün sabah namaz sonrası uyuyamadım, kalktım banyoyu komple çamaşır suyu ile fırçaladım beklemeye aldım..
O ara evi süpürdüm sildim, dün köy sütüm gelmişti pişirmiştim sabah onu yoğurt mayaladım..Banyoyu duruladım, ütü yaptım, tuvalet lavaboyu çamaşır suyu ile fırçaladım ve kendimi duşa attım
Kitap: 27. cüz ve Boleyn kadınları..
kız yoksa fahmuhla kardeş mizinizAy canımmm inş ben ramazandan ümitliyim senin nasıl gidiyor buarada tayininiz hayırlı olsun bende ıspartalıyım kardeşimin tayinide afyona çıktı
canım siz 19 un da listeye gireceksiniz yani 2 cumadan sonrasabah tartildim 73 2 gundurde regli oldum yarina sabit giricem heralde KAPTANIM bu arada biz zuhalke haftaya listeye girecrkmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?