Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tamam canim cuma baslayalim 10 gunde 2 mi hedegfim8z
Tamamdir Cano :)

kaptan sarımsak önermişti ama ayyy yapamadım çok kötü oldum sabah sabah ki sanırımda yapamicam yinede teş.ederim bilgi için kaptanım
Sarımsak ne için ben kaçırdım banada söyleyin :)

sabah tartildim 73 2 gundurde regli oldum yarina sabit giricem heralde KAPTANIM bu arada biz zuhalke haftaya listeye girecrkmiyiz
Kilomuz yakınmış canım
2 hafta olduysa listeye alırlar herhalde

Sarımsak ne için ben kaçırdım banada söyleyin :)
kuzum ben şu sıralar çok grip olmaya başladım emzirdiğim için vücut direncim düştü kaptan da sabahları 1 2 diş sarımsağı ez su ile yut demiti sarımsağın antibiyotik özelliği var die ama ben yapamadım bahsedilen bu yani

Sabahları olmasada akşam yesen hatirliyorum eskiden çok yerdim hiç hasta olmazdim ben

Bu arada sabah sporunu yaptım yarım saat yürüyüş 15 dak karın ve bacak hareketleri
Play store dan bu uygulama indirdim çık güzel hareketler var hemde video lu

abooooooo sen bayağaaaa yoğunmuşsun tabi çocuk 3 olunca herbirinin ayrı yoğunluğu olur allah yardımcın olsun canım

Spor??
Spor ve kitap??
Evet pinoli nerelerde ??

Selam kızlar çok yoğun bir gün geçirdim.oğlum anaokulnda karnesini almaya gittim sonrra birtkm kişisel işlerimi hallettim.çocukları eşime emanet edip 45 dk yürüdüm.sonra bavul hazırladım yarın yolculuk var malum....diyetimi ve sporumu aksatmadım.birazdan kiraz sapu içeceğim.yarın umarım tartı yüzümü güldürür...

günaydın.. akşam kitabımıda okudum çok değil 12 sayfacık...
bu sabah tartıldım 62 kg yim....ilk buraya geldiğim kiloma göre 300 gram fazlam var . Sanırım ödemim vardı , çünkü 2 gündür kiraz yiyorum, baya söktürdü...

haftaya bende listeye gireceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…