- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Tamamdir Cano :)tamam canim cuma baslayalim 10 gunde 2 mi hedegfim8z
Sarımsak ne için ben kaçırdım banada söyleyin :)kaptan sarımsak önermişti ama ayyy yapamadım çok kötü oldum sabah sabah ki sanırımda yapamicam yinede teş.ederim bilgi için kaptanım
Kilomuz yakınmış canımsabah tartildim 73 2 gundurde regli oldum yarina sabit giricem heralde KAPTANIM bu arada biz zuhalke haftaya listeye girecrkmiyiz
kuzum ben şu sıralar çok grip olmaya başladım emzirdiğim için vücut direncim düştü kaptan da sabahları 1 2 diş sarımsağı ez su ile yut demiti sarımsağın antibiyotik özelliği var die ama ben yapamadımSarımsak ne için ben kaçırdım banada söyleyin :)
haftaya listedesiniz bakalım tabi kilo verdiysenizTamamdir Cano :)
Sarımsak ne için ben kaçırdım banada söyleyin :)
Kilomuz yakınmış canım
2 hafta olduysa listeye alırlar herhalde
Sabahları olmasada akşam yesen hatirliyorum eskiden çok yerdim hiç hasta olmazdim benkuzum ben şu sıralar çok grip olmaya başladım emzirdiğim için vücut direncim düştü kaptan da sabahları 1 2 diş sarımsağı ez su ile yut demiti sarımsağın antibiyotik özelliği var die ama ben yapamadımbahsedilen bu yani
abooooooo sen bayağaaaa yoğunmuşsun tabi çocuk 3 olunca herbirinin ayrı yoğunluğu olur allah yardımcın olsun canımbazen 1 yılda bazen 1 haftada ama genelde yarım kalıyor benimkilerben elimdeki kitapları bitirsem iy, bu sıra size bitirdiğim kitapları yazayım inşallah, yarımlardan başliyim yani
uhs geçen ayın ortalrında depresyondaydım gene öyle diyelimhop oturup hop kalkıyorum, o arada ağzıma bişey atıyorum, sonra pişman oluyorum, karar veremiyorum...malum dönemi suçlamadan önce başka sıkıntılarım da var, gözümde büyüttüğüm...geçen hafta 2 gün akşam oğlanın büyük oğlanın yıl sonu gösterisi oldu. bu hafta misafirim gelecek diye bi telaşlkandım haftasonuna temizlikçi yaralşadım ertrsi gün alışverişe çıktım, tabak ve havlu bile gözüme eksik gözüktü stres yaptım ...misafirim geç geldi, kahvaltıdan sonra da gittiler, akşam yemeği dışarıda yendi . niye bu kadar telaşlanıyorsam akşam misafire diye yaptığım pilavları bi güzel ben yedim dün öğlen ikizlere yapamadığımız yaş günnü yaptık kreşte, pastadan yedim... bu hafta böyle oldu, yarın sabah büyük oğlum karne alıp gelecek, öğlen ikizlerden tekinin gösterisi var saat 3te öğretmenlerle veda yemeği var, iş çıkışı eşimin ve benim arkadaşımın nişanı var, cumartesi günü ikizlerden diğerinin öğretmenin veda yemeği var boooool boooool ymek var şu sıralar ve bu haftadan sonra büyük oğlum okula değil de benimle işe gelecek
bu hafta kilo aldım, yarına tek yapabileceğim şey fom çay içerek ödem atmak
toparlanıcas canım
kilo alarak listeye girilmiyor
Spor??günaydın herkese... Dün akşam 32 sayfa olarak kitabıma kaldığım yerden devam ettim...
Bugünkü menüm;
sabah;2 tane haşlanmış yumurta beyazı+domates+salatalık
500ml su ( saat 12 ye kadar içilecek) + 1 şekersiz nescafe
öğlen; ıspanak + yoğurt
1 lt su (12 den -18:30 a kadar)
10 kiraz + 2 erik ve yeşil çay
akşam; 1 kase yoğurt + 10 kiraz
500 ml su ( akşam 7 den, gece yatana kadar içilecek)
Spor ve kitap??günaydın kızlar gözlerimi açamıyorum yaaa dün 12 yi geçiyordu uyuduğumuzda sabah 6 kalktım hala uykum var
dün akşam biraz çerez yedim fazladan
bugünkü menümü
sabah domates salatalık biraz peynir 2 dilim ekmek çay
arada 1 bardak sütlü kahve
öğle mor lahana salatası yoğurt 1 dilim ekmek
arada 1 elma
akşam 1 kase çorba salata yoğurt
Evet pinoli nerelerde ??@pinoli neredesin?
bu takımdayım kaptanım benim ümran nick değiştirdim
Canım sen nerelerdesin?Günaydın kızlar nasılsınız bakalım yarın tartı günü kimler kaç kilo verdi
Bu arada sabah sporunu yaptımyarım saat yürüyüş 15 dak karın ve bacak hareketleri
Play store dan bu uygulama indirdim çık güzel hareketler var hemde video lu
akşam denicem canım bakalım inşallah sıkıntı yaratmaz biraz cins bi midem varSabahları olmasada akşam yesen hatirliyorum eskiden çok yerdim hiç hasta olmazdim ben
neee
Ayy ilahiiii ben de diyorum bi yerden tanıdık yorumlar felanNe gerek vardıki değiştirmeye..
Canım işler yoğun sizleri takip ediyorum da muhabbetlere fazla katılamıyorum.Canım sen nerelerdesin?
Canım hangi uygulamaymış o bize de söylede bizde indirelim...Bu arada sabah sporunu yaptımyarım saat yürüyüş 15 dak karın ve bacak hareketleri
Play store dan bu uygulama indirdim çık güzel hareketler var hemde video lu
ücretsiz günlük egzersizler diye bi uygulama canımCanım hangi uygulamaymış o bize de söylede bizde indirelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?