Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

temizlik reklamı hakikaten şe yarıyor,azim geliyor bana da, haftasonu inşallah dolapları bi elden geçireyim

Allah rahmet etsin..

Kitap ?

İyiki buraya yazıyorsun, yazmasan ne olur halin düşünemiyorum, sen yorumunu yapmışsın kendini biliyorsun, sıkıntı ile izliyorum canım

sıkıntı devam ediyor, cuma günü ablamla olan iddayı kaybetmek istemiyorum

günaydın canlar bizim burda ne kadar çok salgın varmış bi bitmek bilmiyo ya yine yeni yeniden grip oldum çok fenayım ahhhhh

umran sizin de direnciniz çok düşük, haftasonu korka korka dondurma yedirdim çocuklara, hasta olmadılar şükür, inşallah olmasınlar...

ara öğün olarak bisküvi yiyeceğine hiç yeme daha iyi, diyetisyenlerin verdiği bu ara öğün o açıdan kötü, meyve yazıyorlar form bisküvi veriyorlar acelemiz var diye kremalı bisküvi yiyince fuzuli abur cubura alışmış oluyoruz

ben de adet oldum.artıdayım.kesinlikle erkekler kilo verme konusunda bizden şanslılar.adamlarda böyle dertler yok
ya kadınlar da ödem alıyor ödem veriyor, sadece o döneme yakın moralimizi bozmicas

canım bu sıralar bu sıralar kefir kullanmaya çalış, bağırsaklardaki yararlı bakterileri arttırma özelliği var

uhscim dun bana yazdigin cevaba tamamen katiliyorum.bende istek ve bilgi var ama azim ve irade yok.simdi ramazanda olucak diye kendimi kandiriyorum

ramazana daha 8 gün var, 1 hafta 1 hafta derken 1 yılı gözden çıkarıyorsun sen

çörekotu yağı yağı var evde bende kızıma deneyeyim kızım 14.5 aylık içmesinde bi sıkıntı olur mu ki canım
bir arkadaşımın allerjik sıkıntıları olan çocuğu var, küçük yaştan beri kullanıyor, tedbiren 1 çay kaşığı verirsin, doktor tavsiye etmiş herhalde bir sorayım kaç yaştan beri kullanıyormuş

misafirim dün akşam geç saatte geldi sabah de erken çıktılar yola, onlara yaptığım cısss mamalardan onlar yemeseler de ben fırsat bu fırsat nimetlendimbu sabah basküle bakacak yüzüm yoktuyar bana acil bir çareeee, 3 gün öğlen 1den sonra yemesem anca

aslında direncim çok iyidi benimde acaba emzirdiğimden dolayı düşüyo ki yani ben kolay kolay hasta olabilen biri değildim neyse sağlık olsun
ay canım sana zahmet olmazsa bi sorar mısın???

ahh kuzum ah bizde nerde hala cenab-ı hakkın rüzgarından serinliyoruz.
teş.ederim canım

ya arkadaşlar hava kaç gündür o kadar kapalı ki insanın yürüyüş yapası gelmiyor...
Bugünkü kitap ve spor bilgilerimi akşam yazacağım

bu arada kitap okuyan hanımlar; 1 tane kitabı kaç günde okuyorsunuz? Mesela 400-500 sayfalık kitap desem?
Sanırım ben ağır okuyorum

Anlamadığım sen o suları yemeğinle birlikte mi içiyosun
Evet canım haklısın bizim buralar sıcak olduğu halde benim kız küçükken bi kaç parça kalın kıyafet bırakmıştım dışarda..
Allah kolaylık versin canım..

Haa unutmadan hoşbulduk canım..
Yoğun çalışmalarım vardı..
Sonrası da üzüntü, bi daha üzüntü, içimde bişiler koptu sanki..
Düzelmesi için kırık dökük bozuk şeylerin yine kendimden başladım tamir etmeye ve bence herkes kendinden başlamalı düzeltmek için hayatı...
O zaman üç ileri beş gerilerden kurtulabilir sadece ilerleyebiliriz..
günaydın canlar bizim burda ne kadar çok salgın varmış bi bitmek bilmiyo ya yine yeni yeniden grip oldum çok fenayım ahhhhh
Geçmiş olsun canım..
Hergün 2 diş sarımsağı ez ve su ile yut canım.. Birini sabah birini akşam yapabilirsin.. Faydasını görürsün..
Zerdeçal da ekle menülerine..
Tatlım akşamdan hazırla saklama kabına ara öğününü sabah çantana alır çıkarsın..Sporların da çok güzelmiş
Hoşbulduk canım..
Ben de çok severim yağmurlu havaları..
ben de adet oldum.artıdayım.kesinlikle erkekler kilo verme konusunda bizden şanslılar.adamlarda böyle dertler yok
Sanada sarımsak diyorum canım, müthiş ödem atıyor.. Bin derde deva...
evde kahvaltı yapmaya yetişemedim.iki lokma yiyip geleyim canlar
Afiyet olsun canım..

Canım emziriyosan ilaç sakıncalı olur, sen doğal yollardan çaresine bak artık.. Sana da öneririm günde 2 diş sarımsağı..
Hem ödem atar hem bağırsak çalıştırır hem de süt yapar.. Koku olmuyor kızlar yutunca bizzat deniyorum..
sağol canım evet ya bu sene eden böyle oldu anlamadım gitti allah başka dert vermesin canım grip gelip geçici
Bağışıklık sistemin zayıflamış canım..

Kilo verdimmmmm ama cumaya kadar solemiycem hahah
Nolur biriniz benle yarışa girsin gazim bitti :) yavaşladim iyice
Tüp bebe mevzusuna kadar kilo vermem lazım ayrıca 10 gün içinde 2 kilo daha verirsem eşim bana koca kavanoz sarelle alacakmis :)) sahurda tatlı yemesem fena oluyorum sanki
Evet varmı benle parkura çıkmak isteyen :)))

Ellssa hehe
sen o suları yemekle mi içiyorsun demişsin. Hayır tabii ki canım benim...
Sabah başlıyorum saat 11 e kadar 500 ml bitiyor...
13 :00 - 18:30 arası 1 litre daha içiyorum.
sonra akşam 500 ml daha içiyorum
Gün içerisinde toplam içtiğim su

geçmiş olsun canım

diyet konusunda sana eşlik edemiyeceğim ama sarelleye eşlik edebilirim

Teşekkürler kızlar inşallah düzelir karnımda ki ağrı hala geçmedi ara ara devam ediyor hep doktor ulturasyonla da bakmadı ilgilenmedi o yüzdende başka bir doktora da görünmek istiyorum tam olarak hastalığım o mu emin değilim inşallah çok önemli bişey değilir. Kefir hiç içmedim görünce bile midem bulanıyor sarımsak olabilir denerim.

teş.ler kaptanım bugün başlıyayım bakalım inş. iyi gelir
hayırdır kaptanım üzüntü üzüntü derken inşallah kötü bişey yoktur ''bence herkes kendinden başlamalı düzeltmek için hayatı...'' kesinlikle katılıyorum kaptanım

sanırım

bugün itfaiyede yangın eğitimi vardı kızlar.doğru zannettiğimiz ne çok yanlışımız varmış öğrenmiş olduk.sonrasında arkadaşlarla yemeğe gittik.hamburger yedimçok özlemişim.ama bidaha yapmıcam. söz

hedef ne yapıyorsunn sen hani güzel gidecekti malum günlere kadar regl dönemine mi yaklaşıyorsun yoksa
bak ben bu hafta iyi gidiyorummmm.(bilmem anlatabiliyor muyum)

kaç kiloydun tatlım hedefimize ulaşana kadar sarelle falan yok çok canın çekerse 1 çay kaşığı kadar yiyebiliriz
ben bu hafta 1 kilonun üzerinde verip listeye girmek istiyorum.istersen gel beraber 1 kilonun üzerinde kilo verelim bakalım hangimiz daha fazla verecek

kendime hedef koymak istiyorum.
18 haziran 64,5
17 temmuz 62,5 (ramazan ayında ne kadar gider bilemiyorum o yüzden hedefimi 2 koydum.)
1 ağustos ta 61 olmak istiyorum
15 ağustos ta 60
son hedefim 6 eylül oğlumun doğum gününde 58-59 arası olmak istiyorum
(bunu büyütüp buzdolabıma asayım)

bence sarımsak vs..bu ara hiçbişey deneme secretcim.önce iyileş canım

ayyyy ne güzel..hadi inşallah istediğin gibi olur

kızlar ben iki gün yokum.akşam girmeye çalışayım.iş güvenliği eğitimi varmış.cuma bildirim yapmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…