- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
- 248
Ay siz kışlıkları daha yenimi kaldırıyosnuz ben çoktaan hallettim onları...
Hedefçim istediğin anlatım olsun seve seve yaparım sana ben
Mesela bugün evi komple sildim ve balkonları da.. İki postalık çamaşır katlandı yerleştirildi ütü yapıldı..
Tuvalet lavabo koyu çamaşır suyu ile fırçalayıp beklettim..Bir süre bekletip sonra yıkadım.. Dün tuvaletin penceresini fırçaladım, tel var pencerede, resmen katran tutmuş, bugün de banyo telini temizledim...
Bugünkü koşturmacamın, yoğunluğumun arasına sıkıştırdığım temizliğim bu kadarcık işte..
Neden siyah et yok canım? O da protein aslında..
temizlik reklamı hakikaten şe yarıyor,azim geliyor bana da, haftasonu inşallah dolapları bi elden geçireyim
Allah rahmet etsin..
Kitap ?
İyiki buraya yazıyorsun, yazmasan ne olur halin düşünemiyorum, sen yorumunu yapmışsın kendini biliyorsun, sıkıntı ile izliyorum canım
sıkıntı devam ediyor, cuma günü ablamla olan iddayı kaybetmek istemiyorum
günaydın canlarbizim burda ne kadar çok salgın varmış bi bitmek bilmiyo ya yine yeni yeniden grip oldum çok fenayım ahhhhh
umran sizin de direnciniz çok düşük, haftasonu korka korka dondurma yedirdim çocuklara, hasta olmadılar şükür, inşallah olmasınlar...
ara öğün olarak bisküvi yiyeceğine hiç yeme daha iyi, diyetisyenlerin verdiği bu ara öğün o açıdan kötü, meyve yazıyorlar form bisküvi veriyorlar acelemiz var diye kremalı bisküvi yiyince fuzuli abur cubura alışmış oluyoruzCNM bugunlerde ara öğün götüremiyorum işe sabah geçikmeli yetişdiğim için bisküvi ile 1 adet olmak üzere geçiştiriyorum kitap okuyorum çocuğuna sınır koyma kitabım günlük spor yapmıyorum ben canım haftada bir yüzmeye gidiyorum
dün 1 saat de yüzmem vardı bu arada
ya kadınlar da ödem alıyor ödem veriyor, sadece o döneme yakın moralimizi bozmicasben de adet oldum.artıdayım.kesinlikle erkekler kilo verme konusunda bizden şanslılar.adamlarda böyle dertler yok
Günaydın kızlar
Kaptanım geçen hafta ödemim vardı ve biraz rahatsızım bağırsaklarım bir çok çalışıyor bir az çalışıyor 3 gece ara ara şiddetli karın ağrılarım ve şişliklerim oldu doktora gittim oda irritabl bağırsak sendromu demi ilaç verdi ama ben emzirdiğimi söylemeyi unuttum tekrardan cuma doktora gidicem başka ilaç versin sürekli bir karın ağrım var ve şişlik umarım geçer ilaçla sanırım bu yüzden birden aldım
canım bu sıralar bu sıralar kefir kullanmaya çalış, bağırsaklardaki yararlı bakterileri arttırma özelliği var
uhscim dun bana yazdigin cevaba tamamen katiliyorum.bende istek ve bilgi var ama azim ve irade yok.simdi ramazanda olucak diye kendimi kandiriyorum
ramazana daha 8 gün var, 1 hafta 1 hafta derken 1 yılı gözden çıkarıyorsun sen
bir arkadaşımın allerjik sıkıntıları olan çocuğu var, küçük yaştan beri kullanıyor, tedbiren 1 çay kaşığı verirsin, doktor tavsiye etmiş herhalde bir sorayım kaç yaştan beri kullanıyormuşçörekotu yağı yağı var evde bende kızıma deneyeyim kızım 14.5 aylık içmesinde bi sıkıntı olur mu ki canım