Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bilmiyorumki canim.ariyabilicegin bir doktor varsa sormadan kullanma istersen
yok maalesef hastane bize nerdeyse 30 dk uzaklıkta sağlık ocağı da öğlen 12 e kadar açık akşam olmadı anneme faslan bi sorarım hedef arkadaşına soracaktı ayrıca bakalım bi konuşsun da ona göre veririm yada vermem

mrb kızlar bu hafta pek giremedim gündü piknikti derken doğrudüzgün dikkat edemedim.inş kilo almamışımdır motie olamıyorummm

Kızlar sabah yoğurt
Öğle akşam birleştirdim 1.5 lahmacun ayran salata
Kızlar bugün eşimin tayin yerini öğrendik Afyon polis okulu varmı aranızda afyonlu

Canim iyi bi rakip sayilirim ama bu ara pek veremiyorum malym kilolar azaldi ama yuzdelik hesap ustunden yarisalim bende biraz daha kilo verip hams olmak istiyorum sende bebegine en yakin zamanda kavusursun insallah

geçmiş olsun canım

diyet konusunda sana eşlik edemiyeceğim ama sarelleye eşlik edebilirim
Hahahahhh yaşasın sarelle kardeşliği :)

Bu hafta 2 gün kaldı artık cumadan sonra önümüzdeki haftaya kadar uygun mu

Canim iyi bi rakip sayilirim ama bu ara pek veremiyorum malym kilolar azaldi ama yuzdelik hesap ustunden yarisalim bende biraz daha kilo verip hams olmak istiyorum sende bebegine en yakin zamanda kavusursun insallah
Benim kilo çok daha E ecem847 ile kiloda senle yüzde de yarısırim gazlayin beni nolur

ya arkadaşlar hava kaç gündür o kadar kapalı ki insanın yürüyüş yapası gelmiyor...
Bugünkü kitap ve spor bilgilerimi akşam yazacağım
Ayyy bayılırım kapalı havada yürümeyeee
O zaman sen o kiloyu verme eşin de sana o sarelleyi almasın bu ne tezatlık güzelim.. Sahurda pekmez ye o zaman hem sahurda şeker tüketip gün boyu susuz ve ani düşen kan şekeri ilemi gezeceksin...
Menülerimiz sağlıklı oluyor canım

Bugün sabah namaz sonrası uyuyamadım, kalktım banyoyu komple çamaşır suyu ile fırçaladım beklemeye aldım..
O ara evi süpürdüm sildim, dün köy sütüm gelmişti pişirmiştim sabah onu yoğurt mayaladım..Banyoyu duruladım, ütü yaptım, tuvalet lavaboyu çamaşır suyu ile fırçaladım ve kendimi duşa attım

Kitap: 27. cüz ve Boleyn kadınları..

Bende de tam tersi oluyor canım benim, ruhum daralıyor hiç bir şey yapasım gelmiyor

günaydın herkese... Dün akşam 32 sayfa olarak kitabıma kaldığım yerden devam ettim...

Bugünkü menüm;
sabah;2 tane haşlanmış yumurta beyazı+domates+salatalık
500ml su ( saat 12 ye kadar içilecek) + 1 şekersiz nescafe
öğlen; ıspanak + yoğurt
1 lt su (12 den -18:30 a kadar)
10 kiraz + 2 erik ve yeşil çay
akşam; 1 kase yoğurt + 10 kiraz
500 ml su ( akşam 7 den, gece yatana kadar içilecek)

Yok canım onu soyleyince inat oldu bende biraz verirsin kiloyu ya da veremezsin e döndü is
Gece ne yiyeceğim kara kara düşünüyorum birde ben bu sene ramazanda çalışıyor olcam

mrb kızlar bu hafta pek giremedim gündü piknikti derken doğrudüzgün dikkat edemedim.inş kilo almamışımdır motie olamıyorummm
sorun burda başlıyor aslında böyle gündü piknikti dayanmıyoruz.dün bende bi düğüne katıldım düğünde çerez hafif atıştırmalıklar vardı sonra yaş pasta da geldi.
ama ben içlerinden seçim yapıp 5-10 adet çerezden aldım.düğün sonrasında normalde eşimle tatlı dondurma yaparız ya da bici bici yerdik ama ben doğrudan eve dönem kararı adım.

Hahahahhh yaşasın sarelle kardeşliği :)

Bu hafta 2 gün kaldı artık cumadan sonra önümüzdeki haftaya kadar uygun mu
olur tatlım uyar

vayyyyy bee tebrikler temizlik aşkı geldi bana da yaaaa eve gitmek istiyorum.

Son düzenleme:
günaydın kızlar gözlerimi açamıyorum yaaa dün 12 yi geçiyordu uyuduğumuzda sabah 6 kalktım hala uykum var
dün akşam biraz çerez yedim fazladan
bugünkü menümü
sabah domates salatalık biraz peynir 2 dilim ekmek çay
arada 1 bardak sütlü kahve
öğle mor lahana salatası yoğurt 1 dilim ekmek
arada 1 elma
akşam 1 kase çorba salata yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…