- 14 Aralık 2014
- 470
- 485
- 48
- 43
bilmiyorumki canim.ariyabilicegin bir doktor varsa sormadan kullanma istersençörekotu yağı yağı var evde bende kızıma deneyeyim kızım 14.5 aylık içmesinde bi sıkıntı olur mu ki canım
yok maalesef hastane bize nerdeyse 30 dk uzaklıkta sağlık ocağı da öğlen 12 e kadar açık akşam olmadı anneme faslan bi sorarım hedef arkadaşına soracaktı ayrıca bakalım bi konuşsun da ona göre veririm yada vermembilmiyorumki canim.ariyabilicegin bir doktor varsa sormadan kullanma istersen
mrb kızlar bu hafta pek giremedim gündü piknikti derken doğrudüzgün dikkat edemedim.inş kilo almamışımdır motie olamıyorummm
Canim iyi bi rakip sayilirim ama bu ara pek veremiyorum malym kilolar azaldi ama yuzdelik hesap ustunden yarisalim bende biraz daha kilo verip hams olmak istiyorum sende bebegine en yakin zamanda kavusursun insallahKilo verdimmmmm ama cumaya kadar solemiycem hahah
Nolur biriniz benle yarışa girsin gazim bitti :) yavaşladim iyice
Tüp bebe mevzusuna kadar kilo vermem lazım ayrıca 10 gün içinde 2 kilo daha verirsem eşim bana koca kavanoz sarelle alacakmis :)) sahurda tatlı yemesem fena oluyorum sanki
Evet varmı benle parkura çıkmak isteyen :)))
Hahahahhh yaşasın sarelle kardeşliği :)geçmiş olsun canım
diyet konusunda sana eşlik edemiyeceğim ama sarelleye eşlik edebilirim
Bu hafta 2 gün kaldı artık cumadan sonra önümüzdeki haftaya kadar uygun muhedef ne yapıyorsunn sen hani güzel gidecekti malum günlere kadar regl dönemine mi yaklaşıyorsun yoksa
bak ben bu hafta iyi gidiyorummmm.(bilmem anlatabiliyor muyum)
kaç kiloydun tatlım hedefimize ulaşana kadar sarelle falan yok çok canın çekerse 1 çay kaşığı kadar yiyebiliriz
ben bu hafta 1 kilonun üzerinde verip listeye girmek istiyorum.istersen gel beraber 1 kilonun üzerinde kilo verelim bakalım hangimiz daha fazla verecek
Benim kilo çok daha E ecem847 ile kiloda senle yüzde de yarısırim gazlayin beni nolurCanim iyi bi rakip sayilirim ama bu ara pek veremiyorum malym kilolar azaldi ama yuzdelik hesap ustunden yarisalim bende biraz daha kilo verip hams olmak istiyorum sende bebegine en yakin zamanda kavusursun insallah
Hoşgeldin canım sen hangi takımdansın..çörekotu yağı yağı var evde bende kızıma deneyeyim kızım 14.5 aylık içmesinde bi sıkıntı olur mu ki canım
Ayyy bayılırım kapalı havada yürümeyeeeya arkadaşlar hava kaç gündür o kadar kapalı ki insanın yürüyüş yapası gelmiyor...
Bugünkü kitap ve spor bilgilerimi akşam yazacağım
O zaman sen o kiloyu verme eşin de sana o sarelleyi almasın bu ne tezatlık güzelim.. Sahurda pekmez ye o zaman hem sahurda şeker tüketip gün boyu susuz ve ani düşen kan şekeri ilemi gezeceksin...Kilo verdimmmmm ama cumaya kadar solemiycem hahah
Nolur biriniz benle yarışa girsin gazim bitti :) yavaşladim iyice
Tüp bebe mevzusuna kadar kilo vermem lazım ayrıca 10 gün içinde 2 kilo daha verirsem eşim bana koca kavanoz sarelle alacakmis :)) sahurda tatlı yemesem fena oluyorum sanki
Evet varmı benle parkura çıkmak isteyen :)))
Bende varım 10 günde 3 kılı verdiğim zamanlar oldu 2 kilo gayet rahat gidrr
Ayyy bayılırım kapalı havada yürümeyeee
O zaman sen o kiloyu verme eşin de sana o sarelleyi almasın bu ne tezatlık güzelim.. Sahurda pekmez ye o zaman hem sahurda şeker tüketip gün boyu susuz ve ani düşen kan şekeri ilemi gezeceksin...
Menülerimiz sağlıklı oluyor canım
Yok canım onu soyleyince inat oldu bende biraz verirsin kiloyu ya da veremezsin e döndü isAyyy bayılırım kapalı havada yürümeyeee
O zaman sen o kiloyu verme eşin de sana o sarelleyi almasın bu ne tezatlık güzelim.. Sahurda pekmez ye o zaman hem sahurda şeker tüketip gün boyu susuz ve ani düşen kan şekeri ilemi gezeceksin...
Menülerimiz sağlıklı oluyor canım
O zaman cuma başlayalım canım oldu muBende varım 10 günde 3 kılı verdiğim zamanlar oldu 2 kilo gayet rahat gidrr
sorun burda başlıyor aslında böyle gündü piknikti dayanmıyoruz.dün bende bi düğüne katıldım düğünde çerez hafif atıştırmalıklar vardı sonra yaş pasta da geldi.mrb kızlar bu hafta pek giremedim gündü piknikti derken doğrudüzgün dikkat edemedim.inş kilo almamışımdır motie olamıyorummm
olur tatlım uyarHahahahhh yaşasın sarelle kardeşliği :)
Bu hafta 2 gün kaldı artık cumadan sonra önümüzdeki haftaya kadar uygun mu
vayyyyy bee tebrikler temizlik aşkı geldi bana da yaaaa eve gitmek istiyorum.Bugün sabah namaz sonrası uyuyamadım, kalktım banyoyu komple çamaşır suyu ile fırçaladım beklemeye aldım..
O ara evi süpürdüm sildim, dün köy sütüm gelmişti pişirmiştim sabah onu yoğurt mayaladım..Banyoyu duruladım, ütü yaptım, tuvalet lavaboyu çamaşır suyu ile fırçaladım ve kendimi duşa attım
Kitap: 27. cüz ve Boleyn kadınları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?