Canım liste sana emanet, başım çok kötü, azcık uzanıcam, hedef karne almaya gitti sanırım bugün.. geleilirem yine gelirim inşallah..neden yoktun bakayım hayır yollanmadı daha
olur kaptanım yazarımNerde bu kızlar hala bildirimde bulunmamışlar.. Zadeganı kaza geçirdi notu düşerek izne ayıralım ya, içime sinmiyor yazık kızcağız derdi ilemi uğraşsın kilosu ile mi..
geçmiş olsun allah şifa versin inş. en geç 5 e kadar eklerim sonra taşırım listeyiCanım liste sana emanet, başım çok kötü, azcık uzanıcam, hedef karne almaya gitti sanırım bugün.. geleilirem yine gelirim inşallah..
bugün hep işyerinde formlara nisan mayıs haziran yazmaktan ayaımı günümü sapıttımhedef cik başlangıç 29 mayıs ise 5 mayısta nasıl 60,6 ve 12 mayıs ta 60,5 olabiliyormayıs haziran olmasın sakın
bugün hep işyerinde formlara nisan mayıs haziran yazmaktan ayaımı günümü sapıttım
uhs 65 im dedi değilmi, onu bi kontrol edip listeyi paylaşır mısın? benim çıkmam gerekiyor. paylaşıma da gamzenin durumunu sormuştum ya cevap gelmedi ya da olumsuzdur herhalde, orayı da bi kontrol etsen iyi olur. çocuk yanımda ve ateşlendihedef cik başlangıç 29 mayıs ise 5 mayısta nasıl 60,6 ve 12 mayıs ta 60,5 olabiliyormayıs haziran olmasın sakın
geçmiş olsun canım tabi ilgilenirimuhs 65 im dedi değilmi, onu bi kontrol edip listeyi paylaşır mısın? benim çıkmam gerekiyor. paylaşıma da gamzenin durumunu sormuştum ya cevap gelmedi ya da olumsuzdur herhalde, orayı da bi kontrol etsen iyi olur. çocuk yanımda ve ateşlendi
canimm benimde bugunum kotu gecti esimle moralimiz cok bozuk tayin isi bizi sarsti ama sacmaliyorum bunun farkindayim kendimizi toplayalim hatta yarin icin ortak menu olusturalim gercekten zayiflamaliyiz haftaya hedefimiz minimum 1 kilo yapicazz o kadarBen sabah hastaneden gelirken açma aldım hepsini yemezdim ama kendimi kötü hissettim ve yedim üstüne de dondurma yedim yani tahil haklarimin neredeyse tamamı bittiaksama patates yemegi yapmıştım yemesem mi o da şeker içeriyor salata mi yesem
zuhal uhs saskin anne ve ben yarisicaz sende katil bize canimkızlar mrh bu hafta bende sabitimm haftaya inş.vereceğim
Off kuzum ben buna uyarım ama akşam düğün yemeği varben yarinmenu olarak sunu oneriyorum sabah yumurta yulaf kepegi peynir
ogle yemekten once 2 bardak ayran icelim salata sebze yemegi
aksam yine ayran ve salata ile baslayalim yaninda yaptigimiz yemekten biraz yeriz
aralarin 5saat olmasina dikkat edelim meyvede ogunlere ekleyebiliriz 2 yi gecmesin ama
canim tamam benim menume ekmek ekliyceksin ben ekmek yemiycem dayanamayip cok yiyorum sonraOff kuzum ben buna uyarım ama akşam düğün yemeği var
Şöyle yapalım benim uyguladigim diyete göre gidelim
Sabah 2 dilim peynir yada 1 yumurta
5 zeytin
Çay
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Öğle sebze yemeği 1 yk yağ ile yapılacak
Yanında 1 kase yoğurt ya da 1 bardak ayran
2 yk pilav yada 2 yk makarna yada 1 kepce çorba yada 1 dilim ekmek
Ara 1 porsiyon meyve yanında süt yada ayran
Aksam 2 köfte kadar et yanında sebze yemeği olabilir
Salata
1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?