Evet canım 2 güne misafirim gidiyo çok sııkı katılcam sizezuhal uhs saskin anne ve ben yarisicaz sende katil bize canim
Canım uygulamanın adı neydi bende indirimBu arada sabah sporunu yaptımyarım saat yürüyüş 15 dak karın ve bacak hareketleri
Play store dan bu uygulama indirdim çık güzel hareketler var hemde video lu
Kızlar bende sizinle varım ama aynı menüleri nasıl yaparız bilmiyorum ben diyetisyenin verdiği diyeti uyguluyorum tam anlamıyla olmasa da ama yine de size uymaya çalışıcam hedef 1 kilonun üste vermek oleyyyyuhs de gelsin.menu belirlyelim
Ücretsiz günlük egzersizler canimCanım uygulamanın adı neydi bende indirim
Kızlar bende sizinle varım ama aynı menüleri nasıl yaparız bilmiyorum ben diyetisyenin verdiği diyeti uyguluyorum tam anlamıyla olmasa da ama yine de size uymaya çalışıcam hedef 1 kilonun üste vermek oleyyyy
kolay gelsin canım bende 6 aya yakın hazırlandım o zaman çocuğum yoktu yeni evliydim işide bırakmıştım sabah 9 akşam 6 ders çalıştım.ve kazandımmm 86 ile çukurova üniversitesine girdim darısı sana canımArkadaşlar hepınız. Iyısınızdır uMarım ben buaralar ders çalışıyorum malum kpss 1 ay kaldı oyuzden paylAŞım pEk yapAmıyorum ama yediklerime dikkat eDiyorum Suyumu ıcıyorum hepınızı opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?