Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hepimize geçmiş olsun bu hafta bizim takım adına tam bı hayal kırıklığı sanki ayarlamısız gibi ya çok enteresan kimse doğru dürüst kilo verememis ama bu haftaya iyi kilo verecegımızın bı göstergesi olabilir hedef cim bizim yarışın bitmesi ıkımızede yaramadı yinede geçen hafta ya ıtırazlarım sürüyo :)) yanı tartı öncesi ödem söktürmek ne kadar doğru sonra geri geliyo giden yağ olmayınza sıvı kaybı önemli degıl bu hafta bol bol kilo verelim hemde yaglarımızdan verelim . Secret 88 arkadaşım geçmiş olsun şaşkın anne menü fena. Ama çok güzel koordine olmusunuz bende heveslendım

kuzlar yulaf kepekli omlet salata peynir zeytin hazirlayip kahvaltimi yapmaya gidiyorum arkasindanda yesil cay icicem zuhal saskin anne diger arkadasi hatirlamiyorum hadi bakalim guzellll bir gun olacak gun sonunda 300 gram hedefimiz olsunnnnn

Bu arada sabah sporunu yaptım yarım saat yürüyüş 15 dak karın ve bacak hareketleri
Play store dan bu uygulama indirdim çık güzel hareketler var hemde video lu
Canım uygulamanın adı neydi bende indirim

uhs de gelsin.menu belirlyelim
Kızlar bende sizinle varım ama aynı menüleri nasıl yaparız bilmiyorum ben diyetisyenin verdiği diyeti uyguluyorum tam anlamıyla olmasa da ama yine de size uymaya çalışıcam hedef 1 kilonun üste vermek oleyyyy

Kızlar Günaydın dün o kadar yoğundu ki anlatamam kız kardeşim annemin alt katına taşınıyor bu yüzden annemler evi baştan yaptılar diyebilirim dün önce oraya gittim evi temizledik 3-4kisi sonra onlar kısır istedi onu hazırladım sonra akşam anneme misafir gelecek diye sarma dolma yaptık sonra çıktım eve geldim Evimi temizledim sonra tekrar annemin evine gittim misafir için yardım etmeye ( tabi misafir gelmedi ) bugün geleceklermis
Dünkü yedikleri m diyetime uymadi ama artık kendime fren koyabiliyorum
Dünkü yedikleri
Sabah domates salatalık yumurta 1 üçgen peynir
Ara yok
Öğlen 3 kaşık kısır bol salata 2 bardak ayran
arada 5-6 adet kiraz
akşam 1 minik patlıcan ve patates dolması 5 adet sarma 1 kase cacık 2 ceviz

evet hanımlar, ben bu sabah yürüyüşe çıktım 10.000 adım tamamdır.
Haftaiçi sadece akşamları yürüyorum, cumartesi-pazar sabah akşam yürüyorum ve 20.000 adım yapıyorum.
Yediklerim hep aynı yumurta, zeytinyağlı, meyve ve bol bol su, sevgiler.

Ücretsiz günlük egzersizler canim

Lusyen önceki hafta son gun 600g.odem gitti. En kotu ihtimalle 64.1dim.
Bu hafta da yedim ictim tabi şişlik de oldu 65.5
Umarim bu hafta tabloyu duzeltirim.

Dun ve bugun yefiklrrim yaxilmayacak şeylerdi.
Yarin menumu yaxmaya basliyorum

Arkadaşlar hepınız. Iyısınızdır uMarım ben buaralar ders çalışıyorum malum kpss 1 ay kaldı oyuzden paylAŞım pEk yapAmıyorum ama yediklerime dikkat eDiyorum Suyumu ıcıyorum hepınızı opuyorum

kolay gelsin canım bende 6 aya yakın hazırlandım o zaman çocuğum yoktu yeni evliydim işide bırakmıştım sabah 9 akşam 6 ders çalıştım.ve kazandımmm 86 ile çukurova üniversitesine girdim darısı sana canım

günaydın kızlar hafta sonu çok yoğun geçti çok yoruldum.kız kardeşimin evinin temizliği yerleştirmesi ramazan geliyor diye dün benim yataklarıda havalandırdım çok yoruldum çok yorgunum.
sabah tartıldım kilo almışım o yoğunluğa rağmen ben perşembe sabah itibari ile 64,5 olacam ve ilk hedefimi tutturucam.
o yüzden sıkmaca ve bol yürümece başlıyorrrr.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 417.ETAP SONUÇ LİSTELER
5 Haziran-12 Haziran 2015

TAKIM DERECELERİ

YARIŞMA BİRİNCİSİ -----------------7.TAKIM %0.92

YARIŞMA İKİNCİSİ------------------ 14.TAKIM %0,85

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------ 5.TAKIM % 0,72

BİREYSEL DERECELER

YARIŞMA BİRİNCİSİ-------5. TAKIM Burcucukk(56,5/55/1,5/%2,65)

YARIŞMA İKİNCİSİ--------5.TAKIM muska77 (94,9/92,9/2,0/%2,11)

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------14.TAKIM Fulias (55,3/54,2 /1,1 / %1.99 )

***2.TAKIM 417.ETAP***DOKUZUNCU

lusyen32 ( 63,8 / / / % )sabit
pinoli ( 59,0 / / / %) sabit
hedef52 (63,5 /65,5/-2,0 / -3,15%)
Zadegan ( 55,3/ / /%) kaza geçirdi,izne ayrıldı,
Meggieee( 65,0 / / /%)bildirimde bulunmadı
Hepbera( 63/64 / -1 / -1,59%)
losefar ( 60,6 / 60,3 /0,3 /0,50 %)
secret_88( 56,9/57,1 /-0,2 /-0,35%)
cemre cemre ( 63,8 / / /%) sabit

msmaskelibalo (80 / / /%)bildirimde bulunmadı
projektor11 (70,6 / / /%)bildirimde bulunmadı
volgarzu (85,2/ / /%)bildirimde bulunmadı
zerdeçali16(71,5 / / / %)bildirimde bulunmadı

SaskınAnne (68,9 / 68,1/0,8 / 1,16%)
uhs( 65,0/65,0/0/0 %) 394. etapta izne ayrılan üye geri döndü

2.takım ortalaması : % -0,23

ah kızlar çok şükür yaz temizliğimde bitti ama bende bittim
cts günü öncelikle güzel bi kahvaltı yapıldı sonrasında eşim pazara gitti ve ben öncelikle
perdeleri makinaya attım sineklikleri çıkartıp bi güzel sabunlu su ile fırçaladım camlarımı sildim gümüşlüğümün içini sildim yıkadım temizledim sonrasında tuvalet banyo bir güzel yıkandı evin her yeri bir güzel süpürüldü dip köşe bucak ne varsa sonrasında silindi tozlar alındı kapılar silindi perdeler takıldı sinbeklikler takıldı ve en son yere geldik mutfağa bütün çekmeceler boşaltıldı bartdaklar çamaşır suyuna batırılıp makinaya atıldı dolaplar silindi duvarlar fırın arkaları bulaşık makinbası arkası buzdolabının içi dışı arkası önü her yeri temizlendi sonra eşim geldi ramazan ve pazar alışverileri yerleştirip üstüne güzel bi türk kahvesi içtik sonrasında tarlaya kadar biraz yürüdük arkadaşlar ordaydı işte kek yapmıştım onu yedik sonra ciciannemize gittik (bakıcımız ) önce yemek yedik sonra çay ve arkasından türk kahvesi içtik gece saat 12:30 da eve geldik sabah kahvaltımızı yapıp anneanne ye gittik biraazz bahçesinden sebzze topladık taze taze eve saat 19:00 da eve geldik ama ben yorgunluktan artık başımı yastığa koyar koymaz dalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…