Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın, iyi haftalar hepimize....
Baktım okudum hep kaçamaklar var ama bende kaçamağın zerresi olmadı...
Bu sabah tartıldım 61.3kg yim... Yaklaşık 2 hafta önce geldiğimde 61.7 kg ydim, sonra 62,5 oldum ve şuan 61,3kg..
Sanırım cumaya kadar 60 olurum inşallah

bugünkü menümüde yazayım;

sabah; haşlanmış 2 tane yumurta beyazı + domates
arada ; elma
öğlen ; zeytinyağlı fasülye
arada; yoğurt
1 tane yeşil çay ve gün içinde toplam 2 litre su

bu haftasonu bende gün vardı.gurup kalabalık olunca yetmez endişesiyle menüyü abartmışım.dolap yaşpasta, börek vs kaynıyor.zaten artıdaydım.tartılmıyorum.

kolay gelsin canım..sınav...sınav...bitmiyor...

gidim kahvaltımı yapayım görüşürüz.

afiyet olsun

G Ü N A Y D I N N N N N

yorucu bi haftasonundan merhabalar

size de merhaba.yeni geldiniz galiba..hoşgeldiniz

bugünkü menümüde yazayım;

sabah; haşlanmış 2 tane yumurta beyazı + domates
arada ; elma
öğlen ; zeytinyağlı fasülye
arada; yoğurt
1 tane yeşil çay ve gün içinde toplam 2 litre su

afiyet olsun canım..

Günaydın kızlar
doktordan geliyorum safra kesesinde bi sıkıntı çıkmadı çok şükür bağırsaklarımdan sıkıntım varmış ilaç verdi ama emzirdiğin için çocuk doktoruna sor öyle kullan dedi. Hafta sonu kaçamaklı geçti ramazan geliyor haydi hayırlısı

çok şükür bişey çıkmamış..ramazan gümbür gümbür geliyor.normalde zor kilo veriyorum.hem oruç tutup hem akşam az yemek nasıl olacak

geçmiş olsun kuzum sevindim bişey olmamasına inş. ç.doktorunuz da müsade eder de bian önce sağlığına kavuşursun

Uhs cim inşallah bu sene olur çünkü bu 10 . Girişim aslında ben biyoloji ogretmenıyım 2010 da 85 aldım atanamadım gırdıgım tum sınavlarda 80 nın altı almadım ama atanamadım geçen sene is guvenlıgı uzmanı oldum bu sene A grubu kadrolardan girmeye calısacam bakalım 2haftadır 63.8 niye takıldım kaldım neyapayom akıl verin bana

canım gerçekten atanman çok zor çünkü etrafımda tanıdığım o kadra çok biyoloji öğretmeni var ki hepsii boşta görümcem bile biyoloji öğretmeni ama şuan cezaevinde idare memurluğu yapıyo kendi okuduğu bölüme ait olmayan bir iş yapıyo komşumuzun kızı da aynı şekilde oda biyoloji öğretmeni ama o bile cezaevinde idare memurluğu yapıyo

önceden üni. mezunu zor bulunurdu şimdi ise adım attığın her yerde üni mezunu ve işsiz ne kadar kötü o kadar emek ver çalış yıllarını ver ama sonu hüsran yine bizler çok şükür işimiz var gücümüz var şans bizlere güldü ama çoğu insanlarımızda hala boşta ve işsiz ne kadar üzücü bir olay

stresten de kaynaklanıyo olabilir canım biraz daha sabret önceki haftalar güzel verdin belki duraklama dönemine girmiştir.

evet canım çok şükür allaha işimiz var allah iş isteyen herkese iş nasip etsin kimseyi ac acıkta bırakmasın

günaydın kızlar

benim kız kardeşim de dersanede öğretmendi, ikiz çocukları doğduğunda dersaneyi de bırakmıştı, maddi olarak da çok rahat değildiler, bilzezikleri bozdurup dersane ve haftasonuna bakıcı parası ayarladı, sonra atandı. darısı diğer kardeşimin ve atanamayanların başına. diğeri de ÇEKO mezunu bakalım hasretle atansıın diye bekliyoruz, bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.

bu tarz başarı veya atnma atanamama işlerinmden çok etkileniyorum. aslında hayatta herşey yerli yerinde ve herşeyin bir zamanı var. kaynım fizik mezunu , formasyon aldı, iş kur danışmanlığı aldı öğretmen olarak atanamadı, danışman olarak atandı. diğer kaynım da yılllarca dersnaede öğretmenlik yapıp devlete atanmak istedi, ankarada iş buldu devlette olan eltim ankaraya bir tülü tayinini alamadı, 1 yıl kadar ayrı kaldılar....hani evlliğin ilk yıllarında eşinle aynı şehire bir türlü gelemezsin olur da 40 yaştan çocukların büyüdükten sonra da eşinle ayrı gayrı kalmak bir tuhaf...inanır mısın bu problem bile çözüldü, kaynım devlete farklı bir kadroda atanıp 1 ay içersinde eltimin çalıştığı şehre atandı.nasip yani, sadece senin emek vermen ve dua etmeyi bırakmaman gerekiyor

Günaydın fıstıklar...ben memleketteyim 10 gün civarı kalacağız.ctesi akşam görümcemin çıktuığı çocuğun ailesi geldi tanışma mevzuları.pastalar börekler hakgetire.10 gün iradem bayağı zorlanacak farkettiğim şey ise midem küçülmüş.yediğimde midem davul oluyor.bu arada dün de teyzemin oğlunun düğünü vardı.herkes zayıflamışsın dedi

menüm:
sabah: 10 kiraz, 2 tk bal,çok az dukan krebi, 2 dilim ekmekten tost (çocuklarınkinin ucundan böldüm ama 2 dilim eder herhalde ölçüsü)1 küp şeker
ara: 1 çk kremalı neskafe

aynen canım amin inşallah

az önce hangi sayfada okudum bilmiyorum.ortak menü hazırlayalım demişler.ya bu fikir bana çok mantıklı geldi.gün içinde ortak menü olsa..taviz vermesek..ramazan için bile mesela benim için çok etkili olur.kızlar da aynı şeyi yiyor.onlar kilo verecek benim de vermem lazım.der ve yaparım

bu nasıl bir düzen...inanılmaz...yetişmiş öğretmen var ama işe giremiyor...Allah yardımcın olsun lusyencim..bu sefer olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…