- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
Arkadaşlar hepınız. Iyısınızdır uMarım ben buaralar ders çalışıyorum malum kpss 1 ay kaldı oyuzden paylAŞım pEk yapAmıyorum ama yediklerime dikkat eDiyorum Suyumu ıcıyorum hepınızı opuyorum
gidim kahvaltımı yapayım görüşürüz.
G Ü N A Y D I N N N N N
yorucu bi haftasonundan merhabalar
bugünkü menümüde yazayım;
sabah; haşlanmış 2 tane yumurta beyazı + domates
arada ; elma
öğlen ; zeytinyağlı fasülye
arada; yoğurt
1 tane yeşil çay ve gün içinde toplam 2 litre su
yok canım benim ben eski kadrodanımkolay gelsin canım..sınav...sınav...bitmiyor...
afiyet olsun
size de merhaba.yeni geldiniz galiba..hoşgeldiniz
afiyet olsun canım..
Günaydın kızlar
doktordan geliyorum safra kesesinde bi sıkıntı çıkmadı çok şükür bağırsaklarımdan sıkıntım varmış ilaç verdi ama emzirdiğin için çocuk doktoruna sor öyle kullan dedi. Hafta sonu kaçamaklı geçti ramazan geliyor haydi hayırlısı
geçmiş olsun kuzum sevindim bişey olmamasına inş. ç.doktorunuz da müsade eder de bian önce sağlığına kavuşursunGünaydın kızlar
doktordan geliyorum safra kesesinde bi sıkıntı çıkmadı çok şükür bağırsaklarımdan sıkıntım varmış ilaç verdi ama emzirdiğin için çocuk doktoruna sor öyle kullan dedi. Hafta sonu kaçamaklı geçti ramazan geliyor haydi hayırlısı
canım gerçekten atanman çok zor çünkü etrafımda tanıdığım o kadra çok biyoloji öğretmeni var ki hepsii boşta görümcem bile biyoloji öğretmeni ama şuan cezaevinde idare memurluğu yapıyo kendi okuduğu bölüme ait olmayan bir iş yapıyo komşumuzun kızı da aynı şekilde oda biyoloji öğretmeni ama o bile cezaevinde idare memurluğu yapıyoUhs cim inşallah bu sene olur çünkü bu 10 . Girişimaslında ben biyoloji ogretmenıyım 2010 da 85 aldım atanamadım gırdıgım tum sınavlarda 80 nın altı almadım ama atanamadım geçen sene is guvenlıgı uzmanı oldum bu sene A grubu kadrolardan girmeye calısacam bakalım 2haftadır 63.8 niye takıldım kaldım neyapayom akıl verin bana
stresten de kaynaklanıyo olabilir canım biraz daha sabret önceki haftalar güzel verdin belki duraklama dönemine girmiştir.Uhs cim inşallah bu sene olur çünkü bu 10 . Girişimaslında ben biyoloji ogretmenıyım 2010 da 85 aldım atanamadım gırdıgım tum sınavlarda 80 nın altı almadım ama atanamadım geçen sene is guvenlıgı uzmanı oldum bu sene A grubu kadrolardan girmeye calısacam bakalım 2haftadır 63.8 niye takıldım kaldım neyapayom akıl verin bana
evet canım çok şükür allaha işimiz var allah iş isteyen herkese iş nasip etsin kimseyi ac acıkta bırakmasınönceden üni. mezunu zor bulunurdu şimdi ise adım attığın her yerde üni mezunu ve işsiz ne kadar kötü o kadar emek ver çalış yıllarını ver ama sonu hüsran yine bizler çok şükür işimiz var gücümüz var şans bizlere güldü ama çoğu insanlarımızda hala boşta ve işsiz ne kadar üzücü bir olay
benim kız kardeşim de dersanede öğretmendi, ikiz çocukları doğduğunda dersaneyi de bırakmıştı, maddi olarak da çok rahat değildiler, bilzezikleri bozdurup dersane ve haftasonuna bakıcı parası ayarladı, sonra atandı. darısı diğer kardeşimin ve atanamayanların başına. diğeri de ÇEKO mezunu bakalım hasretle atansıın diye bekliyoruz, bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.kolay gelsin canım bende 6 aya yakın hazırlandım o zaman çocuğum yoktu yeni evliydim işide bırakmıştım sabah 9 akşam 6 ders çalıştım.ve kazandımmm 86 ile çukurova üniversitesine girdim darısı sana canım
Uhs cim inşallah bu sene olur çünkü bu 10 . Girişimaslında ben biyoloji ogretmenıyım 2010 da 85 aldım atanamadım gırdıgım tum sınavlarda 80 nın altı almadım ama atanamadım geçen sene is guvenlıgı uzmanı oldum bu sene A grubu kadrolardan girmeye calısacam bakalım 2haftadır 63.8 niye takıldım kaldım neyapayom akıl verin bana
aynen canım amin inşallahstresten de kaynaklanıyo olabilir canım biraz daha sabret önceki haftalar güzel verdin belki duraklama dönemine girmiştir.
evet canım çok şükür allaha işimiz var allah iş isteyen herkese iş nasip etsin kimseyi ac acıkta bırakmasın
Uhs cim inşallah bu sene olur çünkü bu 10 . Girişimaslında ben biyoloji ogretmenıyım 2010 da 85 aldım atanamadım gırdıgım tum sınavlarda 80 nın altı almadım ama atanamadım geçen sene is guvenlıgı uzmanı oldum bu sene A grubu kadrolardan girmeye calısacam bakalım 2haftadır 63.8 niye takıldım kaldım neyapayom akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?