ya valiz tam doldu...evde baskül var da ne kadar doğru bilmiyorum,yalancı bu baskülgünaydın canım nedenunuttun mu yoksa
***2.TAKIM 419.ETAP***
lusyen32 ( 63,2 /62,7 / 0,5 / 0,79% )
pinoli ( 59,0 / / / %) sabit
hedef52 (64,4 / / / %)
Meggieee( 65,3 / / / %)
Hepbera( 62,8 / / / %)
losefar ( 60,3 / / / %)sabit
secret_88( 57,4 / / /%)
cemre cemre ( 63,8 / / /%)sabit
SaskınAnne (68,1 / / / %)sabit
uhs( 65,0/// %)sabit
dingonunahiri (61,1 ///%)
zuhal32( 71,1 / 69,7 / 1,4 / 1,97%)
2.takım ortalaması:%
akrep33 ( 62 / 60 / 2 / 3.23%)
Eveet varmı haftaya yarışan
Tebrik olmadığı gibi motive de yokk kendim takılıyorumm burda
Aşkolsun kızlar o kadar msj yazıyorum kimse cvp vermiyo(
tebrikle kaptanım süpersin ben isterdim ama ramazan beni mahvediyo günlük yaşantımı yazayım sana kaptanımBu arada kızlar söylemeden edemicem çok mutluyum bugün.. Geçen hafta perşembe iftar öncesi tartıldım ve bugün iftar öncesi tartıldım fark tamı tamına 2 kiloo
Hayır vardı böyle hafiflemeler bende ama oruçluyum diyedir sanıyordum..
Burdan uzakta kilo aldım tabiiseçim öncesi ve okul öncesi koşturmalarda zamanlı zaansız ve alakasız yemelerle..
Ben normalde Ramazan ayında kilo alırdım, o yüzden Ramazan sonrası burda sizlerle başlarım demiştim.. Bu ayda kilo almadan geçirmeye çalışacaktım kendimce ama işte tatlıdan hamur işinden ve şekerden uzak olunca oluyormuş..
Geçen hafta: 62
Bu hafta: 60
Ve bugün ebru şallı çilek karın videosuna başladım.. Bayrama kadar 21 gün yapmış olucam ve 21 gün yapılan plates vücudu acaip ince gösterecektir farkedilecektir yani.. Varmı benle başlamak isteyen ve kilo konusunda yarışmak isteyen???
canım ben hemen hemen her gün burdayım hiç görmedim yazını yada kaçırdım sanırım yoksa neden motive etmeyelim seni kuzumTebrik olmadığı gibi motive de yokk kendim takılıyorumm burda
güzel menü iftara sendeyim
hoşgeldin şirinem
daha güzel menü..hedeften vazgeçtim iftara sendeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?