Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yine iyi vermişsin canım çok iyi bence

Çok sağol canım benim. bunca zaman nasıl bu kilolarla dolaşmışım diye şimdi kendime çok serzenişte bulunuyorum.
Hele kışın zaten kiloluyum , üstüne kalın kalın giyince , arkadan gören 50 yaşında sanır..
Bu yaz bitmeden bu kilolar gidecek, kışa 49-50 kiloyla girilecek. Hedefim 52 kg idi ama çıtayı yükselttim

hadi inş. canım istediğin hedefe ulaşırsın

canım benim de geçen hafta ki kilom 63,800 gr. dı bu sabah tartıldım. 62,900gr. geliyorum. Sanırım böyle giderse bayrama 60 kilo olacam. bu sabah ki tartıda gördüğüm kiloya göre hedef kiloma 900gr. kalmış görünüyor ama ramazan olduğu için pek de emin değilim bu kilo gerçek kilom mu yoksa ramazan dolayısıyla vücudun eksik kaldığı su mu

günaydın 2. takımın sakinleri

kızlar süpersiniz..darısı başıma

dünkü menüm............
sahur:
yarım ev yufkasına
1 haşlanmış yumurta
az peynir
az kaymak koydum
çayla afiyetle yedim
iftar:
3 hurma
1 kepçe çorba
4-5 tane labada sarması
yarım tabak yağsız domatesli semizotu
az yoğurt
1 bardak limonata
1 kase puding
ara:
1 kase kiraz

günaydın kızlar maşallah herkes kilo vermiş bende dün 64,9 gördüm 100 gr cık vermişim buna da şükür diyorum .
dünkü yediklerim iftar
1 tabak yeşil fasulye
sirkeli salata
2 dilim ekmek

arada çayın yanına çok az patlamış mısır
yatmadan 10-15 adet kiraz
dünkü sahur özeldi
kendime güzel bir tabak hazırladım özlediğim şeyleri koydum
tavada yumurta,peynir zeytin domates salatalık kiraz 1/5 ekmek
dünden böyle
akşama peynir harcı yapıp fırına vermeyi düşünüyorum değişiklik olsun diye inş çok yemem

Veriyoruz canlarım kiloları veriyoruz, sadece sabır ve azim. İnsan aklına koysun yeter. Ben ki abur cubur yemeden durmayan , ekmeksiz doymayan, hele salata suyuna hele yemek suyuna ekmek banmadan masadan kalkmayan..
Daha ne anlatayım, akşamları çayın yanında 1 dolu kase kuruyemişsiz duramayan , hafta sonu bal kaymak yiyen...
2,5 ayda 6.6 kg verdim çokta zorlanmadım, yalan söyleyemem. Sadece kafama koydum ve bu doğrultuda azmettim. hepsi bu. BAŞARACAĞIZ, burada hep birlikte birbirimize destek olarak, yol göstererek devam.. İyi ki buradayım, çok şey öğrendim ve yardım aldım sizlerden. Hep diyorum Allah razı olsun canlarım..

oh oh gitsin kilolar gitsin...

Şaşırma şekerim, çünkü sağlıklı beslenme ile insülin değerin normal düzeyde ve o yüzden krizlerin yok..
Günaydın kızlar... Ramazanınız nasıl gidiyor bakalım. Kızlar Size bir şey sormak istiyorum. Ramazanda ne zaman tartılmamız en doğru sonucu verir günün hangi saatlerinde tartılmalıyız.
İftardan önce canım..
dünkü menüm.........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
salata
biraz peynir
zeytin
iftar:
2 hurma
1 kepçe çorba
1 tabak patlıcan salatası
2-3 çatal taze fasülye
ara:
1 kase muzlu puding
O iftar sonrası arayı hiç sevmedim

Bugün Persembe değilmi kimse kilo bıldırimi yapmadımı ben bugün ıftara davetlıydım gitmeden önce tartıldım o kadar açlığa az vermısım geçen hafta 63.2 bu hafta 62.7 kıloyum 500 gr gitmiş bu hafta hedef yok sanırım ümrancim sana emanet buralar o zaman ikinci 62 yı gören benim sanırım cemre hedef heppera siz ne yaptınız tabıkı hepınızı merak ediyorumda bu uçluyu daha çok merak ediyorum hadi goreyım kızlar herkes enaz yarım kilo verir ins

Naptın canım onca şeyi nasıl sığdırdın midene????

Bugünkü menumude yazayım gelmişken sahurda kozlenmıs biber domates peynir 2 dilim kepek ekmek peynir küçük bı kasede soğuk yoğurt çorbası iftarda da 1 kase mercimek çorba 1 tane etli patlıcan dolma bide bizim buralarda çok mesurdur 2 kuçuk dilim kombe bılmetenler için söylüyorum kombe elde açma etli soğanlı börek bide bir bardak ayran arada 2 büyük kayısı geçmişi okunca gördüm eski menumde sahurda karpuz yerim demısım ya baya dikkat cekmısım tek karpuz yenirmı diye tek karpuz yemedım tabı eKmek peynir eşliğinde

Şekerden hamurişinden uzak dur canım.. Yeşil çay içmen güzel.. Bol su tüket..
sahurda sadece karpuz mu? ben o kadarcık la oruç tutsam sanırım ölürüm
Ölmezsin canım, ben de öyleyim ve ölmüyorum.. Zaten canımın istediği soğuk meyve oluyor sahurda.. Bu ramazan meyve ile sahur yapıyorum
Tamam hedefcim liste bu hafta bizde ve en lütfen şu krizlerine engel ol artık..
Canım o pudingleri mecburmusun tüketmeye dağıt komşularına yokmu çoluk çocukları hem sevap olur..
Tövbe yaa hem sabit çıkmaya çabalıyorum diyor çook iyi bişeymiş gibi diğer yandan akşamın geç saati pudingleri hüpletiyor hepberaaa bu ramazanda çok kilo vereceksin ona göre

iyi geceler hanımlar sevinçle kilo bild,r,mi yapıyorum.geçen hafta 71.1 idim bu hafta 69.7 oleyyyy 6 lı rakamları gördüm sonunda takımın ortalamasını yülseltirim inş...

bu zincirleme isimtamlamları beni anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…