- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
Türkan sorayım sen ne yaptın öyle yazdıklarını okuyunca şok oldum şekerin dustu herhaldebidaha yapma tatlım midene yazık bende bugün fena acıktım iftarda 5 kasık pilav yarımtabak turlu 1kase cacık içtim bu uçluyu çok severim zaten tatlıyla pek aram yok biraz meyve yerim o kadar sahur da karpuz yerim herhalde
bende tutamamsahurda sadece karpuz mu?ben o kadarcık la oruç tutsam sanırım ölürüm
amannn kuzum naptım sen sahur da sadece karpuz yenir mi yazık midene canına eziyet etme ben 17 saati karpuzla geçirirsem hastanelik olurum sanırımTürkan sorayım sen ne yaptın öyle yazdıklarını okuyunca şok oldum şekerin dustu herhaldebidaha yapma tatlım midene yazık bende bugün fena acıktım iftarda 5 kasık pilav yarımtabak turlu 1kase cacık içtim bu uçluyu çok severim zaten tatlıyla pek aram yok biraz meyve yerim o kadar sahur da karpuz yerim herhalde
benimde regl tarihlerim aynı ay başında bekliyorumDün akşam 1 saat 10 dakika yürüyüş yaptım, çok iyi geldi.... Bu arada regl olacağım sanırım 3-4 gün kaldı. Geçen ay 3 ünde olmuşum, 2 -3 gün öne geliyor bu hafta sonuna kadar olurum. Şişkinlik başladı, bol bol yeşil çay içiyorum bunun dışında sizce ne yapmalıyım?
canlar nolur ama nolur, bu hafta bir derecemiz olsun bir şeyimiz olsun, bu hafta sıkalım kemerleri, olmaz mı?
diyetisyene pazartesi başlarım diyip ertledim, dün sabah mesaj attı, şehir dışına çıkacağım için ertlediğimi söyledim. galiba dönüşte başlicam yani pazartesinediyetisyenin verdiği tarife uyamıyorum gece hiç birşey canım istemiyor akşamda misafirlikte olduğumuzdan uyamadım diyete
yumurtayı çok özledim bugün diyetisyenimin verdiği doyurucu salatayı yapıcam ama bol yumurta koyarım
yanına mercimek çorbası
ayran,1 dilimde ekmek(neyse ki ekmeği çok aramıyorum)
sahurda mercimek corbası domates salatalık yerim galiba tam bilmiyorum.
Ramazanda asitli içecek tatlı kuralımı var hayatım.. Hangi hadiste hangi ayette geçiyor???
En güzel tatlı hurma o da oruç açarken bir tane.
Ramazan ayının grçek nedenini neden oruç tuttuğumuzu düünürsek yeme düzenimiz dahA güzel olucaktır inşallah..
Su iç canım, bol bol su iç.. İftardn yarım saat sonra su içmeye başla...
baskülümü de yanıma alayım. kaç gündür tartılmıyorum. tartı gününe kadar ekmek-tatlı-pilav yemesem anca kurtarırım durumu. zaten bir haftalık istihkakımı doldurmuşumdur herhaldeEvet kızlar Ramazan ayını bahane edip lütfen salmayın kendinizi
Ekmekten hamur işinden şekerden uzak menüleriniz olsun.. Sebze, meyve, et, yoğurt süt ve bitki çayları ile daha zengin daha sağlıklı ve yağ yakıcı ve de doyurucu menüler hazırlayabilirsiniz kendinize..
Bu hafta ilk üçe girip notamızı sildiriyoruz ona göre alın gardınızı hadi göreyim sizi
Günaydın kızlar... Ramazanınız nasıl gidiyor bakalım. Kızlar Size bir şey sormak istiyorum. Ramazanda ne zaman tartılmamız en doğru sonucu verir günün hangi saatlerinde tartılmalıyız.
selam hepinize... buraya utanarak yazıyorum. Çünkü dün ben ne yedim bir bilseniz.
cumartesi-pazar ipin ucu kaçtı, dün toparlıyım dedim.. Poffff akşam yarım yumurtalı pide + 2 tabak kısır +1 tabak zeytin yağlı sarma daha anlatmıyım.... Cumartesi sabah 60 kg gösteren tartı bu sabah 61.1kggöstermesin mi? Ama tamamdır, sözüm söz CUMA SABAH O TARTI 59 LARI GÖSTERECEK
-adaçayı içebvilirsinDün akşam 1 saat 10 dakika yürüyüş yaptım, çok iyi geldi.... Bu arada regl olacağım sanırım 3-4 gün kaldı. Geçen ay 3 ünde olmuşum, 2 -3 gün öne geliyor bu hafta sonuna kadar olurum. Şişkinlik başladı, bol bol yeşil çay içiyorum bunun dışında sizce ne yapmalıyım?
-adaçayı içebvilirsin
-gerginlik ve tatlı isteğini azaltmak için: muz,kakao,süt,badem,yulaf,yumurta gibi besinler öneriliyor. ben de bu dönemdeyimn de ne kadarını yapıyorum, 2 günür muz yiyorum daha mutluyum...
günaydın canım nedenGünaydın
Ankaradayim ve baskul getirmedim
Günaydınnnnnnnnnnnnnnngünaydın...
yine iyi vermişsin canım çok iyi benceSelam canlar, nasılız bakalım. Ramazan ayında kimseler yok buralarda, hareketlilik azaldı tabi buda çok doğal .
Neyse Ramazan ayı sonrası daha sıkı asılırız diyete diyelim...
Ben bu sabah dayanamadım tartıldım 60.4 kg, geçen hafta cuma 61.1 kg idim..
Bu arada regl olmama 4 gün falan kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?