hosgeldin canımKızlar uzun bir aradan sonra aranizdayim. Fakat 2.3 kilo artıda olduğum için tekrar listeye girebilmem 2-3 haftami alacak galiba maalesef
Teşekkür ederim Hedefcim bayrama kadar artilarimdan kurtulmam lazım. Ramazan olduğu için kısa süreli detoks da yapamıyorum bilmiyorum ne yapacağım yaa offf offff.hosgeldin canım
Ayy bebişi görünce fuygularim depresti
hoşgeldim canım nasıl oldun toparlanabildin mi??Kızlar uzun bir aradan sonra aranizdayim. Fakat 2.3 kilo artıda olduğum için tekrar listeye girebilmem 2-3 haftami alacak galiba maalesef
cumaya var canım umarım aldıklarını verirsin bir an öncemerhaba kızlar bende 3 gündür şehir dışındaydım.cvp da yazamadım dietim altüst oldu inş kilo almamışımdır tartılmaya korkuyorum(
günaydın canım ayy bendedün zor kalktım sahura sabahta iş e gelicem diye zar zor uyandım bende cts günü olacağım ufaktan göbek çıkmaya başladıgünaydın kızlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonu ben dün akşam misafir ağırladım.o yüzden çok geç yattım sahurun son dakikalarında kalkmışım hemen bir su içtim.sonra uykum kaçtı uyuyamadım.şimdide uykusuzluktan ölüyorum uyumak istiyorum
dün tartıldım 64,5 kiloyum 100 gram fazlam var ama hasta olacam şişkinlik olduğunu düşünüyorum
maşallah paşaya bende bu sene kızımı ilk kez denize götüreceğim tam benimde bi fikrim yokkızlar size bir şey soracam oğluşumla ilk defa tatil planları kuruyoruz onu da götürmeyi düşünüyorum.bu arada 22 aylık oğlum bilmeyenler için
şimdi ben onu havuza girdirirken ne giydirmeliyim. onu düşünüyorum.
Kızlar uzun bir aradan sonra aranizdayim. Fakat 2.3 kilo artıda olduğum için tekrar listeye girebilmem 2-3 haftami alacak galiba maalesef
merhaba kızlar bende 3 gündür şehir dışındaydım.cvp da yazamadım dietim altüst oldu inş kilo almamışımdır tartılmaya korkuyorum(
kızlar size bir şey soracam oğluşumla ilk defa tatil planları kuruyoruz onu da götürmeyi düşünüyorum.bu arada 22 aylık oğlum bilmeyenler için
şimdi ben onu havuza girdirirken ne giydirmeliyim. onu düşünüyorum.
Günaydın kızlar.her girdiğimde sayfa hata veriyor ...sizler de aynı durum var mı.
Bu arada memlekettn dün döndüm.bizim bakıcı 12 haziranda işten ayrıldı.ben de izin falan aldım.gelirkn kayunvalidyi getirdim bayrama kadar baksın diye(bakıcı buldum ama eylülde başlayacak) ....kayınvalide orta yaşlı ama parkinson hastası.bakamayacak gibi daha doğrysu benim küçük oğlan azgın.ne yapacağım ben yaaaa.bir de oğlan testis ameliyatu ve sünnet olacak şimdi hastanedeyiz muayene için sıra bekliyoruz 10 gün rpr almayı düşünüyorum.benden böyle kızlar.....
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar.her girdiğimde sayfa hata veriyor ...sizler de aynı durum var mı.
Bu arada memlekettn dün döndüm.bizim bakıcı 12 haziranda işten ayrıldı.ben de izin falan aldım.gelirkn kayunvalidyi getirdim bayrama kadar baksın diye(bakıcı buldum ama eylülde başlayacak) ....kayınvalide orta yaşlı ama parkinson hastası.bakamayacak gibi daha doğrysu benim küçük oğlan azgın.ne yapacağım ben yaaaa.bir de oğlan testis ameliyatu ve sünnet olacak şimdi hastanedeyiz muayene için sıra bekliyoruz 10 gün rpr almayı düşünüyorum.benden böyle kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?