Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar
birazdan dönüş yolculuğum başlıyor.
iyi ki baskül getirmemişim
yanlış anlamayın ha bre yediğim için aç karna tartılma fırsatım yoktu:)
oruç tutacak gibi amcamlarla gece sahura kalktım, sabah tartılsam aç olmicam, eğitim aralrında yedim, eve gitmeden yedim, iftarda yedim, iftar sonrası yedim o yüzden sahurda tartılsam da olmaz
neyse iyi haber online diyet takibine giriyorum ve pazartesi oruçla beraber başlıyorum

Selam hepinize zedegan hoş geldin aramiza nasıl oldun toparlana bıldınmı hedefçim sabahın 6 larında bile bizler geldik demek aklına canım ya cemrecim benim de hedef kilom 60 - 62 arası deemıstım şen mezun olaçakmışın boyun kaç daha vermeyi düşünüyomüşün

Günaydın hepinize canlar. Cumartesi-Pazar ortalıkta yoktum, bir yakınım dışarıdan ortaokul sınavlarına girdi. Cumartesi onunla ders çalıştık, Pazar da ben dinlendim uyudum. Bu arada bir itirafım var, yaptıklarımı birbir söyliycem. Cuma günü akşam pastane pidesi yedim. Cumartesi güllaç+lokma+hamurişi daha ne diyim..Pazar günü yine aynı şekilde eşlik etti. Sanırım regl olduğumdan patlama yaşadım diyebilirim..

günaydın kızlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonu ben dün akşam misafir ağırladım.o yüzden çok geç yattım sahurun son dakikalarında kalkmışım hemen bir su içtim.sonra uykum kaçtı uyuyamadım.şimdide uykusuzluktan ölüyorum uyumak istiyorum
dün tartıldım 64,5 kiloyum 100 gram fazlam var ama hasta olacam şişkinlik olduğunu düşünüyorum

Kızlar uzun bir aradan sonra aranizdayim. Fakat 2.3 kilo artıda olduğum için tekrar listeye girebilmem 2-3 haftami alacak galiba maalesef
hoşgeldim canım nasıl oldun toparlanabildin mi??
merhaba kızlar bende 3 gündür şehir dışındaydım.cvp da yazamadım dietim altüst oldu inş kilo almamışımdır tartılmaya korkuyorum (
cumaya var canım umarım aldıklarını verirsin bir an önce

kızlar size bir şey soracam oğluşumla ilk defa tatil planları kuruyoruz onu da götürmeyi düşünüyorum.bu arada 22 aylık oğlum bilmeyenler için
şimdi ben onu havuza girdirirken ne giydirmeliyim. onu düşünüyorum.

günaydın canım ayy bendedün zor kalktım sahura sabahta iş e gelicem diye zar zor uyandım bende cts günü olacağım ufaktan göbek çıkmaya başladı

maşallah paşaya bende bu sene kızımı ilk kez denize götüreceğim tam benimde bi fikrim yok

Günaydın kızlar.her girdiğimde sayfa hata veriyor ...sizler de aynı durum var mı.
Bu arada memlekettn dün döndüm.bizim bakıcı 12 haziranda işten ayrıldı.ben de izin falan aldım.gelirkn kayunvalidyi getirdim bayrama kadar baksın diye(bakıcı buldum ama eylülde başlayacak) ....kayınvalide orta yaşlı ama parkinson hastası.bakamayacak gibi daha doğrysu benim küçük oğlan azgın.ne yapacağım ben yaaaa.bir de oğlan testis ameliyatu ve sünnet olacak şimdi hastanedeyiz muayene için sıra bekliyoruz 10 gün rpr almayı düşünüyorum.benden böyle kızlar.....

Kızlar uzun bir aradan sonra aranizdayim. Fakat 2.3 kilo artıda olduğum için tekrar listeye girebilmem 2-3 haftami alacak galiba maalesef

nasıl oldun zadegan iyileştin mi canım

merhaba kızlar bende 3 gündür şehir dışındaydım.cvp da yazamadım dietim altüst oldu inş kilo almamışımdır tartılmaya korkuyorum (

kilo almışsan bile hemen verirsin..üzülme

geçmiş olsun canım.benim oğlan da o ameliyatı oldu.rapor alman iyi olmuş çünkü ameliyattan sonra temiz bakım lazım.kremlerini zamanında sürmek falan..çabuk iyileşir inşallah..kaynanan için ona kolay gelsin diyorumçok zorlanacak gibi.......

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…