Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayyy ameliyat sonrası zor mu yaaaa ben bittim desene zaten huysuzdu iyice huysuzlanacak desene

geçmiş olsun canım
sağol cnm ...muayeneden sonra ameliyat için gün verilecek...

günaydın kızlar
şu tartı konusunda yeni birşey duydum çok mantıklı geldi
hani hergün tartılmayın moraliniz bozuluyor denir ya, bu konuyla ilgili
eğer hergün tartılıyorsanız bunu bir yere nor edin ve başka bir sutuna son 3 günün (mümkünse 1 haftanın) ortalamasını yazın...bu şekilde günlük yediklerinden ödem bağırsak şikayetlerinmden etkilenmeişi olursunuz

ayyy ameliyat sonrası zor mu yaaaa ben bittim desene zaten huysuzdu iyice huysuzlanacak desene

sağol cnm ...muayeneden sonra ameliyat için gün verilecek...

yok kız huysuzlanmıyorlar.hatta dikişlerine krem sürmeye kıyamazken o, bezini taktığım anda koşup gidiyordusadece temiz bakmak lazım

geçmiş olsun canım

canım benim boyum 1,70 şuan bile kilom iyi aslında ama daha sonra 1-2 kilo daha alabilme ihtimaline karşın 61 kiloyu tam anlamıyla görmek istiyorum.

kızlar bugün çok kötüyüm yaa boğazım kurudu midem ezildi.bütün vücudum halsiz
biri akşam yemeğimi yapsa bende eve gidip yesem sonra dinlensem uyusam süper olur

dünkü sahur yemeğim kızlar
bayat pideden tost yaptım
kahvaltılık-salatalık/domates
karpuz
çay

bugünkü iftar menüm
yoğurt çorbası
fırında beşamel soslu kabak
sigara böreği
salata
karpuz/kiraz/kayısı
bardakta meyveli tavuk göğsü

herkese hayırlı iftarlar 2.takım şekerleri

kızlar normalde hepimiz menü paylaşımı yapıyorduk taki ramazan gelene kadar peki neden bunu sürdürmedikde yarı yolda bıraktık bu uygulamamızı?????
Aslında bu ay paylaşım yapmamız lazım ki hem birbirimize fikir vermiş oluruz yemek konusunda hemde yediğimiz yemeğin paylaşıını yapmış oluruz sizcede öyle değil mi herkes menü paylaşımı yapsa ve kararsız olan arkadaşlarımızda bizlerden görüp ona da yemek konusunda yardımcı da olmuş sayılırız o yüzden herkes günlük İFTAR MENÜ paylaşımı yapsın kızlar lütfen

ARKADAŞLAR YARIŞMADA HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM, UMARIM HEPİNİZ İSTEDİĞİNİZ KİLOYA KAVUŞUP MUTLU OLURSUNUZ SİZLERE DANIŞMAK İSTEDİĞİM BİR KONU VAR. HEPİNİZ BENİM YAZDIĞIMI GÖRÜN VE CEVAP VERİN DİYE BÜYÜK YAZIYORUM UMARIM BUNDAN RAHATSIZ OLMUYORSUNUZDUR. EĞER OLUYORSANIZ HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM.
Benim bi arkadaşım var yaşı biraz küçük ama kiloyu dert ediyo kendine. En azından ona yardımcı olmak için sizlere bi danışayım dedim. Boyu 158-160 cm arası. Kilosu 45-46 ve yeni 13 yaşına girdi. Büyüyünce fit olmak isteyen biri. Sizce kilosu yerinde mi? En azından ona yardımcı olmak için cevap verirseniz çook mutlu edersiniz beni Hepinize teşekkür ederim

Toparlandim canım toparlandim 2.5 kilo alarak topalak birsey oldum
Ama haftaya cuma listedeyim insaa
hoşgeldim canım nasıl oldun toparlanabildin mi??
cumaya var canım umarım aldıklarını verirsin bir an önce
Teşekkür ederim hosbuldum :)

Haklısın tatlım menülri düzenli yaxamıyoruz.ya daha önce de söyledim sayfaya girmek istediğimde hata veriyor.bu akşm misafir vardı menüm
Salata,yoğrtlu semizotu.mercmk çrb.zeytnyağlı sarma.fırında et-sebze .pilav.ev yapımı vişne suyu..
Yemkten az az yedim.semizotunu çok seviyorum bayağı yedim.

Çayın yanında tatlı vardı ben yemedim.birkç hurma ve birkaç badem şekeri yedim.bizim badem şekerleri çok güzel oluyor @hepberanın pudingleri gibi onları yemem lazım ...
Dün akşam da lahmacun yedim dün sahurda da yum.salatası

Teşekkür ederim Hedefcim bayrama kadar artilarimdan kurtulmam lazım. Ramazan olduğu için kısa süreli detoks da yapamıyorum bilmiyorum ne yapacağım yaa offf offff.
Şimdi kaç kilosun canım?
Kaptanim ben hedef kilo olarak kac belirtmistim 62 kiloda mezun mu olacam yoksa ben yanlis mi hatırlıyorum
Hedefin bende 65 ve 50 yazıyor.. Acaba hangisini yazdık
Eee cuma günü artı çıkarsan biz kime patlayalımm

Geçmiş olsun canım.. Allah yardımcın olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…