ayyy ameliyat sonrası zor mu yaaaa ben bittim desene zaten huysuzdu iyice huysuzlanacak desenegeçmiş olsun canım.benim oğlan da o ameliyatı oldu.rapor alman iyi olmuş çünkü ameliyattan sonra temiz bakım lazım.kremlerini zamanında sürmek falan..çabuk iyileşir inşallah..kaynanan için ona kolay gelsin diyorumçok zorlanacak gibi.......
sağol cnm ...muayeneden sonra ameliyat için gün verilecek...geçmiş olsun canım
Kızlar uzun bir aradan sonra aranizdayim. Fakat 2.3 kilo artıda olduğum için tekrar listeye girebilmem 2-3 haftami alacak galiba maalesef
şu tartı konusunda yeni birşey duydum çok mantıklı geldigünaydın kızlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonu ben dün akşam misafir ağırladım.o yüzden çok geç yattım sahurun son dakikalarında kalkmışım hemen bir su içtim.sonra uykum kaçtı uyuyamadım.şimdide uykusuzluktan ölüyorum uyumak istiyorum
dün tartıldım 64,5 kiloyum 100 gram fazlam var ama hasta olacam şişkinlik olduğunu düşünüyorum
ayyy ameliyat sonrası zor mu yaaaa ben bittim desene zaten huysuzdu iyice huysuzlanacak desene
sağol cnm ...muayeneden sonra ameliyat için gün verilecek...
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar.her girdiğimde sayfa hata veriyor ...sizler de aynı durum var mı.
Bu arada memlekettn dün döndüm.bizim bakıcı 12 haziranda işten ayrıldı.ben de izin falan aldım.gelirkn kayunvalidyi getirdim bayrama kadar baksın diye(bakıcı buldum ama eylülde başlayacak) ....kayınvalide orta yaşlı ama parkinson hastası.bakamayacak gibi daha doğrysu benim küçük oğlan azgın.ne yapacağım ben yaaaa.bir de oğlan testis ameliyatu ve sünnet olacak şimdi hastanedeyiz muayene için sıra bekliyoruz 10 gün rpr almayı düşünüyorum.benden böyle kızlar.....
canım benim boyum 1,70 şuan bile kilom iyi aslında ama daha sonra 1-2 kilo daha alabilme ihtimaline karşın 61 kiloyu tam anlamıyla görmek istiyorum.Selam hepinize zedegan hoş geldin aramiza nasıl oldun toparlana bıldınmı hedefçim sabahın 6 larında bile bizler geldik demek aklına canım ya cemrecim benim de hedef kilom 60 - 62 arası deemıstım şen mezun olaçakmışın boyun kaç daha vermeyi düşünüyomüşün
Ayy bebişi görünce fuygularim depresti
özlüyoruz seni...net problemi..yoğunluğun..bir de mezun olursan hiç mi seni göremeyiz acep
Mezun edelimmi seni canım?
hadi gözünaydın canımdiyetisyenden diyetim geldi
Toparlandim canım toparlandim 2.5 kilo alarak topalak birsey oldumSelam hepinize zedegan hoş geldin aramiza nasıl oldun toparlana bıldınmı hedefçim sabahın 6 larında bile bizler geldik demek aklına canım ya cemrecim benim de hedef kilom 60 - 62 arası deemıstım şen mezun olaçakmışın boyun kaç daha vermeyi düşünüyomüşün
Teşekkür ederim hosbuldum :)hoşgeldim canım nasıl oldun toparlanabildin mi??
cumaya var canım umarım aldıklarını verirsin bir an önce
Haklısın tatlım menülri düzenli yaxamıyoruz.ya daha önce de söyledim sayfaya girmek istediğimde hata veriyor.bu akşm misafir vardı menümkızlar normalde hepimiz menü paylaşımı yapıyorduk taki ramazan gelene kadar peki neden bunu sürdürmedikde yarı yolda bıraktık bu uygulamamızı?????
Aslında bu ay paylaşım yapmamız lazım ki hem birbirimize fikir vermiş oluruz yemek konusunda hemde yediğimiz yemeğin paylaşıını yapmış oluruz sizcede öyle değil mi herkes menü paylaşımı yapsa ve kararsız olan arkadaşlarımızda bizlerden görüp ona da yemek konusunda yardımcı da olmuş sayılırız o yüzden herkes günlük İFTAR MENÜ paylaşımı yapsın kızlar lütfen
Hoşgeldin canım nasıl oldun?Kızlar uzun bir aradan sonra aranizdayim. Fakat 2.3 kilo artıda olduğum için tekrar listeye girebilmem 2-3 haftami alacak galiba maalesef
Şimdi kaç kilosun canım?Teşekkür ederim Hedefcim bayrama kadar artilarimdan kurtulmam lazım. Ramazan olduğu için kısa süreli detoks da yapamıyorum bilmiyorum ne yapacağım yaa offf offff.
Hedefin bende 65 ve 50 yazıyor.. Acaba hangisini yazdıkKaptanim ben hedef kilo olarak kac belirtmistim 62 kiloda mezun mu olacam yoksa ben yanlis mi hatırlıyorum
Eee cuma günü artı çıkarsan biz kime patlayalımmGünaydın hepinize canlar. Cumartesi-Pazar ortalıkta yoktum, bir yakınım dışarıdan ortaokul sınavlarına girdi. Cumartesi onunla ders çalıştık, Pazar da ben dinlendim uyudum. Bu arada bir itirafım var, yaptıklarımı birbir söyliycem. Cuma günü akşam pastane pidesi yedim. Cumartesi güllaç+lokma+hamurişi daha ne diyim..Pazar günü yine aynı şekilde eşlik etti. Sanırım regl olduğumdan patlama yaşadım diyebilirim..
Geçmiş olsun canım.. Allah yardımcın olsun inşallah.Günaydın kızlar.her girdiğimde sayfa hata veriyor ...sizler de aynı durum var mı.
Bu arada memlekettn dün döndüm.bizim bakıcı 12 haziranda işten ayrıldı.ben de izin falan aldım.gelirkn kayunvalidyi getirdim bayrama kadar baksın diye(bakıcı buldum ama eylülde başlayacak) ....kayınvalide orta yaşlı ama parkinson hastası.bakamayacak gibi daha doğrysu benim küçük oğlan azgın.ne yapacağım ben yaaaa.bir de oğlan testis ameliyatu ve sünnet olacak şimdi hastanedeyiz muayene için sıra bekliyoruz 10 gün rpr almayı düşünüyorum.benden böyle kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?