Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım benim boyum 1,70 şuan bile kilom iyi aslında ama daha sonra 1-2 kilo daha alabilme ihtimaline karşın 61 kiloyu tam anlamıyla görmek istiyorum.
Boyun güzelmiş cemre maşallah..
Olur kaptan. Takıma zarar vermek istemem.
Çünkü artık çok yavaş kilo veriyorum.
Zararın için değil canım zamanı geldiği için
kızlar bugün çok kötüyüm yaa boğazım kurudu midem ezildi.bütün vücudum halsiz
biri akşam yemeğimi yapsa bende eve gidip yesem sonra dinlensem uyusam süper olur
Uykusuzluktandır canım..

İftar menün fazla dimi

Dün sahurda:
1 hurma, karpuz, zeytin, karnıyarık, pide, acı biber ve 1 magnezyum tablet..

Ben bugün iftarda kısır yedim..
1 hurma, 1 porsiyon Kısır, haşlanmış taze yaprak salatalık, 1 porsiyon kıymalı makarna..

3 saat sonra
2 şeftali, 2 kiraz (kiraz 2 tane kalmış )

sevgili 13 yaşındaki arkadaşına söyle herşeyi yerinde kilosunu kafasına takacağına bol bol gezsin top oynasın yüzmeye gitsin bol bol kitap okusun derslerine çalışsın bu tarz şeyleri kafasına takmasın
onun yaşında ben 58 kiloydum ve boyumda da kısaydı o yüzden küçük çocukların kilolarına karışan insanlarda nefret ediyorum

sabah sabah önceki yıllara döndüm kiloma çok takılırlardı benimle konuşacakları başka konu yokmuş gibi her önüme gelen ne yiyip ne yemeyeceğimi söylerdi.bende çok üzülür her defasında zayıflayacağımı söyler ama yemek ortaya geldiğinde her şeyi unuturdum.
o yüzden çok içine kapanık bir çocuk (bir genç kız)oldum.fazla zevkimde yoktu hiç güzel şeyler giymezdim başkalarına özenirdim. neyseeee benim regl yaklaşıyor duygusala bağladım kendimi
ve son olarak şunu söylemek istiyorum hiç bir çocuğun kilosuna karışmayalım karışan varsa uyaralım

oh oh maşallah afiyet olsun kuzum

İftar menün fazla dimi
evet kaptanım zaten ne tatlı yiyebildim nede kabak yemeğimin hepsini
1 kepçe çorba--çok az kabak--karpuz--1 hurma--2 tane de patlicanlı sigara böreği--bol bol su
sahurda nasıl ana yemek yiyebiliyosun kaptanım benim illa ki kahvaltılıkolacak yoksa çok kötü oluyorum doymuyor ve çok susuyorum bol çay kahvaltı ohh mis benim için

günaydınlar...... ben çok mutsuzum ya ,iştahım çok açık ya regl oldum bugün işte son gün diyelim ama benim iştahım felaket derecede ne yapayım ya.. Cumaya 3 gün kaldı

İştah açıklığı bir yandan, birde hastalanınca sancım oldu 2 gün yürüyüşte yapamadım pöffff

selam kızlar
listeyi dün aldım ama bugün başladım diyelim.
iftar öğününde 4 kaşık bulgur pilavı vardı ilk gördüğümde çok sevindim ,dün eve gittiğimde kapıda kalacağımı biliyordum çilingir vs. çağıracaktık, yan komşuya gittim ki içli köfte yapıyorlar, oruçlu olmadığımı duyunca sen tadına bak dediler, hadi dedim 4 kaşık pilav yerine bu olsun bu da bulgur sonuçta...neyse kapı açıldı, komşum artan bulgurlu karışımı bana verdi sen de yap diye....özetle bu sebepten dün akşam yediklerimin diyetle alakası yoktu
bugün de oruçlu değilim.
sahurda yazanları kahvaltıda yedim geldim.
1,5 yumurtadan sebzeli omlet
2 dilim çavdar ekmeği
........
normalde ceviz de vardı,2ceviz i yemedim arada yerim diye ,onu da evde unuttum
çaylarıma da toplam 2 çay kaşığı bal kattım.bu da fazlalık kısmı.

listemi müsait olunca düzgünce yazayım.

eveeeet gelelim diyetimize
diyetisyenin gönderdiği liste

sahur:1 tam yumurta+ 1 yumurtanın beyazından sebzeli omlet
2 dilim çavdar ekmeği
2 tam ceviz

iftar:2 hurma
1 kase zerdeçallı çorba
4 yk bulgur pilavı
4 yk sebze yemeği
1 bardak ayran
salata

ara:1 tarçınlı elma
1 su bardağı kefir
...........
zerdeçallı çorba uhs nin verdiği tarifti sanırım.

ZERDEÇALLI KABAK ÇORBASI

2 ORTA BOY KABAK

1 ORTA BOY SOĞAN

2 SU BARDAĞI LİGHT SÜT

2 SU BARDAĞI SU

1 DİŞ SARIMSAK

1 YEMEK KAŞIĞI TOZ ZERDEÇAL

1 YEMEK KAŞIĞI TAM BUĞDAY UNU

1 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI

ÇOK AZ TUZ VE KARABİBER

HEPSİ BİR ARADA PİŞİRİLİR, İSTEĞE GÖRE BLENDERDAN GEÇİRİLEBİLİR.

kahvaltı:
1,5 yumurtadan sebzeli omlet
2 dilim çavdar ekmeği
2 çk bal

öğlen.1 kase zerdeçallı çorba
1 nuget
4 yk karnabahar
2 dilim çavdar ekmeği
1 su bardağı kefir
1/2 sütlü nuriye

merhaba kızlar , geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. dr ptesi gününe randevu verdi. ben bugün işbaşı yaptım bu hafta çalışıp haftaya rapor alacağım zaten bayram gelmiş olacak hayırlısı ile.
dün akşam eşimden çocuklara bakmasını rica ettim sağolsun kırmadı beni.saat 22.00'de çıktım 45 dk yürüdüm.öğlen de yürümüştüm . ben oruçken yürüyemem diyordum ama maşallah bana ihmal etmiyorum...yürüyünce mutlu oluyorum....

gelelim bugünkü menümüzedünden kalanlar)

mercimek çrb.
zeytinyağlı yaprak,
sebzeli et yemeği( fırın ağzıymış adı arkadaşlar dedi)
yoğrtlıu semizotu
komposto

ben de sahurda hiç yemek yemedim şimdiye kadar .çayy çay çay....

canımcım sen ne güzel gidiyordun ne oldu sana tekrar hırslanabilirsin bence.hem regl olayına çok takılmamak gerekiyor bence

evet canım boyum uzun olduğu için ince uzun birisi ol dum
ben de memlekette teyzemin kızını gördüm uzun zmandır görmüyordum, kuzen senin boy kaç dedim, 1,69 dedi, kilon dedim??? k,losu da 62 idi...ve gayet de iyi görünüyordu kilosu ne fazla ne de az tam ideal görünüyordu ( tabii benim fikrim) onun boyunu sorunca gözümde pinoli canlandı sanki

çay olmazsa olmazım benim de ya nolcak böyle çok seviyorum çayı birde iftara yakın bi ağrı giriyo başıma resmen kriz gibi bişey

Selam kızlar
Sahur:
2 dilim ekmek
peynirli omlet
karpuz
salata
kiraz

İftar:
şehriye çorbası
3 yemek kaşığı yeşil fasulye
patates salatası
haşhaşlı tatlı 1 dilim
ufak parça ekmek

Midem küçülmüş iyice iftardan sonra patlıycak gibi oldum. Malesef ne yürüyüş ne spor yapamıyorum oğluş ile uyuyoruz 10 da İnşallah bu hafta 55 i görürüm

kabaklı çorba yapmıştım ben tadı güzel oluyor bu çorbanın tadıda fena olmaz sanırım gayet doyurucu bir menü olmuş bence kefir ve bulgur bana pek uymasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…