Boyun güzelmiş cemre maşallah..canım benim boyum 1,70 şuan bile kilom iyi aslında ama daha sonra 1-2 kilo daha alabilme ihtimaline karşın 61 kiloyu tam anlamıyla görmek istiyorum.
Zararın için değil canım zamanı geldiği içinOlur kaptan. Takıma zarar vermek istemem.
Çünkü artık çok yavaş kilo veriyorum.
Uykusuzluktandır canım..kızlar bugün çok kötüyüm yaa boğazım kurudu midem ezildi.bütün vücudum halsiz
biri akşam yemeğimi yapsa bende eve gidip yesem sonra dinlensem uyusam süper olur
İftar menün fazla dimidünkü sahur yemeğim kızlar
bayat pideden tost yaptım
kahvaltılık-salatalık/domates
karpuz
çay
bugünkü iftar menüm
yoğurt çorbası
fırında beşamel soslu kabak
sigara böreği
salata
karpuz/kiraz/kayısı
bardakta meyveli tavuk göğsü
herkese hayırlı iftarlar 2.takım şekerleri
sevgili 13 yaşındaki arkadaşına söyle herşeyi yerinde kilosunu kafasına takacağına bol bol gezsin top oynasın yüzmeye gitsin bol bol kitap okusun derslerine çalışsın bu tarz şeyleri kafasına takmasınARKADAŞLAR YARIŞMADA HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM, UMARIM HEPİNİZ İSTEDİĞİNİZ KİLOYA KAVUŞUP MUTLU OLURSUNUZSİZLERE DANIŞMAK İSTEDİĞİM BİR KONU VAR. HEPİNİZ BENİM YAZDIĞIMI GÖRÜN VE CEVAP VERİN DİYE BÜYÜK YAZIYORUM UMARIM BUNDAN RAHATSIZ OLMUYORSUNUZDUR. EĞER OLUYORSANIZ HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM.
Benim bi arkadaşım var yaşı biraz küçük ama kiloyu dert ediyo kendine. En azından ona yardımcı olmak için sizlere bi danışayım dedim. Boyu 158-160 cm arası. Kilosu 45-46 ve yeni 13 yaşına girdi. Büyüyünce fit olmak isteyen biri. Sizce kilosu yerinde mi? En azından ona yardımcı olmak için cevap verirseniz çook mutlu edersiniz beniHepinize teşekkür ederim
oh oh maşallah afiyet olsun kuzumHaklısın tatlım menülri düzenli yaxamıyoruz.ya daha önce de söyledim sayfaya girmek istediğimde hata veriyor.bu akşm misafir vardı menüm
Salata,yoğrtlu semizotu.mercmk çrb.zeytnyağlı sarma.fırında et-sebze .pilav.ev yapımı vişne suyu..
Yemkten az az yedim.semizotunu çok seviyorum bayağı yedim.
Çayın yanında tatlı vardı ben yemedim.birkç hurma ve birkaç badem şekeri yedim.bizim badem şekerleri çok güzel oluyor @hepberanın pudingleri gibi onları yemem lazım...
Dün akşam da lahmacun yedim dün sahurda da yum.salatası
evet kaptanım zaten ne tatlı yiyebildim nede kabak yemeğimin hepsiniİftar menün fazla dimi
sahurda nasıl ana yemek yiyebiliyosun kaptanımDün sahurda:
1 hurma, karpuz, zeytin, karnıyarık, pide, acı biber ve 1 magnezyum tablet..
Ben bugün iftarda kısır yedim..
1 hurma, 1 porsiyon Kısır, haşlanmış taze yaprak salatalık, 1 porsiyon kıymalı makarna..
3 saat sonra
2 şeftali, 2 kiraz (kiraz 2 tane kalmış)
evet canım boyum uzun olduğu için ince uzun birisi ol dumBoyun güzelmiş cemre maşallah..
Zararın için değil canım zamanı geldiği için
Uykusuzluktandır canım..
yok canım üzülmedim de işte artık benim de bir bebişim olsun istiyorummmmyaa üzmek için yapmadım.
ben de sahurda hiç yemek yemedim şimdiye kadar .çayy çay çay....oh oh maşallah afiyet olsun kuzum
evet kaptanım zaten ne tatlı yiyebildim nede kabak yemeğimin hepsini
1 kepçe çorba--çok az kabak--karpuz--1 hurma--2 tane de patlicanlı sigara böreği--bol bol su
sahurda nasıl ana yemek yiyebiliyosun kaptanımbenim illa ki kahvaltılıkolacak yoksa çok kötü oluyorum doymuyor ve çok susuyorum bol çay kahvaltı ohh mis benim için
canımcım sen ne güzel gidiyordun ne oldu sana tekrar hırslanabilirsin bence.hem regl olayına çok takılmamak gerekiyor bencegünaydınlar...... ben çok mutsuzum ya ,iştahım çok açık ya regl oldum bugün işte son gün diyelim ama benim iştahım felaket derecede ne yapayım ya.. Cumaya 3 gün kaldı
İştah açıklığı bir yandan, birde hastalanınca sancım oldu 2 gün yürüyüşte yapamadım pöffff
ben de memlekette teyzemin kızını gördüm uzun zmandır görmüyordum, kuzen senin boy kaç dedim, 1,69 dedi, kilon dedim??? k,losu da 62 idi...ve gayet de iyi görünüyordu kilosu ne fazla ne de az tam ideal görünüyordu ( tabii benim fikrim) onun boyunu sorunca gözümdeevet canım boyum uzun olduğu için ince uzun birisi ol dum
çay olmazsa olmazım benim de ya nolcak böyle çok seviyorum çayı birde iftara yakın bi ağrı giriyo başıma resmen kriz gibi bişeyben de sahurda hiç yemek yemedim şimdiye kadar .çayy çay çay....
canımcım sen ne güzel gidiyordun ne oldu sana tekrar hırslanabilirsin bence.hem regl olayına çok takılmamak gerekiyor bence
ben de memlekette teyzemin kızını gördüm uzun zmandır görmüyordum, kuzen senin boy kaç dedim, 1,69 dedi, kilon dedim??? k,losu da 62 idi...ve gayet de iyi görünüyordu kilosu ne fazla ne de az tam ideal görünüyordu ( tabii benim fikrim) onun boyunu sorunca gözümdepinoli canlandı sanki
çay alışkanlığım hiç yok benim çaysız sahur yapıyoruz eğer çok şişlik hissedersem kirazlı form çay içiyorum o kadarçay olmazsa olmazım benim de ya nolcak böyle çok seviyorum çayı birde iftara yakın bi ağrı giriyo başıma resmen kriz gibi bişey
kabaklı çorba yapmıştım ben tadı güzel oluyor bu çorbanın tadıda fena olmaz sanırım gayet doyurucu bir menü olmuş bence kefir ve bulgur bana pek uymasadaeveeeet gelelim diyetimize
diyetisyenin gönderdiği liste
sahur:1 tam yumurta+ 1 yumurtanın beyazından sebzeli omlet
2 dilim çavdar ekmeği
2 tam ceviz
iftar:2 hurma
1 kase zerdeçallı çorba
4 yk bulgur pilavı
4 yk sebze yemeği
1 bardak ayran
salata
ara:1 tarçınlı elma
1 su bardağı kefir
...........
zerdeçallı çorba uhs nin verdiği tarifti sanırım.
ZERDEÇALLI KABAK ÇORBASI
2 ORTA BOY KABAK
1 ORTA BOY SOĞAN
2 SU BARDAĞI LİGHT SÜT
2 SU BARDAĞI SU
1 DİŞ SARIMSAK
1 YEMEK KAŞIĞI TOZ ZERDEÇAL
1 YEMEK KAŞIĞI TAM BUĞDAY UNU
1 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI
ÇOK AZ TUZ VE KARABİBER
HEPSİ BİR ARADA PİŞİRİLİR, İSTEĞE GÖRE BLENDERDAN GEÇİRİLEBİLİR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?