ben de 2 haftadır birlikteydim oğlanlarla çok güzel bir duygu ya sbahtan akşama kadar birlikte olmak onlarla , ayrılırken çok zor geliyor insan çok üzülüyor , E ecem847 seninkine kim bakıyorofffff çok sıkıldım kızlar yaaa bir odanın içinde akşama kadar çalışş dur
dışarı çıkmak istiyorum bol bol nefes almak istiyorum
bende bayramla birlikte 2 hafta tatildeyim sabırsızlıkla bekliyorum oğluşumla bol bol vakit geçiricem
hedefcim kolay gelsin canım bende diyetisyenin verdiği ramazan diyetine uyamıyorum o yüzden ara verdim bayrama yakın gidicem özledim kendisini deeveeeet gelelim diyetimize
diyetisyenin gönderdiği liste
sahur:1 tam yumurta+ 1 yumurtanın beyazından sebzeli omlet
2 dilim çavdar ekmeği
2 tam ceviz
iftar:2 hurma
1 kase zerdeçallı çorba
4 yk bulgur pilavı
4 yk sebze yemeği
1 bardak ayran
salata
ara:1 tarçınlı elma
1 su bardağı kefir
...........
zerdeçallı çorba uhs nin verdiği tarifti sanırım.
ZERDEÇALLI KABAK ÇORBASI
2 ORTA BOY KABAK
1 ORTA BOY SOĞAN
2 SU BARDAĞI LİGHT SÜT
2 SU BARDAĞI SU
1 DİŞ SARIMSAK
1 YEMEK KAŞIĞI TOZ ZERDEÇAL
1 YEMEK KAŞIĞI TAM BUĞDAY UNU
1 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI
ÇOK AZ TUZ VE KARABİBER
HEPSİ BİR ARADA PİŞİRİLİR, İSTEĞE GÖRE BLENDERDAN GEÇİRİLEBİLİR.
benimkine annem bakıyor canım nazla niyazla baktırmaya çalışıyoruz seneye 3 yaşında olacak o zaman kreşe gönderecem
ayy ben dayanamıyorum çaysızlığaçay alışkanlığım hiç yok benim çaysız sahur yapıyoruz eğer çok şişlik hissedersem kirazlı form çay içiyorum o kadar
sayfalrı biraz takip edemedim
L losefar çocuğunu ameliyat ettiriyormuş, geçmişolsun,Allah kolaylık versin.
Dingonunahiri iştahın açılmış,şaşırdım doğrusu
Ellssa oooo kimler gelmiş, gene benimle yarışmak istiyorsun herhalde
Çok doğru söylüyosunuz gerçekten. Yeni nesil çocukları ne yazıkki gereğinden çok fazla fiziksel özelliklerini dert ediniyolar. Bu çocuk benim yakın arkadaşım sevginin kızı. Sevgiyle çok yakın komşuyuz kızıyla ne zaman konuşsak böyle çok kilo aldım deyip duruyo. Bende ona kilonu bu yaşta dert edinmemesi gerektigini söyledim. Sizin yazdıklarınızı ona gösteriyimde artık bu kilo takıntısından vazgeçsin diye düşündüm. Çocuk yaşlarında kafalarını böyle şeylere takmamaları gerekiyo tabi. Sağolun bu aradasabah sabah önceki yıllara döndüm kiloma çok takılırlardı benimle konuşacakları başka konu yokmuş gibi her önüme gelen ne yiyip ne yemeyeceğimi söylerdi.bende çok üzülür her defasında zayıflayacağımı söyler ama yemek ortaya geldiğinde her şeyi unuturdum.
o yüzden çok içine kapanık bir çocuk (bir genç kız)oldum.fazla zevkimde yoktu hiç güzel şeyler giymezdim başkalarına özenirdim. neyseeee benim regl yaklaşıyor duygusala bağladım kendimi
ve son olarak şunu söylemek istiyorum hiç bir çocuğun kilosuna karışmayalım karışan varsa uyaralım
55.3 le izne çıkmıştım birkaç gün önce 57.6 görmüştüm. Yarın sabah tartilacagim aç karnına o zaman belli olur tam kilom.Şimdi kaç kilosun canım?
Hedefin bende 65 ve 50 yazıyor.. Acaba hangisini yazdık
Eee cuma günü artı çıkarsan biz kime patlayalımm
Senin menüleri ve az yediğini bilince bak doğru çıkmış gözlemim..oh oh maşallah afiyet olsun kuzum
evet kaptanım zaten ne tatlı yiyebildim nede kabak yemeğimin hepsini
1 kepçe çorba--çok az kabak--karpuz--1 hurma--2 tane de patlicanlı sigara böreği--bol bol su
sahurda nasıl ana yemek yiyebiliyosun kaptanımbenim illa ki kahvaltılıkolacak yoksa çok kötü oluyorum doymuyor ve çok susuyorum bol çay kahvaltı ohh mis benim için
Senin yüzüne eksimi alsın takım noluyor kuzu????günaydınlar...... ben çok mutsuzum ya ,iştahım çok açık ya regl oldum bugün işte son gün diyelim ama benim iştahım felaket derecede ne yapayım ya.. Cumaya 3 gün kaldı
İştah açıklığı bir yandan, birde hastalanınca sancım oldu 2 gün yürüyüşte yapamadım pöffff
selam kızlar
listeyi dün aldım ama bugün başladım diyelim.
iftar öğününde 4 kaşık bulgur pilavı vardı ilk gördüğümde çok sevindim ,dün eve gittiğimde kapıda kalacağımı biliyordum çilingir vs. çağıracaktık, yan komşuya gittim ki içli köfte yapıyorlar, oruçlu olmadığımı duyunca sen tadına bak dediler, hadi dedim 4 kaşık pilav yerine bu olsun bu da bulgur sonuçta...neyse kapı açıldı, komşum artan bulgurlu karışımı bana verdi sen de yap diye....özetle bu sebepten dün akşam yediklerimin diyetle alakası yoktu
bugün de oruçlu değilim.
sahurda yazanları kahvaltıda yedim geldim.
1,5 yumurtadan sebzeli omlet
2 dilim çavdar ekmeği
........
normalde ceviz de vardı,2ceviz i yemedim arada yerim diye ,onu da evde unuttum
çaylarıma da toplam 2 çay kaşığı bal kattım.bu da fazlalık kısmı.
listemi müsait olunca düzgünce yazayım.
Sen benle yarışırmısın pekisayfalrı biraz takip edemedim
L losefar çocuğunu ameliyat ettiriyormuş, geçmişolsun,Allah kolaylık versin.
Dingonunahiri iştahın açılmış,şaşırdım doğrusu
Ellssa oooo kimler gelmiş, gene benimle yarışmak istiyorsun herhalde
Benim de yok çay alışkanlığım, sadece iftar sonrası karışık bitki çayı içiyorum bir kupa ve sallama.çay alışkanlığım hiç yok benim çaysız sahur yapıyoruz eğer çok şişlik hissedersem kirazlı form çay içiyorum o kadar
Hmm
Senin yüzüne eksimi alsın takım noluyor kuzu???? :KK75::KK75::KK75::KK53::KK75::KK75::KK75::KK53::KK75::KK75::KK75::KK53::KK75::KK75::KK75:[/QUOTE .!.:almaz almaz kuzu, dün akşam bir yürüyüş yapmışım 1 saat 45 dakika, son 15 dakika daha zorlayamadım
Bu sabah tartılmadım. Bu akşamda ve yarında ben spora yükleneyim bak neler oluyor, eksi mi? artı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?