Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

haklısın tabi kaptanım o oran beni mahvetmişti mesela

hımm kafam karıştı şimdi senin bebişle benimki arasında sanırım 4-5 gün var, 1,5 saatlik olan süt izni benim haziran sonunda bitiyordu ama senin biteli 1 ay olmuş

eee peki ben 162 cm boyundayım 50 kg olmak istiyorum, boyuma göre normal mi? Yoksa daha da vermeli miyim?
canım benim naçizane fikrim 1,62 boya 50 kg altı hoş durmaz gibi...... aslında 1,62'ye 50 kg da az gibi ama buradaki çoğu arkadaş çıtır ötesi olmak istiyor saygı duyuyorum tabii

ben doğum öncesi izen ayrılmıştım ondan canımdoğum sonrasına aktaramamıştım doktorum uygun görmediği için ondan erken de işe dönmek zorunda kaldım

ya aslında çıtır olma derdinde değilim, ama giydiğim yakışsın pop göbek olmasın bel ince olsun istiyorum. Birde 50 kg ye inmek isteme sebebim, kışın biliyorum kilo alacağım, çünkü yürüyüş yapamıyoruz yağmurda falan, en azından 2-3 kg bu şekilde avantaj sağlamak

Kızlar pazartesi günü iftara bekar arkadaşlarımı almayı düşünüyorum inşallah(diyeceksiniz ki pzt ye çok var evet var ama ben evde değilim pazar günü akşamı evime döneceğim en azından kafamda menü olayını bitirirsem pazar günü geldiğimde daha kolay girişirim yemek olayına )

menü olarak şöyle düşünüyorum

domatesli tel şehriye çorbası
tavuklu bi yemek ama karar veremedm
sebzeli kabak sandal
kozalak mantısı
içli köfte(bundan tam emin değilim)
yoğurtlu semizotu
meyve
dondurma

nasıl sizce eksik ve fazla var mı??? pilav düşünmüyorum çünkü pek tercih etmediler bekarlarımız ondan
kişi sayısı olarak 15 aylık kızımla beraber 10 kişiyiz

tatlım menünü inceledim kabak sandalla ,kozalak mantısını hiç bilmiyordum onlara da netten baktım ....bence içliköfte mutlaka olmalı içli köfte olmayacaksa bile etli bir yemek olmalı gibi...

bende geçen hafta pazar günü annemlere güveçte köfte(ama ben tepsiye yerleştirdim)
fırında tavuk kanat (tavukçuda incik tavuk satılıyor ondan aldım patatesle marine edip fırına verdim ızgara gibi oldu )
pilav salata ve ayran
senin menünde şöyle olabilir çorba,fırında tavuk kanat tam ortaya ,etli bir ana yemek ve diğerleri
benim güveçte köftemde güzel oldu netten bak oktay usta güveçte köfte

S.a. bacilarim.sali aksami hastandim bugun tartildim hemencek 1 kilo geri gelmis ramazanda verilen kilolar kandirmacami yoksa diye dusunur oldum.
dunde oglen bir simit aksamda iftarda az biseyler yemistim.bakalim bu 5 gun nadil olucak.
sabah kahvaltim bir dilim tam bugday zeytin peynir domates komposto(ramaxan serbeti sevenler denesin diye tarifini yaziyorum.evde kalan kayisi ve kirazlari kaynattim kapatmadan iki dak. once cubuk tarcin attim kapatinca geri aldim tarcini yogun olmasin diye.biraz sekerle aynisi oldu tekrar yapicam)
ara 3 hurma nescafe
devami belirsiz cocuklar daha simdiden disari cikmayi bekliyolar market ve bolca disarda durmak gozukuyo bugun

Selam kızlar
dün kayınvalide deydim
Sahur:
yarım gözleme
peynir
zeytin
domates yeşillik

İftar:
2 yk pilav
1 küçük parça tavuk
2 yk mantı
4 tane lokma yemeseydim iyiydi

bugün tartılıcam iftardan önce inşallah 55 i görürüm en son 56 oldum

hemen bakıyorum canım çünkü önümüzdeki hafta misafirim çok olacak en azından 1 çeşit 1 çeşittir yani teş.ler

bugünkü menüm
soslu makarna
yoğurtlu semizotu salatası
kaşarlı bazlama
meyve tabağı (karpuz-kiraz-şeftali-kayısı)
içecek
tatlı henüz belli değil

bugün benim menüm;
2 tane haşlanmış yumurta beyazı+domates+salatalık
zeytinyağlı fasülye
2 yeşil çay +1 nescafe
3 tane altınbaşak bisküvi + kibrit kutusu kadar b.peynir
1,5 lt su

yine mi az?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…