haklısın tabi kaptanım o oran beni mahvetmişti meselaCanım sadece meyve ile kötü olmayasın.Yemek ye ekmeği kes.Tabi abartmadan ye. Bol su v
Mezun olsun tabi de işte kabul olacakmı burda.. Önce dikkatimden kaçmış demekki boy oranı ve hedefi 50 bildirmişiz..
Belli bir yüzdeyi geçmesi gerekiyor kilo hedefi ve mezuniyet için.. Biz şansıızı deneriz, tabi cemre kararını versin de.
hımm kafam karıştı şimdi senin bebişle benimki arasında sanırım 4-5 gün var, 1,5 saatlik olan süt izni benim haziran sonunda bitiyordu ama senin biteli 1 ay olmuşbenim biteli çok oldu kuzum ya tam 1 ay oldu bugün ama öğlen arası yine gidip geliyorum konuştum müdürümle dedi müdürüm süt iznim bitti ama ben hala emziriyorum sütten kesmedim eğer bi sakıncası yoksa ben öğle araları gidebilir miyim dedim tabi dedi o da allah razı olsun yani
canım benim naçizane fikrim 1,62 boya 50 kg altı hoş durmaz gibi...... aslında 1,62'ye 50 kg da az gibi ama buradaki çoğu arkadaş çıtır ötesi olmak istiyor saygı duyuyorum tabiieee peki ben 162 cm boyundayım 50 kg olmak istiyorum, boyuma göre normal mi? Yoksa daha da vermeli miyim?
ben doğum öncesi izen ayrılmıştım ondan canımdoğum sonrasına aktaramamıştım doktorum uygun görmediği için ondan erken de işe dönmek zorunda kaldımhımm kafam karıştı şimdi senin bebişle benimki arasında sanırım 4-5 gün var, 1,5 saatlik olan süt izni benim haziran sonunda bitiyordu ama senin biteli 1 ay olmuş
canım benim naçizane fikrim 1,62 boya 50 kg altı hoş durmaz gibi...... aslında 1,62'ye 50 kg da az gibi ama buradaki çoğu arkadaş çıtır ötesi olmak istiyor saygı duyuyorum tabii
hımm kafam karıştı şimdi senin bebişle benimki arasında sanırım 4-5 gün var, 1,5 saatlik olan süt izni benim haziran sonunda bitiyordu ama senin biteli 1 ay olmuş
canım benim naçizane fikrim 1,62 boya 50 kg altı hoş durmaz gibi...... aslında 1,62'ye 50 kg da az gibi ama buradaki çoğu arkadaş çıtır ötesi olmak istiyor saygı duyuyorum tabii
bence de azeee peki ben 162 cm boyundayım 50 kg olmak istiyorum, boyuma göre normal mi? Yoksa daha da vermeli miyim?
haklısın tabi kaptanım o oran beni mahvetmişti mesela
iyidir nolsun, iç güveysinden hallicegünaydın kızlar umarım herkes iyidir.
bende geçen hafta pazar günü annemlere güveçte köfte(ama ben tepsiye yerleştirdim)Kızlar pazartesi günü iftara bekar arkadaşlarımı almayı düşünüyorum inşallah(diyeceksiniz ki pzt ye çok var evet var ama ben evde değilim pazar günü akşamı evime döneceğim en azından kafamda menü olayını bitirirsem pazar günü geldiğimde daha kolay girişirim yemek olayına)
menü olarak şöyle düşünüyorum
domatesli tel şehriye çorbası
tavuklu bi yemek ama karar veremedm
sebzeli kabak sandal
kozalak mantısı
içli köfte(bundan tam emin değilim)
yoğurtlu semizotu
meyve
dondurma
nasıl sizce eksik ve fazla var mı??? pilav düşünmüyorum çünkü pek tercih etmediler bekarlarımız ondan
kişi sayısı olarak 15 aylık kızımlaberaber 10 kişiyiz
hemen bakıyorum canım çünkü önümüzdeki hafta misafirim çok olacak en azından 1 çeşit 1 çeşittir yani teş.lerbende geçen hafta pazar günü annemlere güveçte köfte(ama ben tepsiye yerleştirdim)
fırında tavuk kanat (tavukçuda incik tavuk satılıyor ondan aldım patatesle marine edip fırına verdim ızgara gibi oldu )
pilav salata ve ayran
senin menünde şöyle olabilir çorba,fırında tavuk kanat tam ortaya ,etli bir ana yemek ve diğerleri
benim güveçte köftemde güzel oldu netten bak oktay usta güveçte köfte
cuma sabah yani yarın sabah bildiriyoruz değil mi? Yoksa ben mi karıştırıyorumamanın bugün tartı günü mü
bugünkü menüm
soslu makarna
yoğurtlu semizotu salatası
kaşarlı bazlama
meyve tabağı (karpuz-kiraz-şeftali-kayısı)
içecek
tatlı henüz belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?