Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sizden bi ricam var kaptanlarım bu sitede tanışıp diyetarkadaşı olduğum arkadaşımı bizim takıma davet ettim gelebilir mi??çok azimli kendisi :)
Gelebilir tabi canım..
evet evet bende gelmek istyotum aranizaaa lutfennnn

Hoşgeldin canım..
Deneme süren başlamıştır
günaydın herkese...kızlar bayram planı yapalım birbirimize söz verip cıss şeyler yemeyelim

Evet kesinlikle..
Sözler verilmeye başlansın, özellikle akşamları yemelerden uzağız ve hareket tempomuzu yükseltiyoruz ramazan sonrası..

Evet özellikle sen söz ver kuzuu

Tamam canım seni tatil iznine çıkarırız o zaman.

hos buldumm :) baslangic kilom 68 hedefim 55 :) suan zuhalle beraber patates diyeti yapiyoruz 3 gunluk

sahurda 1 orta boy patates
3 kasik yarim yagli yogurt yedim
2 kupa 9 lu birki cayi ictim
1 lt fln su ictim dun toplamda 2.5 lt su ictim

Selam hatunlar nasılsın bakalım sonunda ramazan ayınıda kazasız belasız bitirdik sayılır rabbim seneyede kavuşturmayı nasip etsin inşallah
sahur mneüm
menemen
kahvaltılık
salatalık
karpuz çay

bugünkü menüm ise
iş yerinin yemeği olduğu için dışarda yapacağız iftarımızı bakalım akşam menüde neler var

hos buldumm :) baslangic kilom 68 hedefim 55 :) suan zuhalle beraber patates diyeti yapiyoruz 3 gunluk

sahurda 1 orta boy patates
3 kasik yarim yagli yogurt yedim
2 kupa 9 lu birki cayi ictim
1 lt fln su ictim dun toplamda 2.5 lt su ictim

aramıza hoşgeldin canım

merhaba hos buldum :) ismim didem 22 yasindayim boyum 1.60 kilom 68 hedefim 55 eylule kadr olmak istyorum insallah

zuhalle yine burda isvec diyeti yapiyoduk tanistik diyet arkadasi olduk brber diyet yapiyoruz motive ediyoruz birbirimizi ve iyide arkadas olmusuz cok iyi oldu yoksa sklirdim ben coktan beni motive ediyo en azndan hirslaniyorum :)

didemle kadınlar kulübünde isveç diyetinde tanıştık.diyet arkadaşı olduk birbirimizi frenleyip motive ediyoruz :))))

didemciğim 80 kiloydu şuan 68 maşallahhhh
evet canm ayni seyleri dusunup yazmisiz :)

ayy gitti 12 kilo bi 13 kilo daha gitse daha ne isterimki seninde katkin car bunda canm benim saol ben gerckten beni frenleyen bri olmasaydi arkadaslik etmeseydn bana bole istikrarli bisekilde devam edemzdim biyerden snra skilir birakirdin saol :)

aynen canım bende öyle . kilo vermeyi bırak alırdım bile .tabiki herşey karşılıklı bende senin sayende bulduğun diyetlerle kilo veriyorum özellikle bu hafta :)motiven arkadaşlığın için sende sağolll artık burada beraber yolumuza devammm

maşallah güzel kilo vermiş azaydidem canım ne kadar sürede verdin

martin 12 den beri diyetteyim ama ilk 5 kilo o aylarda fln gtti kolari sayarak verdim 1000 en fazla 1100 kaloriyi gecmedm ole verdim tabi arda bozduklarimda oldu snra nerdeyse 1 ay diyet pek yamamdm misafirlerim vardi snra is ecdi muzaffer kushanin diyetiydi fln derken bu kiloya kadr dustum elma diyetide denedm 4 gun 4 kilo diyetide denedm ortaya kasmrisik biseyler yaptik yani bazen sadece dkkat ettim bazen verdgim 2 kilosunu geri aldigim oldu ayriyetten evde zumba yapiyorum 1 ay oncesine kadr spora gidiyodum ramazandan beri gidemiyorum iste bole :)

hmmm inşallah geri kalan kilolarınıda verirsin canım

aynen canm devam :) ama sende iyi verdn 77 kiloyla basladn smdi 67.5 kilosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…