Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet canm, benim de en kolay tuttuğum oruçtu bu yıl elhamdülillah.. Normalde iş yapamazdım bööle uzanır mayışır giderdim ama bu yıl hem işimi hem koşturmam yapıyorum çok şükür..
Tabii bu beslenme ile alakalıymış onu tam anladım bu yıl..
Mesela tatlı hiç yemedim kiii her yıl kerebiçler dondurmalar, şerbetli tatlılar havada uçuşurdu..Tatlı yerine meyve yedim ve iftar da ve sahurda 1 er tane hurma yedim..
Asitli ve şekerli içecek hiç içmedim, normalde de içmem ama her ramazanda mandalina suyuna takılırdım nedense..
Pilav kendi menümde porsiyon olarak koymadım, kızımın tabağından kaşıkla aldım tadımlık o da her zaman değil..
.... veeeee ekmek yemedimmm

Geçen hafta 1, 4 kilo almıştım çok moralim bozuldu ve yatsı namaz sonrası yediğim meyve porsiyonunu kaldırdım sahurda yedim sadece ve bu hafta 1,2 kilo vermişim..

Ramazan ayında kilo vermek hayaldi benim için, kilo almadan geçsin yeter diyordum.. Ramazan sonrası yürüyüş ve spor başladımı rahat gidecek inşallah son kilolar..

Kadir Gecesi ve önemi sadece Hazreti Muhammed'in ümmetine verilen kutsal bir gece olmasından ileri gelir. Kadir Gecesi okunacak dualar ve 4 rekat kılınacak namaz 4 bin yıl ibadete denktir.

Kadir Gecesi nedir
bilen için bu gece bin aydan daha hayırlıdır, Kadir Gecesi'nin önemi ise bu gecenin sadece Peygamber efendimizin ümmetine ait olmasıdır.

Kadir Gecesi okunacak dualar ve kılınacak olan namaz ile bu gecede yapılan ibadet 4 bin yıllık ibadete eşdeğerdir.

Kadir Gecesi'nin hangi gün olduğu aslında kesin olarak bilinmez, Ramazan ayının son 10 gününde aranması gerekir. Kadir Gecesi ile ilgili hadisler ve İslam alimlerinin yorumları bu gecenin özel alametleri ve belirtileri olduğu yönündedir.

*|* Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla”ya sunacağı ve O”nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir gecesiniz hayırlı olsun

evet bana da oruç daha kolay geldi bu yıl. normalde ağzım kurur dudaklarım çatlardı, bu yıl maşallah ım var. hamurları yiyip uyku bastırdığı günü saymazsak çok iyiydim. malesef tatlılar yedim. ama ölçülü oldu diyim. oruç tutarken normalde hareketimi kısıtlarken bu son iki haftadır yürüyüşe de çıkıyorum

61 kilo olmak istiyorum artık bu arada kilom daha 64

Başta losefar ve lusyen32 olmak üzere diğer arkadaşlarım hepinizin msjlarınızı tek tek okudum öncelikle hepinizi tb ediyorum çok piss gaza geldimm bende zayıflıcam inş sizlerle desteğinizle
inşallh hepimiz başaracağıznaptın taşındınız mı siz?

Sizden bi ricam var kaptanlarım bu sitede tanışıp diyetarkadaşı olduğum arkadaşımı bizim takıma davet ettim gelebilir mi??çok azimli kendisi :)
gelsin bakalım

evet evet bende gelmek istyotum aranizaaa lutfennnn

hoşgeldin, hemen kendini tanıtır mısın,bir de zuhalle nerden tanışıyorsun
takım kurallarımız ilk sayfada yazıyor. ilk 2 hafta deneme haftası. günlkük düzenli menü paylaşımı şart. Aktif olursanve kilo verirsen iki hafta sonunda takıma girebilirsin.

kaptancım ben iki hafta tatile çıkıyorum.bayram sonrası bildirimde bulunamam.muhtemelen otelde kaçıracağım için takım ortalamasına da zarar veririm.iznini istiyorum...
ama dönüşte 55 oluncaya kadar burdayım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…