bu arada takım dereceye girmiş çok sevindim....
Bende bu hafta sonu tartıldım 59.8 kg yim. Cumadan bu yana 200 gram atmışım laf aramızda
Sen de istikrarlı ol beslenme ve spor konusunda sen de gör istediğin kiloyu hayatım..Ne güzel 59 60 lardan bahsediyosunuz bende inebilsem.76 kiloydum diyen arkadaşım nasıl indin 50 lere bende istiyorumm
Evet canm, benim de en kolay tuttuğum oruçtu bu yıl elhamdülillah.. Normalde iş yapamazdım bööle uzanır mayışır giderdim ama bu yıl hem işimi hem koşturmam yapıyorum çok şükür..Zuhal cim takıl buraya zayıflarsın merak etme ben de diyete başladığımda 74 kg dum martta başladım 4 ayda 12 kilo verdim istikrarlı ol bı kere kacırsan dahi onu unut dıyetıne kaldığın yerden devam et ben her gün 1 saat yürüyüş yaptım şimdi ramazanda yuruyemedım bayram sonrası devam yuruyuslere bol su içtim sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su bide proteıne ağırlık verdim çoğu geceler ac yattim pilav makarna ilk 2 ay yemedım şimdide 2 kasık anca yıyebılıyorum mıdem küçüldü gerçekten geçen sene oruçta çok zorlandım çoğu kere de tutamadım bu sene çok rahat tutuyorum tatlı börek onları söylemiyorum zaten hicyemedim şimdi şimdi ucundan yiyorum kafaya takmakla ilgili kafaya takarsan zayıflarsın en kısa sürede hadi bakem umutsuzluğa düşmek yok sağlık sorunun yoksa verirsin canım merak etme hadi optum hepınızı :))
evet bana da oruç daha kolay geldi bu yıl. normalde ağzım kurur dudaklarım çatlardı, bu yıl maşallah ım var. hamurları yiyip uyku bastırdığı günü saymazsak çok iyiydim. malesef tatlılar yedim. ama ölçülü oldu diyim. oruç tutarken normalde hareketimi kısıtlarken bu son iki haftadır yürüyüşe de çıkıyorumEvet canm, benim de en kolay tuttuğum oruçtu bu yıl elhamdülillah.. Normalde iş yapamazdım bööle uzanır mayışır giderdim ama bu yıl hem işimi hem koşturmam yapıyorum çok şükür..
Tabii bu beslenme ile alakalıymış onu tam anladım bu yıl..
Mesela tatlı hiç yemedim kiii her yıl kerebiçler dondurmalar, şerbetli tatlılar havada uçuşurdu..Tatlı yerine meyve yedim ve iftar da ve sahurda 1 er tane hurma yedim..
Asitli ve şekerli içecek hiç içmedim, normalde de içmem ama her ramazanda mandalina suyuna takılırdım nedense..
Pilav kendi menümde porsiyon olarak koymadım, kızımın tabağından kaşıkla aldım tadımlık o da her zaman değil..
.... veeeee ekmek yemedimmm
Geçen hafta 1, 4 kilo almıştım çok moralim bozuldu ve yatsı namaz sonrası yediğim meyve porsiyonunu kaldırdım sahurda yedim sadece ve bu hafta 1,2 kilo vermişim..
Ramazan ayında kilo vermek hayaldi benim için, kilo almadan geçsin yeter diyordum.. Ramazan sonrası yürüyüş ve spor başladımı rahat gidecek inşallah son kilolar..
bu arada takım dereceye girmiş çok sevindim....
Bende bu hafta sonu tartıldım 59.8 kg yim. Cumadan bu yana 200 gram atmışım laf aramızda
50 li rakama indin haaa...tebrikler türkancım
Sizden bi ricam var kaptanlarım bu sitede tanışıp diyetarkadaşı olduğum arkadaşımı bizim takıma davet ettim gelebilir mi??çok azimli kendisi :)
inşallh hepimiz başaracağızBaşta losefar ve lusyen32 olmak üzere diğer arkadaşlarım hepinizin msjlarınızı tek tek okudum öncelikle hepinizi tb ediyorum çok piss gaza geldimm bende zayıflıcam inş sizlerle desteğinizle
gelsin bakalımSizden bi ricam var kaptanlarım bu sitede tanışıp diyetarkadaşı olduğum arkadaşımı bizim takıma davet ettim gelebilir mi??çok azimli kendisi :)
evet evet bende gelmek istyotum aranizaaa lutfennnn
günaydın herkese...kızlar bayram planı yapalım birbirimize söz verip cıss şeyler yemeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?