Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Cevabımı aldım

selam herkese....

Ben bir haftadır tuvalete çıkmada sorun yaşıyordum, açıkçası 4 gündür normal yediklerimin üzerine çıktım bilerek.
Vücudum kıtlığa karşı tepki veriyor sanırım, biraz fazla yiyince bağırsaklarım çalıştı. Bugünden itibaren proteine yükleniyorum. Bayram dönüşü 24 temmuzda 58.5kg olacağım söz. Laf aramızda bayram sonrası hafta senelik izinde kullanıyorum
Eğer bayram telaşı, tatil v.s derken görüşemezsek şimdiden hepinizin bayramını kutlarım. Sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle.
Öpüyorum hepinizi.

Həyəcan və həsrətlə gözlənilən müqəddəs Ramazan bayramı gəldi, xoş gəldin. Mübarək bayram xalqımıza sağlamlıq, dinclik, xoşbəxtlik, bolluq və bərəkət gətirsin. Xeyirli bayramlar diləyiylə.

Bgun
shurda yarim pates yedim sadece
iftarda yarimdan azck fazla patates ve bir bardak yarim yagli yogurt yedim
4 bardak su ictim
smdi kayisili form cay iciyorum bi kupa sahura kadr 2.5 lt suya tamamlicam ve 9 lu cay icicem 3 kupa daha :)

spor olrak 1 saat yuruyus yaptim ev temizligi yaptim okadr :)

İyi geceler arkadaşlar bayadır giremedim bende. Dıdem arkadaşım hoş geldin yazdıklarını tek tek okudum azmine hayran kaldım devam arkadaşım çok güzel kilolar vermısın bundan sonrası 2 . Takımla birlikte daha çabuk gider daha önce gelseydın keşke neyse tekrar hoş geldin hepınızın bayramı kutlu olsun sevdıklerınızle beraber çok güzel geçer ins ben şimdilik iyi gidiyorum kilo almadım en azından zaten tatlıyla aram yok demiştim bizde agustosun basında tatile gitmeyi düşünüyoruz belki izin isterim daha karar vermedim boğazimiza hakim olalım çok fazla abartmayalım olurmu hepınızı optum iyi tatiller

bende durum vahimm arefe günü çok dikkat ettim 1.gün ucundan yedim 2. Ve 3.gün çok gezdik heryerde ucundan alıyım derken bugün saldım gitti ( neyseki evime geldim ve cuma gününe daha çok var kaldığım yerdn devam edeceğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…