canım sen haftaya listeye gireceksinbenide listeye ekleyinn lutfennnnnilk 68 kiloyken yazdm buraya suanda 66.8 kiloyum 1.2 kilo vermisim :)
bildirimde bulunmadı yazdım canımbugün tartılamıycam kızlar napıcam?
aynenoff evet ya daha çok giderdi aynı vermişiz :)
yaa ama iki hafta oldu ben buraya ilk yazali bu hafta eklesenz olmazmiii***2.TAKIM 422.ETAP***
lusyen32 ( 62,4/61,6 / 0,8/ 0,64% )
hedef52 (64,0 / / /% )
Meggieee( 64,7 / / / / % )
Hepbera( 62,6 / / / % )
losefar ( 58,5 / / /% )
secret_88( 55,6 / / /% ) BİLDİRİMDE BULUNMADI
cemre cemre ( 62,2 /61,5 / 0,7/0,56 % )
uhs( 64,4 / / / %)
Dingonunahiri (60,0/ / / %)
zuhal32( 68,4 / 67,2/1,2 /0,88%)
2.takım ortalaması : %
canım sen haftaya listeye gireceksin
bildirimde bulunmadı yazdım canım
canım sen 14 temmuzda aramıza katılmışsın daha 10 gün olmuş normalde 2 hafta yani 15 gün sonra eğer kilo vermişsen ve aktif üye isen listeye girersin ki zaten vermiş ve aktif birisin tek eksiğin süren dolmadı canımyaa ama iki hafta oldu ben buraya ilk yazali bu hafta eklesenz olmazmiii
canım sen 14 temmuzda aramıza katılmışsın daha 10 gün olmuş normalde 2 hafta yani 15 gün sonra eğer kilo vermişsen ve aktif üye isen listeye girersin ki zaten vermiş ve aktif birisin tek eksiğin süren dolmadı canımama haftaya inşallah listedesin
hadi inş.hmm tamam ozman napalim haftaya birinci olucam ama cok hirslandim
Evett benimmm anneme geldiğim için bu hafta bukadar veremem korusam iyi :)) cumaya senden iyi bir performans bekliyorum cnmen cok kilo veren zuhal olmus listede
Evett benimmm anneme geldiğim için bu hafta bukadar veremem korusam iyi :)) cumaya senden iyi bir performans bekliyorum cnm
Doğru yapmışsın canım, elerine sağlık.Ellssa kaptanım losefar baskülü yanında değil die tartılmadı bende bildirimde bulunmadı olarak düştüm umarım yanlış olmamıştır
Evett benimmm anneme geldiğim için bu hafta bukadar veremem korusam iyi :)) cumaya senden iyi bir performans bekliyorum cnm
Çok tşk ederiim :)) böyle devam ederim inşşDoğru yapmışsın canım, elerine sağlık
Tebrikler canım,bu hafta güzel verdin kiloyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?