Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aman canım dikat et, cumaya kadar gitsin kilolar..

Günaydın kızlar evet ramazan bitti ve kilolar yavaş yavaş geri gelmeye başladı. Bende birazcık kilo almışım. Ama bu kilolar cumaya kadar gidecek... Çalışmalara başladım..

Günaydın kızlar evet ramazan bitti ve kilolar yavaş yavaş geri gelmeye başladı. Bende birazcık kilo almışım. Ama bu kilolar cumaya kadar gidecek... Çalışmalara başladım..
Canım senin önceki hedefin 50 yapmıız daha sonra sen değiştirmiştin ya, işte biz o hedefi 58 de sabitledik haberin olsun.

Iyi geceler kızlar bayram bitti ve alınan kilolarla yine ben geldim kilomu söylemek istemiyorum yarın diyetisyenime gidiyorum herhalde o beni disipline eder ve cumaya kadar bu kiloların bir kısmı gider bugün işyerinde ki diyet arkadaşım tatilden döndü çok zayıflamis ben se kilo aldım o diyet listeleri ne devam ediyor
Birde eeee yarın annemde diyetisyenime geliyor Kendisi 96 kilo ve yemek yemeği çok seven biri nasıl olacak yarın bakacaz görüşürüz öpüyorum hepinizi iyi geceler

Hepinmize iyi geceler kaçamaklarım normalde tatlı yemem ısrar edilince kıramadım 2 dilim baklava 1 dilim kalbura bastı 1 dilim tavuk göğsü tatlısı bayram boyunca yedıgım tatlılar bunlar bide 2 kuçuk dilim börek bu kadar. Çok degıl demi biraz içimi rahatlatin sabah tartıldım 62 .1 kilo almamışim hatta vermısım en son kactım hatırlamıyorum şimdi kaptanım en son yaptığımız kilo bıldırımını koyarmısın bı bakalım cumaya bisey kalmadı

Canım ilk hedefin 50 kilo olmakmış, normalde hedefleri geri çekemiyoruz, senin boyun uzun olunca epey sıkı bir pazarlık yaptım ve 58 de anlaştık..
Sen de şimdi itiraz etme, 50 nerdeee, 58 nerde... Valla yoksa mezun olamıyordun..Sen spora felan da başla ve önümüz kış alabilme ihtimaline karşı 58 e doğru yol al. Koruma kilon olsun

***2.TAKIM 421.ETAP*** ÜÇÜNCÜ

lusyen32 ( 62,7 / 62,4/ 0,3/ 0,48% ) hedefi:59
hedef52 (64,8/64,0 /0,8 /1,24 % ) hedefi:58
Meggieee( 65,4 /64,7 /0,7 /1,07 % ) hedefi:58
Hepbera( 62,6 / / / % ) sabit,hedefi:55
losefar ( 59,6 /58,5 /1,1 /1,85 % ) hedefi:52
secret_88( 55,5 /55,6 /-0,1 / %-0,18 ) hedefi:54
cemre cemre ( 62,2 / / / % ) sabit,hedefi:61

SaskınAnne (67,8 / / / %) bildirimde bulunmadı, izne ayrıldı,hedefi:58
uhs( 64,4 / // %) BİLDRİMDE BULUNMADI, hedefi:58,
Dingonunahiri (60,3 /60,0/0,3/ 0,50%) hedefi:50
zuhal32( 69,3 /68,4 /0,9 /1,30 % ) hedefi:60,

2.TAKIM ORTALAMASI: 0,57%

hos buldum canm guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim insallah herkes istedigi kiloya duser once azim gerisi zaten geliyo :)

aslında 50 kilo dememiştim 50 li kilolar demiştim orda karışıklık olmuş sanırım neyse tamam 58 kilo hedef kilom olsun.

aslında 50 kilo dememiştim 50 li kilolar demiştim orda karışıklık olmuş sanırım neyse tamam 58 kilo hedef kilom olsun.
Tamam canım anlaştık o zaman
ayy listeye baktım da en kilolu benimmm(

İşte bu da senin azmine kırbaç olsun.. Senden az görünen kızlar bir zamanlar senin gibiydi..Sen neden onlar gibi olmayasın dimi

kizlarrrr 69 dedik ee artikk bende kesun listeye guricem demi yarindan itibaren menu paylasimina ve siki bur sekilde kilo vermeye devammmn zuhall harikasinnn iyi vermissinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…