Aman canım dikat et, cumaya kadar gitsin kilolar..bende durum vahimm arefe günü çok dikkat ettim 1.gün ucundan yedim 2. Ve 3.gün çok gezdik heryerde ucundan alıyım derken bugün saldım gitti( neyseki evime geldim ve cuma gününe daha çok var kaldığım yerdn devam edeceğimmm
Evet canım dikkat edeceğim kendime ceza vercemm iradeli olmalıydımmAman canım dikat et, cumaya kadar gitsin kilolar..
Canım senin önceki hedefin 50 yapmıız daha sonra sen değiştirmiştin ya, işte biz o hedefi 58 de sabitledik haberin olsun.Günaydın kızlar evet ramazan bitti ve kilolar yavaş yavaş geri gelmeye başladı.Bende birazcık kilo almışım. Ama bu kilolar cumaya kadar gidecek... Çalışmalara başladım..
kaptanım elli sekiz çok düşük değil mi şimdi bile bayramda görenler çok zayıf olmuşsun dediler.Canım senin önceki hedefin 50 yapmıız daha sonra sen değiştirmiştin ya, işte biz o hedefi 58 de sabitledik haberin olsun.
Şu an kilon kaç?kaptanım elli sekiz çok düşük değil mi şimdi bile bayramda görenler çok zayıf olmuşsun dediler.
61,200Şu an kilon kaç?
Canım ilk hedefin 50 kilo olmakmış, normalde hedefleri geri çekemiyoruz, senin boyun uzun olunca epey sıkı bir pazarlık yaptım ve 58 de anlaştık..61,200
İyi geceler arkadaşlar bayadır giremedim bende. Dıdem arkadaşım hoş geldin yazdıklarını tek tek okudum azmine hayran kaldım devam arkadaşım çok güzel kilolar vermısın bundan sonrası 2 . Takımla birlikte daha çabuk gider daha önce gelseydın keşke neyse tekrar hoş geldin hepınızın bayramı kutlu olsun sevdıklerınızle beraber çok güzel geçer ins ben şimdilik iyi gidiyorum kilo almadım en azından zaten tatlıyla aram yok demiştim bizde agustosun basında tatile gitmeyi düşünüyoruz belki izin isterim daha karar vermedim boğazimiza hakim olalım çok fazla abartmayalım olurmu hepınızı optum iyi tatiller
canım ramazan bayramında tartıldım 61,200 kiloyum.Cemre biz senin le Aynı kıloyduk sen ne ara 61 .2 oldun vav darısı başıma
aslında 50 kilo dememiştim 50 li kilolar demiştimCanım ilk hedefin 50 kilo olmakmış, normalde hedefleri geri çekemiyoruz, senin boyun uzun olunca epey sıkı bir pazarlık yaptım ve 58 de anlaştık..
Sen de şimdi itiraz etme, 50 nerdeee, 58 nerde... Valla yoksa mezun olamıyordun..Sen spora felan da başla ve önümüz kış alabilme ihtimaline karşı 58 e doğru yol al. Koruma kilon olsun
Tamam canım anlaştık o zamanaslında 50 kilo dememiştim 50 li kilolar demiştimorda karışıklık olmuş sanırım neyse tamam 58 kilo hedef kilom olsun.
ayy listeye baktım da en kilolu benimmm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?