Canım sen listede değilmiydin önce. Benmi yanliş hatırlıyorum.kizlarrrr 69 dedik ee artikk bende kesun listeye guricem demi yarindan itibaren menu paylasimina ve siki bur sekilde kilo vermeye devammmn zuhall harikasinnn iyi vermissinnn
kizlr yarindan itibaren dahada sikmam lazm tatile gidicem cunku 1 hafta siki bir protein agirlikli yapiyim diyorumm bana destek olacak azimli arkadaslarimi neklerim
ayy canım nerelerdesin sen 69 oldun mu ?gel artık beraber zayıflayalım aslında ben daha çok verirdim bayram olmasaydı bakalım yarın kaç çıkcamm süprizzzkizlarrrr 69 dedik ee artikk bende kesun listeye guricem demi yarindan itibaren menu paylasimina ve siki bur sekilde kilo vermeye devammmn zuhall harikasinnn iyi vermissinnn
bende kilo bildiriyorummm 67.2 :)) 1.2 gitmişş ahhh bayram mahvetti beni rahat 2 kilo giderdi ama buna da şükürr
off evet ya daha çok giderdi aynı vermişiz :)bu bayram bizi mahvetti :)
amanın kilo almıışsınKızlar Merhaba nasılsınız benım kılom 65.2 kusura bakmayın adet donemi oncesınde yım ve kabızlık sorunum var diyetisyenıme gıttım verdiklerini uyguluyorum
bu arada bu hafta fazla giremedim ızne cıktıgımdan beri ev temızlıyorum once kendi evimı temızledım sımdı annemınevını temıxlıyorum neyse gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?