kızlar tayinimiz çıktı. benim tayini de aldırmaya çalışıyoruz. ev bulduk, taşınacaz vs... izinde yanımda baskül götürdüm ama sabah cıbıldak bir şekilde tartılabiceğim müsait bir ortam olmadı***2.TAKIM 422.ETAP***
lusyen32 ( 62,4/61,6 / 0,8/ 0,64% ) etap birleşmesinden dolayı %si 2 ye bölündü
hedef52 (64,0 / / /% ) BİLDİRİMDE BULUNMADI
Meggieee( 64,7 / / / / % ) BİLDİRİMDE BULUNMADI
Hepbera( 62,6 / / / % ) BİLDİRİMDE BULUNMADI
losefar ( 58,5 / / /% ) BİLDİRİMDE BULUNMADI
secret_88( 55,6 / / /% ) BİLDİRİMDE BULUNMADI
cemre cemre ( 62,2 /61,5 / 0,7/0,56 % ) etap birleşmesinden dolayı %si 2 ye bölündü
uhs( 64,4 /65,2 /-0,8 /- 0,41%) 420.etapta bildirimde bulunmadığından dolayı %si 3 ye bölündü
Dingonunahiri (60,0/ / / %) BİLDİRİMDE BULUNMADI
zuhal32( 68,4 / 67,2/1,2 /0,88%) etap birleşmesinden dolayı %si 2 ye bölündü
2.takım ortalaması : % 0,17
ilginç... belki orda takılı kaldı adres. adresi değiştirerek dolaylı yollardan girmeye çalış. mesela önce kadınlar kulübü bloğa oradan da foruma tıklamayı dene.olmadı eşinle telefonları değiştirSelam kizlar.memleketten doner donmez tatile ciktik.rezervasyon yaptirmustik aylar oncesinden.bu arada okul kapandigi gun ben de senelik izin almistim malum bakicim isten ayrildi.sonra araya oglanin sunneti girdi 5 gun rapor...bayram falan derken 2 aydir evdeyim.superrrrr....
Gelelim diyet mevsusuna memleketteyken hic edemedim....çok fazla yuruyuş de yapamadim...tatilden korkuyordum ama korktugum gibi değil çünkü yemekleri çoook kötü ...biliyorum şimdi nimete öyle denir mi diyeceksiniz ama başka şekilde ifade edemedim.bu arada öyle disipline olmuşum ki tatlilarin önünden dahi gecmiyorum..
Ben kendi cep telimden bütün sitelere girebildigim halde kk'ya giremiyorum..hata veriyor ?????anlamadim gitti...eşimin telinden yaziyorum..ne olur bir fikri olan varsa bilgi versin. Siteye girmek istedigimde cikan uyari yazisini kisaltarak yaziyorum...http///......kk....Alinirken web sitesi bir hatayla karşilaşti.
Http//www.kk.........kapatilmiş veya bakima alinmis olabilir ..........
uyarsi geliyorrrr kizlarrrrrrr
Tayin nereye çıktı canım? Yanima geliyormuşsun birde ne güzel olurdukızlar
kızlar tayinimiz çıktı. benim tayini de aldırmaya çalışıyoruz. ev bulduk, taşınacaz vs... izinde yanımda baskül götürdüm ama sabah cıbıldak bir şekilde tartılabiceğim müsait bir ortam olmadıbu sabah kiloma bir bakayım dedim 66,5 neyse perşembeye kadar verdiğim kar. bu hafta ve gelecek hafta ortasına kadar çalışıyor olacağım. en geç haftaya evi taşımamız lazım. annemler gelecek yrdıma. sonrasında mehil müdeti 15 gün. bu arad bol bol ev temizleriz cam sileriz falan. kalabalıkta şu diyet mevzusunu da oturtsak annemin de ihtşyacı var aslında. neyse ben bugün lahana alıp başlıyorum ödem atmaya
ilginç... belki orda takılı kaldı adres. adresi değiştirerek dolaylı yollardan girmeye çalış. mesela önce kadınlar kulübü bloğa oradan da foruma tıklamayı dene.olmadı eşinle telefonları değiştir
kızlar benim de 6 ay izne ayrılasım var:) evde durmaktan sıkılayım, yapacak bişey bulamamayım istiyorum
Maraş oldu...Tayin nereye çıktı canım? Yanima geliyormuşsun birde ne güzel olurdu
Müthiş çözüm
6 ay izinNasıl olyor o
hedef kuzum napmışsın sen öyle***2.TAKIM 424.ETAP***
lusyen32 ( 61,6/ / / % )
hedef52 (64,0 /66,5 /-2,5 /- 1,3% ) kilosu 3e bölündü
Meggieee( 64,7 / / / / % ) BİLDİRİMDE BULUNMADI
Hepbera( 62,6 / / / % ) BİLDİRİMDE BULUNMADI
losefar ( 58,5 / / /% ) BİLDİRİMDE BULUNMADI
secret_88( 55,6 / / /% ) BİLDİRİMDE BULUNMADI
cemre cemre ( 61,5 / / / % ) sabit
uhs( 65,2 / / /%)
Dingonunahiri (60,0/ / / %) BİLDİRİMDE BULUNMADI
zuhal32( 67,2 / / / %)
2.takım ortalaması : %
kuzum napmışsın böyleEşimin telefonundan yaziyorum
geçmişteki kilom 58.5
bu haftaki kilom 59.4
fark -0.9
%0.015
Gelecek hafta bomba gibi olacak ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?