Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kaptanım azaydidem dide arkadaşımız 14 temmuzda aramıza katıldı ve katılımıda iyidi normalde bu hafta ya listeye girmesi gerekli değil miydi??

evet ya iki hafta oldu benide ekleyin listeye ilk yazdgimda 68 kiloydum suan tam 65 kiloyum gcen hafta 66.8 dm bu hafta istedgim gbi olmadi ama bunada skur napalim 65 kiloyum tam listeye eklersenz sevinirim :)

kaptanım azaydidem die arkadaş vardı 14 temmuzda aramıza katıldı ve katılımıda iyi bu hafta listeye girmesi gerekmiyor muydu
Hani bu hafta hiç görünmedi canım..Kilo bildirimi de yapmadı..

Hoşgeldin canım.. 2 hafta deneme süremiz var,bu süreyi başarı ile tamamladıktan sonr listemizde olursun inşallah..
Boyun kaç canım?

Yediklerimi yazmaya nezaman başlayabilirim
Hemen şimdi
yaa ben gec klmisim galiba kilo bildrimi yapmkta benide listeye ekleyn ltfen dsardaydm evde degldim oyzden yazamadm kilom 65 suan :)

Yaaa geç kaldın tabii.. Öğle 12 ye kadar kilo bidirimi yapılıyor.. Haftaya dikkat et bildirim saatine alalım seni de listeye canım..

yaa ben gec klmisim galiba kilo bildrimi yapmkta benide listeye ekleyn ltfen dsardaydm evde degldim oyzden yazamadm kilom 65 suan :)
Bu arada tebrik ediyorum canım, benim notta başlangıç 68 yazıyor, toplamda 3 kilo gitmiş bile, tebrikler..
Haftaya bomba giriş yap listeleri sallayalım hep birlikte..

Bu arada tebrik ediyorum canım, benim notta başlangıç 68 yazıyor, toplamda 3 kilo gitmiş bile, tebrikler..
Haftaya bomba giriş yap listeleri sallayalım hep birlikte..
hmm tamam ozman napalim haftaya insallah evde olursam bildirimde bulunurum hberim olsaydi sabah girer yazrdm ama hberim yoktu nese ins. haftaya artik

bun kaltim sadce nektari yedim bitane
1 lt su ictim
9 lu bitki cayimdan ictim
sonra isim vardi disari ciktim 3 saat yurudum nerdeyse eve geldim
1 tabak taze fasulye yedim susuz yerinden snra
su ictim 1 lt
9 lu cayimi bi kupa
smdi yine 9 lu bitki cayimi iciyorum yatrken bir bardak suyla gnu kapatiyorum

ayy insallah yarina kilo vermis olrak uyanirim bu kadr az yemege bakalim nolcak bu arda eve geldkten snra tekrar kzimla parka cktik 1 saat daha yurudum pesnde kostum

Merhaba kızlar dün başladım rejime .
Günlük 800 kalori tüketiyorum .
Kahvaltım:
1adet Kepek ekmegi
Light beyaz peynir
2 zeytin
Domates salatalık

hmm tamam ozman napalim haftaya insallah evde olursam bildirimde bulunurum hberim olsaydi sabah girer yazrdm ama hberim yoktu nese ins. haftaya artik
Şekerim evde olursam felan değil, her cuma sabahı kilo bildirmek zorundasın. Anlaştıkmı canım.

ayy insallah yarina kilo vermis olrak uyanirim bu kadr az yemege bakalim nolcak bu arda eve geldkten snra tekrar kzimla parka cktik 1 saat daha yurudum pesnde kostum
Verirsin canım ama bu kadar kasarak değil, rahat ol relaks ol, pozitif ol..
Merhaba kızlar dün başladım rejime .
Günlük 800 kalori tüketiyorum .
Kahvaltım:
1adet Kepek ekmegi
Light beyaz peynir
2 zeytin
Domates salatalık

Kepek ekmeği değil de tam buğday tüketmeye çalış canım..Light ürünleri hiç önermem..Gerek de yok zaten..
Birde biberli yeşil çay içiyorum hergün iştahımı kesiyo.evde kendim hazırlıyorum

Biberli yeşil çay ???? Nasıl hazırlıyosun?

Kırmızı acı biberleri dogruyorum içine aktardan aldığım yeşil çayı ekliyorum 1tane limon sıkıyorum sürahiye sıcak suyla hazırlıyorum gün boyu içiyorum cok tok tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…