Hergün paylaşımda bulunucam kiloda vericem cok teşekkürler aranıza benide aldığınız içincanım 2 haftalık deneme sürecin var ve bu 2 hafta içinde kilo vermen gerekli - hergün paylaşım ve aktif olman lazım
umarım istediğin kiloya kavuşursun canımHergün paylaşımda bulunucam kiloda vericem cok teşekkürler aranıza benide aldığınız için
Yediklerimi yazmaya nezaman başlayabilirimcanım 2 haftalık deneme sürecin var ve bu 2 hafta içinde kilo vermen gerekli - hergün paylaşım ve aktif olman lazım
kaptanım azaydidem dide arkadaşımız 14 temmuzda aramıza katıldı ve katılımıda iyidi normalde bu hafta ya listeye girmesi gerekli değil miydi??
Hani bu hafta hiç görünmedi canım..Kilo bildirimi de yapmadı..kaptanım azaydidem die arkadaş vardı 14 temmuzda aramıza katıldı ve katılımıda iyi bu hafta listeye girmesi gerekmiyor muydu
Merhaba kızlar yeni katılıyorum aranıza.bugun başladım diyet ve yürüyüşe.kilom 64,4 dün tartıldım hedefim 58,5.
Bende kaltılmak istiyorum yarışmaya nasıl aranıza girebilirim benide alın lütfen
Ooo maşallah 2 saat yürüyüş... Tek seferdemi yapıyosun 2 saat yürüyüşü?Okuyorum hemen ilk sayfayı.
29 yaşında 1,58 boyundayım.şuan çalışmıyorum evdeyim. Günde 2 saat yürüyüş yapıyorum.
Bugun başladım rejime
64,4 kiloyum.hedefim 58,5
Hemen şimdiYediklerimi yazmaya nezaman başlayabilirim
yaa ben gec klmisim galiba kilo bildrimi yapmkta benide listeye ekleyn ltfen dsardaydm evde degldim oyzden yazamadm kilom 65 suan :)
Bu arada tebrik ediyorum canım, benim notta başlangıç 68 yazıyor, toplamda 3 kilo gitmiş bile, tebrikler..yaa ben gec klmisim galiba kilo bildrimi yapmkta benide listeye ekleyn ltfen dsardaydm evde degldim oyzden yazamadm kilom 65 suan :)
hmm tamam ozman napalim haftaya insallah evde olursam bildirimde bulunurum hberim olsaydi sabah girer yazrdm ama hberim yoktu nese ins. haftaya artikBu arada tebrik ediyorum canım, benim notta başlangıç 68 yazıyor, toplamda 3 kilo gitmiş bile, tebrikler..
Haftaya bomba giriş yap listeleri sallayalım hep birlikte..
Hoşbulduk cnm.inşallah ulaşıcaz hedeflerimizeumarım istediğin kiloya kavuşursun canımaramıza hoşgeldin
Şekerim evde olursam felan değil, her cuma sabahı kilo bildirmek zorundasın. Anlaştıkmı canım.hmm tamam ozman napalim haftaya insallah evde olursam bildirimde bulunurum hberim olsaydi sabah girer yazrdm ama hberim yoktu nese ins. haftaya artik
Verirsin canım ama bu kadar kasarak değil, rahat ol relaks ol, pozitif ol..ayy insallah yarina kilo vermis olrak uyanirim bu kadr az yemege bakalim nolcak bu arda eve geldkten snra tekrar kzimla parka cktik 1 saat daha yurudum pesnde kostum
Merhaba kızlar dün başladım rejime .
Günlük 800 kalori tüketiyorum .
Kahvaltım:
1adet Kepek ekmegi
Light beyaz peynir
2 zeytin
Domates salatalık
Birde biberli yeşil çay içiyorum hergün iştahımı kesiyo.evde kendim hazırlıyorum
Kırmızı acı biberleri dogruyorum içine aktardan aldığım yeşil çayı ekliyorum 1tane limon sıkıyorum sürahiye sıcak suyla hazırlıyorum gün boyu içiyorum cok tok tutuyoVerirsin canım ama bu kadar kasarak değil, rahat ol relaks ol, pozitif ol..
Kepek ekmeği değil de tam buğday tüketmeye çalış canım..Light ürünleri hiç önermem..Gerek de yok zaten..
Biberli yeşil çay ???? Nasıl hazırlıyosun?
2 tane biber olucakKırmızı acı biberleri dogruyorum içine aktardan aldığım yeşil çayı ekliyorum 1tane limon sıkıyorum sürahiye sıcak suyla hazırlıyorum gün boyu içiyorum cok tok tutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?