Acı olmuyormu peki çay ?Kırmızı acı biberleri dogruyorum içine aktardan aldığım yeşil çayı ekliyorum 1tane limon sıkıyorum sürahiye sıcak suyla hazırlıyorum gün boyu içiyorum cok tok tutuyo
Evet acı oluyo baya hamde.ama acı biber zayıflatıyo.biberli yeşil çay tarifini televizyonda doktorun biri verdi zayıflamaya yardımcı oluyo diyerekAcı olmuyormu peki çay ?
Kaç gündür banyom tadilatta, yarın bitecek inşallah.. Ara verdiğim yürüyülerime başlicam ve senle yürüme yarışı yapıcam canımYürüyüşe çıkıcam birazdan 1.buçuk saat hızlı tempoyla yürüyorum sabahlarda 1 saat yürüyorum.hedefim ilk haftamda 3-4 kilo vermek hadi hayırlısı
Günaydın kızlar.yürüyüşten geldim çok rahatlatıyor sabah yürüyüşü.limonlu Sirkeli suyumuda içtim.
Kilo bildirimi perşembe günlerimi?
Nerde bu kızlar kimse yokmu burda ya
Elimde acaip acı süsbiberi var, yarın onunla denicem ama 1 tanesi yeterli sanırım..Evet acı oluyo baya hamde.ama acı biber zayıflatıyo.biberli yeşil çay tarifini televizyonda doktorun biri verdi zayıflamaya yardımcı oluyo diyerek
Süsbiberse 1 tane yeterli bende bazen süsbiberiyle yapıyorum.ama kırmızı olucakElimde acaip acı süsbiberi var, yarın onunla denicem ama 1 tanesi yeterli sanırım..
Bu arada 1 bardaklık deil sürahilik hazırlıycaksınElimde acaip acı süsbiberi var, yarın onunla denicem ama 1 tanesi yeterli sanırım..
günaydın
Kırmızı acı biberleri dogruyorum içine aktardan aldığım yeşil çayı ekliyorum 1tane limon sıkıyorum sürahiye sıcak suyla hazırlıyorum gün boyu içiyorum cok tok tutuyo
Elimde acaip acı süsbiberi var, yarın onunla denicem ama 1 tanesi yeterli sanırım..
Kaç gündür banyom tadilatta, yarın bitecek inşallah.. Ara verdiğim yürüyülerime başlicam ve senle yürüme yarışı yapıcam canım
Cuma sabahı bildirm canım..
Hafta sonu ve tatil moduna girmişler canım.. Gelirler merak etme
Tamam cnm yürüyüş yarışına başlayalım.ben sabahları 1 saat akşamlarıda 2 saat yürüyorumKaç gündür banyom tadilatta, yarın bitecek inşallah.. Ara verdiğim yürüyülerime başlicam ve senle yürüme yarışı yapıcam canım
Cuma sabahı bildirm canım..
Hafta sonu ve tatil moduna girmişler canım.. Gelirler merak etme
Çok geçmiş olsun cnmgünaydıııııın
ben 2 ay kadar önce ara ara bir kür yapıyordum. yoğurdun içine pul biber ve limon ekliyordum. gece öğünü olarak bunu yiyorsun yağ yaktırıyormuş.pul biberi de baya çok koyabiliyordum. bilginiz olsun diye utanmadan açıkça yazıcam, arka bölgede o ara kaşıntı vardı. ne zaman oldu hatırlamıyorum. ikizlerin birinde de vardı. herhalde dedim kreş çocuklarında sık olur kurt oldu bende ve oğlanda. parazit ilacı içtim, çocuklara da içirdim. 15 gün sonra ikinci dozu içtim. yok geçmiyor. 2 dozla tedavi tamamlanırken ilk ilaç tortuluydu etkisini göstermedi diye. 3. yü de içtim ve doktora gidip sordum çok fena , içimde tenya mı var ne var diye bellki ayrı bir test yapılır, hep sağlık ocağına gidiyordum eğer ayrıntı tahliller istenecekse dahiliyeye falan gdeyim diye. doktor hemoroid olabilir dediama dedim acı veya kanama yok doktor bu şekilde de olabilieceğini söyledi tabi muayene olmadım orda ama bir kaç ayırıcı tanıyı söyledi, eve gidince dikkat ettim evet artık hemoroidim var tam da acı biber, limon falan dokunuyormuş, bisiklet sürmek gibi aktiviteler de o bölgeyi rahatsız ediyormuş. ben de eliptik almıştım tepesinde sürmektense oturduğum yerden sürüyordum ohhh....offf işte neden olduysa oldu , 1 yıldır sirke içiyordum o ara bişey yoktu şimdi var acı biber denilince anlatma ihtşyacı duydum
Bugün çok yoğundum, hiç aklıma gelmedi canım ya.. Yarın yaparım artık, bitki çayı demliğim var, onda yapıcam..Bu arada 1 bardaklık deil sürahilik hazırlıycaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?