Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yürüyüşe çıkıcam birazdan 1.buçuk saat hızlı tempoyla yürüyorum sabahlarda 1 saat yürüyorum.hedefim ilk haftamda 3-4 kilo vermek hadi hayırlısı

Yürüyüşe çıkıcam birazdan 1.buçuk saat hızlı tempoyla yürüyorum sabahlarda 1 saat yürüyorum.hedefim ilk haftamda 3-4 kilo vermek hadi hayırlısı
Kaç gündür banyom tadilatta, yarın bitecek inşallah.. Ara verdiğim yürüyülerime başlicam ve senle yürüme yarışı yapıcam canım
Günaydın kızlar.yürüyüşten geldim çok rahatlatıyor sabah yürüyüşü.limonlu Sirkeli suyumuda içtim.
Kilo bildirimi perşembe günlerimi?

Cuma sabahı bildirm canım..
Nerde bu kızlar kimse yokmu burda ya

Hafta sonu ve tatil moduna girmişler canım.. Gelirler merak etme

Evet acı oluyo baya hamde.ama acı biber zayıflatıyo.biberli yeşil çay tarifini televizyonda doktorun biri verdi zayıflamaya yardımcı oluyo diyerek
Elimde acaip acı süsbiberi var, yarın onunla denicem ama 1 tanesi yeterli sanırım..

günaydıııııın

Kırmızı acı biberleri dogruyorum içine aktardan aldığım yeşil çayı ekliyorum 1tane limon sıkıyorum sürahiye sıcak suyla hazırlıyorum gün boyu içiyorum cok tok tutuyo

Elimde acaip acı süsbiberi var, yarın onunla denicem ama 1 tanesi yeterli sanırım..

ben 2 ay kadar önce ara ara bir kür yapıyordum. yoğurdun içine pul biber ve limon ekliyordum. gece öğünü olarak bunu yiyorsun yağ yaktırıyormuş.pul biberi de baya çok koyabiliyordum. bilginiz olsun diye utanmadan açıkça yazıcam, arka bölgede o ara kaşıntı vardı. ne zaman oldu hatırlamıyorum. ikizlerin birinde de vardı. herhalde dedim kreş çocuklarında sık olur kurt oldu bende ve oğlanda. parazit ilacı içtim, çocuklara da içirdim. 15 gün sonra ikinci dozu içtim. yok geçmiyor. 2 dozla tedavi tamamlanırken ilk ilaç tortuluydu etkisini göstermedi diye. 3. yü de içtim ve doktora gidip sordum çok fena , içimde tenya mı var ne var diye bellki ayrı bir test yapılır, hep sağlık ocağına gidiyordum eğer ayrıntı tahliller istenecekse dahiliyeye falan gdeyim diye. doktor hemoroid olabilir dedi ama dedim acı veya kanama yokdoktor bu şekilde de olabilieceğini söyledi tabi muayene olmadım orda ama bir kaç ayırıcı tanıyı söyledi, eve gidince dikkat ettim evet artık hemoroidim vartam da acı biber, limon falan dokunuyormuş, bisiklet sürmek gibi aktiviteler de o bölgeyi rahatsız ediyormuş. ben de eliptik almıştım tepesinde sürmektense oturduğum yerden sürüyordum ohhh....offf işte neden olduysa oldu , 1 yıldır sirke içiyordum o ara bişey yoktu şimdi var acı biber denilince anlatma ihtşyacı duydum

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli bende eh işte ne iyi ne de kötü
tatildeyken pek giremedim evde olunca işler bitmiyor.elime alayım bakayım diyorum oğlum hop kucağımda kendisi minicik parmaklarıyla kendisi gezecekmiş telefonda
detoksa başlayacağı mı söylemiştim ama malesef bir gün yapabildim.karışımları pek sevemedim
bende karıştırmadan yemeğe karar verdim
menüm
sabah lorlu salata
öğlen karışım(öğlen yazarım ayrıntılarını)
akşam karışım
yürüyüş bol su

******* bu aralar ruh halim çok kötü hiç birşey beni mutlu etmiyor tatile gittim tatil bile yaramadı.nedir bu halim ne istiyorum neyden mutlu olabilirim bilmiyorum.bugün yine sıfırdan başladım diyetime herzamanki gibi sıfırdan
ne zaman bitecek bu diyet serüvenim ya da ne zaman irade sahibi bir insan olabilicem neyse yazdıkça yazasım geliyor görüşüz kızlar öğlen karışımı yazarım size*******

Tamam cnm yürüyüş yarışına başlayalım.ben sabahları 1 saat akşamlarıda 2 saat yürüyorum

Çok geçmiş olsun cnm

kendi oluşturduğum öğlen menümü yazayım kızlar size kızlar size
1 elma
1/2 muz
5 badem
3 kayısı
1/2 ceviz
5-6 adet yaban mersini
1 bardak ılık süt
**** bunlar bir kısmını birbirine karıştırıp içiyosunuz normalde ama ben içemedim böyle yedim ve sütümü içtim****
allah izin verirse bazı videolar indirdim internetten akşamları spor da yapıcam yarın ölçülerimi yazarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…