Hmmm...günaydıııııın
ben 2 ay kadar önce ara ara bir kür yapıyordum. yoğurdun içine pul biber ve limon ekliyordum. gece öğünü olarak bunu yiyorsun yağ yaktırıyormuş.pul biberi de baya çok koyabiliyordum. bilginiz olsun diye utanmadan açıkça yazıcam, arka bölgede o ara kaşıntı vardı. ne zaman oldu hatırlamıyorum. ikizlerin birinde de vardı. herhalde dedim kreş çocuklarında sık olur kurt oldu bende ve oğlanda. parazit ilacı içtim, çocuklara da içirdim. 15 gün sonra ikinci dozu içtim. yok geçmiyor. 2 dozla tedavi tamamlanırken ilk ilaç tortuluydu etkisini göstermedi diye. 3. yü de içtim ve doktora gidip sordum çok fena , içimde tenya mı var ne var diye bellki ayrı bir test yapılır, hep sağlık ocağına gidiyordum eğer ayrıntı tahliller istenecekse dahiliyeye falan gdeyim diye. doktor hemoroid olabilir dediama dedim acı veya kanama yok doktor bu şekilde de olabilieceğini söyledi tabi muayene olmadım orda ama bir kaç ayırıcı tanıyı söyledi, eve gidince dikkat ettim evet artık hemoroidim var tam da acı biber, limon falan dokunuyormuş, bisiklet sürmek gibi aktiviteler de o bölgeyi rahatsız ediyormuş. ben de eliptik almıştım tepesinde sürmektense oturduğum yerden sürüyordum ohhh....offf işte neden olduysa oldu , 1 yıldır sirke içiyordum o ara bişey yoktu şimdi var acı biber denilince anlatma ihtşyacı duydum
Tamam cnm yürüyüş yarışına başlayalım.ben sabahları 1 saat akşamlarıda 2 saat yürüyorum
Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.64.4 le başladım bu ilk haftam oldugu için ödem falanda giderse 4 kilo falan vermeyi hedefliyorum ilk haftamda.4 gün kaldı cok sabırsızım
Cnm yapda nezaman olursa olsunBugün çok yoğundum, hiç aklıma gelmedi canım ya.. Yarın yaparım artık, bitki çayı demliğim var, onda yapıcam..
Bu arada sen kaç kilosun cnm?Hmmm...
Canım herşeyin başı stres, sen sen ol pozitf düşün hep..
Zeytinyağı güzel gelir, ve senle konuşalım whatsapta sana bir önerim olacak, faydası olur inşallah.
Oooo 3 saatemi çıkardın yahuu, pesss ....
Gelde gaza gelme yahuuu.. Maşallah..
bende adanadayım tatlım şuan klimanın altındayım fark etmiyorum ama dışarı çıkınca çok sıcakÇok sıcak bugun..şipir şipir terliyorum .mersinde yaşıyorum yanıyo burası
Dışarda işlerim vardı .iç çamaşırına kadar su gibi oldumbende adanadayım tatlım şuan klimanın altındayım fark etmiyorum ama dışarı çıkınca çok sıcak
Slm cnm. Evet bekarım kpss ye hazırlanıyorum çalışmıyorumda.çok Zamanım var spora haklısın cnm.kimsecikler yok sitedeanamm grup her daim haftasonu moduna girmis.kimsecikler yok.fatima 33 hosgeldin canim.seni gormedim gibi oldu ama tek sen varsin diye oyle yazdim.bekarsin galiba canim nerden cikardin dersen spora cok vaktin ve enerjin var.Masaallah diyim nazar degmesin :)
kaptancimmmm sabah yumurtali eknek yedim ama burda olup bana kizicak kimse yok ben napiyim
kaptanım bizde birde pinoli diye arkadaş vardı mezun oldu onu eklememişsiniz sanırım göremedim isminiMerhaba 2. takımcım,
407-424 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-32#post-42040897
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Eksik ve/ya yanlış bilgi varsa lütfen uyarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?