Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hmmm...
Canım herşeyin başı stres, sen sen ol pozitf düşün hep..
Zeytinyağı güzel gelir, ve senle konuşalım whatsapta sana bir önerim olacak, faydası olur inşallah.
Tamam cnm yürüyüş yarışına başlayalım.ben sabahları 1 saat akşamlarıda 2 saat yürüyorum

Oooo 3 saatemi çıkardın yahuu, pesss ....
Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.64.4 le başladım bu ilk haftam oldugu için ödem falanda giderse 4 kilo falan vermeyi hedefliyorum ilk haftamda.4 gün kaldı cok sabırsızım

Gelde gaza gelme yahuuu.. Maşallah..

günaydın kızlar nasılsınız benden 1 kilo gitmiş 64,8 kiloyum allah izin verirse cumaya kadar 63 olayım diyorum.doktoruma geçen hafta mahcup olmuştum. bu hafta süper gideyim istiyorum.

S.a. bacilarim.uzun zamandir yazamadim ama arasira gelip okudum.izinliler yeni gelenler gruptaki yazilari takip ediyorum ama sessizce tabii.
bayramdan beri esim evde oldugundan duzgun rejim yapamadim ama bugun basladim Allahin izniyle.
menum sabah kalkinca yarim lt. ilik balli limonlu su iki incir iki dilim kizarmis krem peynirli ekmek simdide nescafemi iciyorum
gune erken basliyinca simdiden ne cok sey birikmis listemde.buhafta kan degerlerime baktirdim okadar istahim acikki dedim bende kesin seker yada baska bisey oldu doymak bilmiyorum ama hepsi normal cikti sadece oburum galiba
neysem gelip yediklerimi yazip kendimi frenlemeyi dusunuyorum.gene ambu tarzi geldi yakinda kaybolur demeyin bak hem sisman hem alinganimdir bilirsiniz :)

Günaydın kızlar....bayramdı tatildi derkrn şimdi evdeyim.haftaya işbaşı yspacağım.2 hafta sonra yine izin alacağım.ağustos sonuna kadar idare edeceğim .o zaman da bakıcı başlayacak.benim ibrem kaydı maalesef hayatum düzensiz olduğu için diyetim ve sporumda aksıyor.ramazandsa bile hergün yürüdüğüm halde şimdi yürüyemiyorum.canım sıkkın...eylülde dönmek üzere ben de izne ayrılmak istiyorum...sevgilerr

mrb kızlar uzun zaman oldu giremedim oğlum sünnet oldu.şuan şükür daha iyi evime geldim 1 kilo almış olarak cumaya fazlasıyla vereceğim geçen cuma liste vahimmm didem güzel kilo vermiş ama geç yazınca yazık oldu (bu haftadan ümitliyim ben 30 ağustosta görümcemin ve akrabamızın düğünü var ozamana 62 falan olmalıyımmm artık yemek yokkk

Bugün çok yoğundum, hiç aklıma gelmedi canım ya.. Yarın yaparım artık, bitki çayı demliğim var, onda yapıcam..
Cnm yapda nezaman olursa olsun

Birde sabahları kahvaltıda Kayısı Çayı içiyorum.çok güzel bağırsaklarımı çalıştırıyo tavsiye ederim.lipton nun Kayısı çayı

sabah yarım yumurta 1 bardak süt öğle 1 dilim ekmekle 4 kaşık taze fasulye yedim üstüne 3 tane baklava (yemesem iyiydi) az önce 1 şeftali yedim akşama da sadece çorba içmeyi düşünüyorum ayrıca sabah 1 saat yürüdümm

bende ıspartadayım buralar bile çok sıcak oraları düşünemiyorum okuduğuma göre çok spor yapıyosun mşlll kilo verdin mi ?

Bu arada sen kaç kilosun cnm?
Kaç saat yürüyosun

anamm grup her daim haftasonu moduna girmis.kimsecikler yok.fatima 33 hosgeldin canim.seni gormedim gibi oldu ama tek sen varsin diye oyle yazdim.bekarsin galiba canim nerden cikardin dersen spora cok vaktin ve enerjin var.Masaallah diyim nazar degmesin :)
kaptancimmmm sabah yumurtali eknek yedim ama burda olup bana kizicak kimse yok ben napiyim

Slm cnm. Evet bekarım kpss ye hazırlanıyorum çalışmıyorumda.çok Zamanım var spora haklısın cnm.kimsecikler yok sitede

Kızlar eger telefonunuz akıllı telefonsa hedef belirliyosunuz ona göre kalorilik sınır veriyo.her yiyeceğin kaloriside altında yazıyo çok pratik ben bu sayede zayıfladım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…