Umrancım, pinoli mezun olmayı talep etmişti. İlgili etap raporunda durumu açıklamıştım ancak bir kez daha yazayım.kaptanım bizde birde pinoli diye arkadaş vardı mezun oldu onu eklememişsiniz sanırım göremedim ismini
BU BİLGİYİ BİLMİYORDUM ÖĞRENDİĞİM İYİ OLDU KAPTANIM TEŞEKKÜRLERUmrancım, pinoli mezun olmayı talep etmişti. İlgili etap raporunda durumu açıklamıştım ancak bir kez daha yazayım.
Hedef kilosunu belirtmeyen üyeler mezun olamıyorlar, "ayrıldı" statüsünde yer alıyorlar.
Ayrılan üyeler de analiz raporunda yer almıyor.
Bilgine tatlım..
uygulamanın ismi ne canımKızlar eger telefonunuz akıllı telefonsa hedef belirliyosunuz ona göre kalorilik sınır veriyo.her yiyeceğin kaloriside altında yazıyo çok pratik ben bu sayede zayıfladım
Uuygulamanın adı Diyetkoçum.çok iyi bişey tavsiye ederim.her marka telefonda çıkıyorum bu uygulama bilmiyorum.benim telefon iPhoneuygulamanın ismi ne canım
süpersin tatlım inş istediğin kiloyu verirsin normalde burası yoğun yazışmalar çok ama şuan herkes tatilde gelen yokKızlar geçen cuma başladım diyete ve yürüyüşe
64,4 kiloyla başladım.boyum 1.58
Ben antidepresan ve uyku ilacı kullanıyorum.
Vücudumda ödem oluşuyo sürekli ilaçlardan
Yarın tartılıcam .hedefim bu ilk haftamda ödemle beraber 4- 5 kilo vermekti.
Inşallah hedefime ulaşmışımdır.inşallah hepimiz hedefimize varırız
Inşallah cnm. 66 ya düşsen iyi senin için ilk etapta.süpersin tatlım inş istediğin kiloyu verirsin normalde burası yoğun yazışmalar çok ama şuan herkes tatilde gelen yok
ama azmini bırakma
bende 64,8 kiloydum en son boy 162 cm hedef 58 olmak inş ikimiz de istediğimiz sonuca varırız
malesef diyetkoçum uygulaması çıkmadı bende canım benim telefon samsungUuygulamanın adı Diyetkoçum.çok iyi bişey tavsiye ederim.her marka telefonda çıkıyorum bu uygulama bilmiyorum.benim telefon iPhone
Fat secret diye de bi uygulama var ona bi bak istersen belki vardırmalesef diyetkoçum uygulaması çıkmadı bende canım benim telefon samsung
ooo ne güzell bana moral oldu 3.olmuşum :))) yarından ümidim yok ama tam gaz devam edeceğimmMerhaba 2. takımcım,
407-424 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-32#post-42040897
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Eksik ve/ya yanlış bilgi varsa lütfen uyarın.
Fat secret biraz karışık gibi görünsede diyetkoçum a çok benziyo..yediğin ve yaktığın kalorileri girebiliyosunmalesef diyetkoçum uygulaması çıkmadı bende canım benim telefon samsung
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?