- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
iyi diyelim iyi olalım inşallah. sen nasılsın?Selam kızlar nasilsini
stres yüzünden yiyenlerdensin sen de. sorunlarını başka şekilde halletmen gerekiyor. yukarda anlattığım şeyleri tam da stres yönetimi eğitimi aldıktan 3-4 saat sonra yaptım ya kendşme şaşıryorum.nazar mı ediyoruz kendşmize nedir. bence işe kendi kendine nazar duası okuyarak başla.birilerine de okuttur. bu nazar ihtimalini hep es geçiyoruz bence geçmeyelim.kızlarrrr biri beni durdursun lütfennnnnn
yine regl öncesi deliliklerim tuttu.önceki gün kavga ettim eşimle bu sabah sarıldık barıştık.
dün hayata küstüm bugün geri mutluyum.kocamla evliliğimizi yıpratıyorum ama duygu değişiklikleri elimde değil
sürekli yemek yemeği düşünüyorum hergün servisle önünden geçtiğimiz ve önemsemediğim sıkmacıdan sıkma istiyorum
su böreği istiyorummmm. şimdilik bunları istiyorummm
ekim2009hoşbuldum:)
hedef52 arkadaş bana seldom adlı arkadaşın başarı öyküsünün linkini atmıştı okudum şimdi kendimi çoook daha iyi hissediyorum gram gram da olsa bende başarabilirim
aralık sonu ocak başı 111 kiloydum ya çatlayıp ölecem yada zayıflıycam dedim şimdi 97 küsürlerde oyalanıyor bedenim
diyet kısıtlama v.s. yok benim hayatımda ki ömrüm boyunca da asla olmayacak:)troid bezim yok geçen sene mart sonu aldırdım o yüzden biraz yavaş zayıflıyorum sorun yok yine de bir kaç ayda almadım ki bu kadar kiloyu bir kaç ayda vereyim :)acıkınca ye mideni şişirmeden doyunca bırak yöntemini uyguluyorum arada leslie ile yürüyorum arada müzik açıp dans ediyorum o gün ki ruh halime bağlı :)yaşım 35 boyum 166 inşallah hep beraber ideal bedenimize kavuşup başarı öykülerimizi yazarız
ben demiii tatlıyım heheheheh teşekkürrrrrhoşgeldin canım inş en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın bende uhs 30 yaşındayım evliyim 2 yaşında paşam var çalışıyorum
seninde çalıştığını okuyunca hemen şu soru aklıma geldi 2 çocukla çalışmak nasıl
çok tatlısın sen yaaaaa
4 eylül 97.8ekim2009
başlangıç 3eylül-perşembe
Başlangıç kilosu:97 (takıma giriş kilosu)
geçen haftaki kilo:
hedef kilo:
ekim yarın cuma, ilk listeye alırken hedef kilonu belirtmemiz gerekiyor . bir de geçen haftaki kilonu da yazmayı ihmal etme.
Takımcıgım nasıl da özlemişim yaaa
55.3 kilo ile hareket halindeki arabadan düşüp ufak bir kafa travması geçirdiğim için izne ayrılmıştım.
Pazartesi tartildim ve 57.5 kilo çıktım...
Tehlike sinyalleri veriyorum. Fakat spora cidden vaktim olmadığı için takıma geri dönemiyorum.
Yanii yapabileceğim tek spor dersimi ayakta çalışmak olur.
Gerçi sabahtan aksama kadar popomun üstüne de zor oturuyorum orası ayrı ama
İnşallah istediğimiz kilolara kavuşuruz yeter ki vazgeçmeyelim
çok geçmiş olsun rabbim beterinden esirgesinTakımcıgım nasıl da özlemişim yaaa
55.3 kilo ile hareket halindeki arabadan düşüp ufak bir kafa travması geçirdiğim için izne ayrılmıştım.
Pazartesi tartildim ve 57.5 kilo çıktım...
Tehlike sinyalleri veriyorum. Fakat spora cidden vaktim olmadığı için takıma geri dönemiyorum.
Yanii yapabileceğim tek spor dersimi ayakta çalışmak olur.
Gerçi sabahtan aksama kadar popomun üstüne de zor oturuyorum orası ayrı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?