Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

1.gün 10
2.gün 10
3.gün 9,5
4.gün 5

5.gün 2
6.gün 1

7.gün 7,5
8.gün. 8 puan
9.gün 9,5
10.gün 10
11.gün 9 puan

12.gün 8,5
13.gün 7 puan

14.gün 9 puan
15.gün 7 puan
16.gün 0 puan

dün şöye başladı

Sahurum: 1 yumurta/1 dilim peynir/3 zeytin/3-4 çatal kavun/1 erik/bol yeşillik ve 1 dilim kepekli ekmekti
iftar: 1,5 bardak ayran/salata/4 köfte kadar ızgara et-tavuk/1 kepçe çorba/1 dilim kepekli ekmek

işte o 1 dilim kepekli ekmeğin yarısını yemişken gözüm topik köftelerde kaldı 1 kaşıkla yetinmedim belki yarım dilim ekmekten daha fazlasının yerine geçecekti ama 1,5 çorba kaşığı topik köfte yedim. sonra yemeğin üstüne güngüz arkadaşların anlatıp durduğu maraş tarhanasını cips gibi bi yiyesim tuttu. yanında fındıkla lezzetli oluyormuş falan. o arada canımı sıkan birşey oldu. saçma sapan ...anlatsam gülersiniz. film koptu herhalde düşünmeden yemek istedim.
işte o yüzden sıfır puan.
ve sabah pişman bir şekilde uyandım. üstelik o pişmanlık ve kararsızlıkla sahura da kalkamamıştım.bir türlü kafamı toplayamadım. nolduysa oldu kahvlatıyla yeniden başlayayım falan desem de gene kararsızdım...ve kararsızlkla gene yapmam gerekenleri yaptım. iş yerinde biraz daha sakinledim. öğlen arkadaşla muhabbeti uzatınca eve gidecek zaman az diye eve gitmedim. internetten aldığım ve iaesi gereken bir ürün vardı iyisimi bunu kargoya götüyerim dedim. yürüyüş yapmış oldum. kahvaltıda o kadar doymuşum ki hala birşey yiyesim yok:) elifezginin ödem atıcı listesinde öğlen menüsünde armut ve kefir vardı bu ikisni aldım öğleye veya arada acıkırsdam diye. şimdilik bekliyor. acıkırsam bunları yerim eve de yürüyüerek gidersem inşallah dün akşamı da affettiririm.

stres yüzünden yiyenlerdensin sen de. sorunlarını başka şekilde halletmen gerekiyor. yukarda anlattığım şeyleri tam da stres yönetimi eğitimi aldıktan 3-4 saat sonra yaptım ya kendşme şaşıryorum.nazar mı ediyoruz kendşmize nedir. bence işe kendi kendine nazar duası okuyarak başla.birilerine de okuttur. bu nazar ihtimalini hep es geçiyoruz bence geçmeyelim.
ikinci olarak aslında dengeli yedikten sonra su böreği de sıkma da yenir ama anladığım şu dönemde sen pek denegeleyemeyeceksin. benden sana tavsiye kendine 2 günlük menü yap. 1. günün öğlenine su böreği 2. gün öğlene de sıkma koy. ölçüye ve yanında yiyeceğin şeylere önceden karar ver (bol salata ayran muhakkak olsun) , akşam menülerini hafif sağlıklı ve doyurucu yap. yani öğlen bunu yedim akşam az yiyeceğim diye ceza gibi bir menü yapma, akşamı sadece dengele ve hafif yap. nacizane fikrim budur. bu 2 güne yürüyüş de koyduğunda bedenen ve zihnen toparlarsın. bak yürüyüş yaptım bomba gibi döndüm

ekim2009
başlangıç 3eylül-perşembe
Başlangıç kilosu:97 (takıma giriş kilosu)
geçen haftaki kilo:
hedef kilo:

ekim yarın cuma, ilk listeye alırken hedef kilonu belirtmemiz gerekiyor . bir de geçen haftaki kilonu da yazmayı ihmal etme.

ben demiii tatlıyım heheheheh teşekkürrrrr

4 eylül 97.8
11 eylül 97.4
bu şekilde bildirim yaptım defterime baktım şimdi
hedef kilo 71
yarına inşallah 96 küsürlü bir rakam yazıcam :)

sabah +öğle
az zeytin yağında kaşarlı yumurta tuz yok
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 ceviz büyüklüğünde tarçınlı kurabiye
şekersiz çay

ara
1 bardak süte sade nescafe

akşam
yemek yok
sodalı ayran 2.5 bardak

Kahvaltı canım bişey istemedi bir elma öğle yemeği kaşarlı patates salatalık maydanoz bi dilim ballı ekmek yeşil çay eşliğinde ara öğün avuç içi kuruyemiş bi küçük muz akşam yemeği zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt salata bi dilim tahıllı ekmek bol bol su

Takımcıgım nasıl da özlemişim yaaa

55.3 kilo ile hareket halindeki arabadan düşüp ufak bir kafa travması geçirdiğim için izne ayrılmıştım.
Pazartesi tartildim ve 57.5 kilo çıktım...

Tehlike sinyalleri veriyorum. Fakat spora cidden vaktim olmadığı için takıma geri dönemiyorum.
Yanii yapabileceğim tek spor dersimi ayakta çalışmak olur.

Gerçi sabahtan aksama kadar popomun üstüne de zor oturuyorum orası ayrı ama

Kendimi bir denemeye almak istiyorum..
Nasılsa 55.3 kiloya inmeden listeye giremeyecegim.
Bir bakayım güzel kilo verebiliyor muyum??
Takıma faydam mi olur zararım mi ?

Ama takımsız kilo vermek çok zormuş yaa.
Takımla 2-3 ayda 8 kilo civarı verdim.
Fakat iyilesmis olmama rağmen 2 aydır kilo veremedim hatta aldım..

Ben yine buralarda takilayim en iyisi.
Ayy artık görmek istiyorum 50 kiloyu yeter yaaa

iyi gecelerr kızlarrrr bu hafta çok güzel yürüyüşler yaptım dikkat etmeye çalıştım fakat motivem pek yoktu çook veremedim inş azda olsa sabaha vermiş olurummm yarın anneme gidiyorum inş oradada devam edebilirimm

çok geçmiş olsn

günadyın kızlar, bu sabah tartıldım aynı kilodayım hala 56.2 kg, bu hafta regl olmuştum az kaçamaklar oldu ama abartı değil dediğim gibi vücudum kiloyu tutuyor, bakalım pes edecek vücudum ama ne zaman

çok geçmiş olsun rabbim beterinden esirgesin
büyük sorun olmadan atlatmışsın ne kadar şükretsen az
bir kere başarmışsın yine yaparsın sıkıntı yapma dengeli beslenmeyle bile insan zayıflayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…