Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu arada çocuklarım uyanmadan 40 dk bisiklet 20 dk platesle güne başladım kahvaltıda nesfitli yulaflı karışım vardı ben yediğimi azaltarak hiç kilo veremiyorum illaki kendimi paralamam lazım bu kilolardan kurtulmak için

tek çeşit derken sadece 1 tabak bulgurlu yemek mi diyorsun yani yanında yoğurt ayran salata olabilir, ya da 2 tabak kısır da tek çeşit ama 2 tabak kısır bana yaramıyor

Davetine için teşekkürler kısaca kendimi tanıtayim evliyim 2 çocuğum var 38 yaşımdayım ve 73 kiloyum çalışıyorum kendi kendimee diyet yapmaya çalışmaktan yoruldum bu sene bu kilolarımi vermeyi hedefledim

merhaba hoş geldin
Takım kurallarımız ilk sayfada yazıyor
düzenli menü paylaşımı spor istiyoruz. gün içinde en azından bunları paylaşmak gerekiyor takım kuralı olarak.
Takıma uyum sağlarsan ilk iki hafta deneme 3. hafta listeye girebiliyorsun inşallah.

kendini bize tanıtır mısın
hedef kilon şuanki kilon ve boyun yaşın ndir çalışıyır musun vb?

38 yaşımdayım 60 kilo olmak istiyorum au an 73 kiloyum 2 çocuğum var oğlum 10 yaşında kızım 5 yaşında. .

inşallah he beraber başarırız.
ben de 34 yaşında 3 çocuk annesiyim çalışıyrum şu an 64,5-65 arasındayım. 3 yıldır 63-67 arasında gidip geliyorum. 2 defa 63e defalarca 64e düştüm inşallah şeytanın bacağını bu sefer kıracağım. uzun zamandır çocklar yüzünden yürüme fırsatı olmuyordu bu yaz şehir değiştirdik eşimin çalışma şartları değişti derken sanki yürüyebilecek gibiyim. sanki son dönem diyet +spor iyi oldu. inşallah benim de 62-58 ve 52 kilo hedeflerim var

Aslında 2.cocuktan sonra kısa bir süre diyetisyen gitmiştim. .kitaplarda okudum ama önemli olan uygulamakta..

tek çeşit derken sadece 1 tabak bulgurlu yemek mi diyorsun yani yanında yoğurt ayran salata olabilir, ya da 2 tabak kısır da tek çeşit ama 2 tabak kısır bana yaramıyor
kız 2 tabak kısırı yersen hastanelik olursun zaten allah hayrını versin :))
bulgurla bir sürü yemek çeşidi var ekşili sulu köfteler mercimekli fasulyeli kabak yada patlıcanlı ıspanaklı yada sarımsaklı yoğurtlu ıspanaklı köfte bunların yanında başka yemek çorba zeytin yağlı v.s. başka yemek yemezsen ve çok abartmazsan kilo aldırmıyor
eskiler ne yiyormuş sanki kasaba köy yerlerinde meyve sebze mi varmış doğru düzgün tek çeşit yemek yapıp onla karınlarını doyuruyorlarmış bunun bilimsel açıklaması da var mide çeşitli yiyecekleri sindirim süreleri değişik aynı anda sindiremiyor yeterli enzimi salgılayamadığı için mide de sorun çıkıyor yani sağlık açısından da tek çeşit beslenmek en iyisi tek bulgur için değil aslında

bu gün ilk öğün (sabah erkenden oğlumun diş telleri için doktordaydık eve öğleye doğru geldim kahvaltı yok o yüzden)
1 tabağa yakın barbunya
1 dilim tam buğday ekmeği

hedef52 bacımmm bu cuma benim 3. haftam listeye girecek miyim

girmeyeceksem komşu çağırdı gidip orda yiycem gireceksem en son 97.4 tüm artık 96 küsürlerdeyim daha çok zayıflıyayım diye yemiycem ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…