Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar.herkese iyi kilo vermeler. ben de izindeyim ama bayram sonrası inş aranıza döneceğim. bu arada Zadegan hoşgeldin canım .. Dingonunahiri arkadaşım ben sana daha önce de sormuştum ama unuttum , kusura bakma ....boyun kaçtı ??48 kilo olmak istiyorsun ya merak ettim, benim boy 1,55 ideal kilo 48 diyor ama ben 52Yi hedefledim ...

Ya işte doğuma 80-85 kiloyla gittim.2 yılda 55 lere falan gelebildim. Ama işte motive olduğum zaman verebiliyorum.
İyi bir motivasyona ihtiyacım var yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim...

Teşekkür ederim

Ya işte doğuma 80-85 kiloyla gittim.2 yılda 55 lere falan gelebildim. Ama işte motive olduğum zaman verebiliyorum.
İyi bir motivasyona ihtiyacım var yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim...
burası biraz sakin motivasyon eksiği oluyor istersen daha aktif sohbetleri olan topiklere katıl ciddi anlamda motivasyon sağlıyor 30 kiloyu vermişsin zaten tebrik ederim kaç kilo olmak istiyorsun bilmiyorum ama pek bişey kalmamış çoğunu başarmışsın kalanı mı veremeyeceksin gözün kapalı verirsin yeter ki iste

Kız sakinse canlandırın. Başka topiklere yönlendirmekte neyin nesi. Aaa görmiim Bi daha

Şekerler sonuçlar topiğinden listemizi getirin. Kilolar listeye yazılsın. Losefar Burda görünüyosun getirilmesini canım listeyi ya da kim gelirse. Ben telden giriyorum.

Kız sakinse canlandırın. Başka topiklere yönlendirmekte neyin nesi. Aaa görmiim Bi daha
sen de yoksun canım uğrayan pek yok ciddi motivasyon düşüklüğü yapıyor maksat zayıflamak olduktan sonra ne farkeder ki hedef beni de başka topikten çağırdı geldim :))biz kendi topiğimizde iyi kaynatıyoruz paylaşımlarda bulunuyoruz burayada geliyorum kimse yok sadece bildirim yapıyorum ne yapayım

hedef52 ( 66,5 /65,9 / 0,6 /0,90 % )
uhs( 64,4 /64,5 / -0,1 /-0,16 % )
zuhal32( 65,4 / / / % )kilo bildiriminde bulunmadı

Fatima33 ( 59,7 /// % )2. kez bildirimde bulunmadı,devamsızlık sebebiyle diskalifiye edildi
azaydidem (664,8/ / / % )kilo bildiriminde bulunmadı

dediğin liste bu mu akrep doğru yerden mi kopyaladım

kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği üstüne 2 ince dilim kaşar 3 ince dilim sucuk mikrodalgada pişirdim
1 bardak süt

boyum 161 cm...

Kızlar okadar yürüyüşler yaptım abartmadım ama kilo veremedim sabitim 65.0

ne kadar zaman oldu yürüyüşe başlayalı, eğer yeni başladıysan hemen sonuç bekleme. Ben hem diyete hemde yürüyüşe başladıktan neredeyse 2-3 hafta sonra kilomda düşüş başladı, sonra patır patır düşecek merak etme

Kızlar okadar yürüyüşler yaptım abartmadım ama kilo veremedim sabitim 65.0
çok fazla yaparsan da kilo vermezsin kas kütlen artar o da ağırlık yapar yağa göre kas daha ağırdır , yağın kütlesi fazladır
incelirsin sıkılaşırsın ama baskülde istediğin sonucu göremezsin doğal olarak

hedef52 ( 64,7/ / / % )
uhs( 63,8/ / / % )

zuhal32( 65,0 / / / % )

azaydidem (63,8 / // % )
lusyen32 (61,5/ / / % )

2.takım ortalaması :%

Günaydın arkadaşlar henüz grupta değilim ama kilo paylaşımında bulunayım geçen hafta 67 bu hafta 66.2 kilo kaybı 0.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…