Sağolasın canımçok geçmiş olsn
Ya işte doğuma 80-85 kiloyla gittim.2 yılda 55 lere falan gelebildim. Ama işte motive olduğum zaman verebiliyorum.çok geçmiş olsun rabbim beterinden esirgesin
büyük sorun olmadan atlatmışsın ne kadar şükretsen az
bir kere başarmışsın yine yaparsın sıkıntı yapma dengeli beslenmeyle bile insan zayıflayabiliyor
Teşekkür ederimgünaydın kızlar.herkese iyi kilo vermeler. ben de izindeyim ama bayram sonrası inş aranıza döneceğim. bu aradaZadegan hoşgeldin canım .. Dingonunahiri arkadaşım ben sana daha önce de sormuştum ama unuttum , kusura bakma ....boyun kaçtı ??48 kilo olmak istiyorsun ya merak ettim, benim boy 1,55 ideal kilo 48 diyor ama ben 52Yi hedefledim ...
burası biraz sakin motivasyon eksiği oluyor istersen daha aktif sohbetleri olan topiklere katıl ciddi anlamda motivasyon sağlıyor 30 kiloyu vermişsin zaten tebrik ederim kaç kilo olmak istiyorsun bilmiyorum ama pek bişey kalmamış çoğunu başarmışsın kalanı mı veremeyeceksin gözün kapalı verirsin yeter ki isteYa işte doğuma 80-85 kiloyla gittim.2 yılda 55 lere falan gelebildim. Ama işte motive olduğum zaman verebiliyorum.
İyi bir motivasyona ihtiyacım var yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim...
Kız sakinse canlandırın. Başka topiklere yönlendirmekte neyin nesi. Aaa görmiim Bi dahaburası biraz sakin motivasyon eksiği oluyor istersen daha aktif sohbetleri olan topiklere katıl ciddi anlamda motivasyon sağlıyor 30 kiloyu vermişsin zaten tebrik ederim kaç kilo olmak istiyorsun bilmiyorum ama pek bişey kalmamış çoğunu başarmışsın kalanı mı veremeyeceksin gözün kapalı verirsin yeter ki iste
sen de yoksun canım uğrayan pek yok ciddi motivasyon düşüklüğü yapıyor maksat zayıflamak olduktan sonra ne farkeder ki hedef beni de başka topikten çağırdı geldim :))biz kendi topiğimizde iyi kaynatıyoruz paylaşımlarda bulunuyoruz burayada geliyorum kimse yok sadece bildirim yapıyorum ne yapayımKız sakinse canlandırın. Başka topiklere yönlendirmekte neyin nesi. Aaa görmiim Bi daha
boyum 161 cm...günaydın kızlar.herkese iyi kilo vermeler. ben de izindeyim ama bayram sonrası inş aranıza döneceğim. bu aradaZadegan hoşgeldin canım .. Dingonunahiri arkadaşım ben sana daha önce de sormuştum ama unuttum , kusura bakma ....boyun kaçtı ??48 kilo olmak istiyorsun ya merak ettim, benim boy 1,55 ideal kilo 48 diyor ama ben 52Yi hedefledim ...
Kızlar okadar yürüyüşler yaptım abartmadım ama kilo veremedim sabitim 65.0
çok fazla yaparsan da kilo vermezsin kas kütlen artar o da ağırlık yapar yağa göre kas daha ağırdır , yağın kütlesi fazladırKızlar okadar yürüyüşler yaptım abartmadım ama kilo veremedim sabitim 65.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?