Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah sporu sonrası nesfitli yulaflı karışım ara öğünde yeşil çay öğle yemeği zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt bi dilim tahıllı ekmek

ekim2009 .!.:
girmeyeceksem komşu çağırdı gidip orda yiycem gireceksem en son 97.4 tüm artık 96 küsürlerdeyim daha çok zayıflıyayım diye yemiycem ona göre
Evet 3.cuman olacak diye hatirliyorum ben de.dikkat et tabi.bu hafta kilo vetdinse takima girersin vermedinse bekleriz.

Sabah sporu sonrası kahvaltıda nesfitli yulaflı karışım arada yeşil çay öğlen yemeği zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt bi dilim tahıllı ekmek arada elma akşam yemeği balık salata ekmeksiz bol bol su bugün kış hazırlıkları ile çok yoruldum o yüzden akşam sporu yapmıycam

Arkadaşlar selam hepinize ben önceleri günde 3 ya da 4 ogun yemek yıyordum 2 aydır Ogun sayımı 2 ye indirdim şimdide aynı hızda kilo veriyorum ama spor hıcyapmıyorum artık eskisi gıbıde çok acıkmıyorum sabah kahvaltımı 10 buçuk gibi yiyorum akşamıda en geç 6 da yiyorum aralarda kahve çay ıcıyorum bide acıkırsam meyve birer adet bana en uygun diyetın Karatay olduğuna karar verdim bu arada karbonhidrat az protein fazla yedikten sonra kilo almıyorum okulların açılmasını bekliyorum spora başlamak için zumba kurşuna yazıldım

neler neler yapmış da haberimiz yok. bakalım zumba nın etkileri nasıl olacak

38 yaşımdayım 60 kilo olmak istiyorum au an 73 kiloyum 2 çocuğum var oğlum 10 yaşında kızım 5 yaşında. .
hoşgeldin canım inş en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın bende uhs 30 yaşındayım evliyim 2 yaşında paşam var çalışıyorum
seninde çalıştığını okuyunca hemen şu soru aklıma geldi 2 çocukla çalışmak nasıl

girmeyeceksem komşu çağırdı gidip orda yiycem gireceksem en son 97.4 tüm artık 96 küsürlerdeyim daha çok zayıflıyayım diye yemiycem ona göre
çok tatlısın sen yaaaaa

kızlarrrr biri beni durdursun lütfennnnnn
yine regl öncesi deliliklerim tuttu.önceki gün kavga ettim eşimle bu sabah sarıldık barıştık.
dün hayata küstüm bugün geri mutluyum.kocamla evliliğimizi yıpratıyorum ama duygu değişiklikleri elimde değil
sürekli yemek yemeği düşünüyorum hergün servisle önünden geçtiğimiz ve önemsemediğim sıkmacıdan sıkma istiyorum
su böreği istiyorummmm. şimdilik bunları istiyorummm

Günaydın arkadaşlar benim kızlar erken uyandı sabah sporu yapamadım Allahtan canım yemekte istemedi elma ile geçtim

Regl dönemi ne zor bi süreç oluyo bende saçma sapan şeylere kızıyorum eşim o dönemler bana yaklaşmıyor çocuklar kaçamıyo tabi nasipleniyorlar maalesef helede tatlı krizleri benim ilk An çok iştahım artıyor sonra hiçbişey istemiyo zorla yiyorum böylece dengeleniyor o artışları en masum haliyle kapatmaya çalışıyorum şerbetli tatlı yerine basit süt tatlıları yapıyorum

ah kızlar ah son 6 kilom kaldı, 56 kg den 50 kg ye bir düşsem of of...
Kilom tıkandı, hala yeme düzenim (diyet) aynıda olsa kilom düşmüyor aynı kaldı, vücudum kitledi bekliyorum.
Birde regl oldum pazar günü daha yeni bitti, bu arada ufak tefek kaçamaklarım oldu yalan yok ama abartmadan oldu..
Fakat kilo kilitlendi, moralim de bozulmuyor değil yalan yok ama direniyorum resmen, sonra 10-15 gündür 56.2 kg deyim bazen 56.4 oluyor falan ne bileyim, ne kadar sürer bu durum bilmiyorum.
Kasım sonuna kadar 50 kg olmalıyım.... Allah nasip ederse 2016 baharına kadarda 2 kg daha atsam 2016 yazında 48 kg olurum

niye o kadar çok zayıflamak istiyorsun tatlım 48 kilo çok düşük değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…